QUOTE(baltic*girl @ 2006 07 31, 20:00)
Del salono atidarymo, man rodos gali issiimt kitokio tipo leidima, svarbu idarbink merginas kurios tures leidimus dirbti toki darba. O tau leidimas juk nesvarbus jei busi tik savininke. Bet tavo vietoje as apsiziureciau pirma kur gyvensite, nes jei nori labai gera salona atidaryt - kad nebutu didele konkurencija, o bet kokiam rajone gero neatidarysi (ta prasme kur kainos didesnes ir paslaugu kokybe), nes klientura nesirinks.
Dar prisiminiau (buvau pamirsus ),kad vyro draugas gyvena San Francisko apylinkese. Jis ten uzauges todel zinoma kitur nezino kaip reiktu gyventi ir blogai neatsilieps. Tik va nusprende parduoti nama ir per ta laika netoli molis nuslinko, na vadinami mudslide, tai niekas nenori pirkti nes nera privaziavimo... Jam pasiseke, kad ne jo namas nuslinko, bet CA tokie dalykai buna.
Dar prisiminiau (buvau pamirsus ),kad vyro draugas gyvena San Francisko apylinkese. Jis ten uzauges todel zinoma kitur nezino kaip reiktu gyventi ir blogai neatsilieps. Tik va nusprende parduoti nama ir per ta laika netoli molis nuslinko, na vadinami mudslide, tai niekas nenori pirkti nes nera privaziavimo... Jam pasiseke, kad ne jo namas nuslinko, bet CA tokie dalykai buna.
Nemanau kad verta atsidaryti savo bizni ir paciai nedirbti ... (nebent jai daug pinigeliu turetum ir zinotum kaip seksi) ...o del licenzijos zinau kad kainuoja 10 tukst ja gauti bet cia su apmokymu( lyg metus su puse tai uzima) ir New Jersey valstijoje...