Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidalinkite nuomone apie savo valstiją

QUOTE(melagele @ 2006 04 13, 14:12)
o kur patartumet geriau kraustytis?Dallas....na kur geresnes salygos darbas pragyvenimo lygi ir t.t g.gif

cia gal ir ne prie ko bet ir as savo trigrasy ikisiu. tu esi labai teisi svarstydama kur keltis ir gyventi bei dirbti ypac kai esate "maisyta"pora (as ir esu istekejusi uz hispanic). galeciau papriestarauti Ode pasakymui kad kiek su visais bendravo jokiu rasistiniu pozymiu nepastebejo,ogi nepastebejo todel kad yra balta pora. maniskis visada klausineja kai einam kur ar vaziuojam ar bus maisytu poreliu. tas tikrai yra labai svarbu ypac vaiku atveju.
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2006 04 13, 12:37)
Texase ax.gif
Ode o kur jus gyvenate? blush2.gif

Šiuo metu Fort Worth'e. Prieš metus atsikraustėm. Iki tol (3,5 metų) gyvenom šiauriniam Dallas'o priemiestyje.
Gaila, neturiu jokios info apie kitus Texaso miestus, kas liečia darbą, pragyvenimą ir pan...
Papildyta:
QUOTE(mamia @ 2006 04 13, 12:45)
cia gal ir ne prie ko bet ir as savo trigrasy ikisiu. tu esi labai teisi svarstydama kur keltis ir gyventi bei dirbti ypac kai esate "maisyta"pora (as ir esu istekejusi uz hispanic). galeciau papriestarauti Ode pasakymui kad kiek su visais bendravo jokiu rasistiniu pozymiu nepastebejo,ogi nepastebejo todel kad yra balta pora. maniskis visada klausineja kai einam kur ar vaziuojam ar bus maisytu poreliu. tas tikrai yra labai svarbu ypac vaiku atveju.

Na, nežinau, mūsų draugų rate ir indų, ir juodukų, ir meksikiečių yra - niekuomet nebuvo jokių nesusipratimų, ir iš jų pačių nieko tokio neesu girdėjusi.
Atsakyti

Na, nežinau, mūsų draugų rate ir indų, ir juodukų, ir meksikiečių yra - niekuomet nebuvo jokių nesusipratimų, ir iš jų pačių nieko tokio neesu girdėjusi.
[/quote]
as nekalbu kai maisyti zmones sukasi akiratyje, as kalbejau kai visi draugai ar kaimynai aplinkui yra balti.as psakoju kas man yra nutike ,o nekaip pas tave yra as tikrai to nezinau ir net bebandau gincytis su tavimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, labai priklauso, į kokią vietą papuoli. Ir tai daugiau lemia ne valstija, ir net ne miestas, o miesto rajonas.
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 04 13, 21:50)
Man atrodo, labai priklauso, į kokią vietą papuoli. Ir tai daugiau lemia ne valstija, ir net ne miestas, o miesto rajonas.

Na nezinau g.gif nes kai mes buvom pradeja namu zvalgyba maniskis butent tai ir akcentavo,kad kur geresnis rajonas ar vietove butent daugiu ir baltu zmoniu ir i visus kitus jie itartinai (perkeltine prasme) ziuri.Aisku as to tai net ir nepastebejau bet kaip jis sako tau neteko su tuo susidurti,nes tu esi viena is ju -baltaode. As cia nenoriu skambeti kaip kokia rasiste bet spalva labai daug ka reiskia nesvarbu kur tu bebutum ir kiek pinigu beturetum.
Atsakyti
tai taip iseina kad baltiems buti yra geriausia...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2006 04 13, 22:35)
tai taip iseina kad baltiems buti yra geriausia...... g.gif

o tai ka tu dar tuo abejojai?
Atsakyti
lietuvoj ar seip kur vien tik balti tai jo...bet amerikoj juk visokio plauko zmoniu yra...tai as nemaniau kad patys zmones del savo spalvos save isskiria.....man atrodo kad cia ju paciu vaizduote..niekas i juos neziuri itartinai........ g.gif va jei butu kur lietuvoje.....tai tada tikrai kad ziuretu.......
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2006 04 13, 23:14)
lietuvoj ar seip kur vien tik balti tai jo...bet amerikoj juk visokio plauko zmoniu yra...tai as nemaniau kad patys zmones del savo spalvos save isskiria.....man atrodo kad cia ju paciu vaizduote..niekas i juos neziuri itartinai........ g.gif  va jei butu kur lietuvoje.....tai tada tikrai kad ziuretu.......

as turiu labai daug pvz. kad spalva daug ka reiskia. stai vienas is ju gatveje reikia pasigauti Taxi tai jis stovi prie vienos gatves puses o as prie kitos spek prie ko sustojo ,o taxi vairuotojas afrikietis. Cia savaime aisku kad nuo zmoniu priklauso tik kai as su tuo nebuvau susidurusi tai man baisokai atrodo.juk amerika tas vadinamas laisves krastas
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2006 04 14, 05:14)
lietuvoj ar seip kur vien tik balti tai jo...bet amerikoj juk visokio plauko zmoniu yra...tai as nemaniau kad patys zmones del savo spalvos save isskiria.....man atrodo kad cia ju paciu vaizduote..niekas i juos neziuri itartinai........ g.gif  va jei butu kur lietuvoje.....tai tada tikrai kad ziuretu.......

Te nesupyks kai kurios mamos, bet man kaip tik atrodo , kad amerikoj juodukai kai kur turi didesniu privilegiju, vis del tu paciu rasizmu, negalima ju isskirti, o jie patys issiskiria ir kas liecia darbuose manau jiems daugiau nuolaidziauja...
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2006 04 14, 03:20)
as turiu labai daug pvz. kad  spalva daug ka reiskia. stai vienas is ju gatveje reikia pasigauti Taxi tai jis stovi prie vienos gatves puses o as prie kitos spek prie ko sustojo ,o taxi vairuotojas afrikietis. Cia savaime aisku kad nuo zmoniu priklauso tik kai as su tuo nebuvau susidurusi tai man baisokai atrodo.juk amerika tas vadinamas laisves krastas

man atrodo kad taksi vairuotojas sustojo prie taves.....nes galvojo kad tu balta tai tipsu daugiau duosi........ doh.gif ir viskas....
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2006 04 13, 23:22)
Te nesupyks kai kurios mamos, bet man kaip tik atrodo , kad amerikoj juodukai kai kur turi didesniu privilegiju, vis del tu paciu rasizmu, negalima ju isskirti, o jie patys issiskiria ir kas liecia darbuose manau jiems daugiau nuolaidziauja...

del to nesigincysiu , kadangi maniskis pats sau virsininkas tai jamjokiu problemu neiskyla. tik kartais jo klijantai nustemba ji pamate kad jis hispanic,o ne baltaodis sakydani kad jo kalboje nera jokio dialekto,o jis tai zvengia kad visus gali apgauti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2006 04 13, 23:24)
man atrodo kad taksi vairuotojas sustojo prie taves.....nes galvojo kad tu balta tai  tipsu daugiau duosi........ doh.gif  ir viskas....

ta is noriu pasakyti,o tipsu atveju tai maniskis gerasirdis,o as tai daugiau negu reikia pinigeliu savo kailiu uzdirptu tikrai nemetau biggrin.gif
Atsakyti