QUOTE(ramintas @ 2007 06 28, 20:16)
ne tik i sveikatos bukle neatsizvelgia, bet ir i amziu nelabai... mums didziausia paklaida buvo 2 metukai... t.y. norejom iki 6 men, o siule iki 2 metu ir 6 men
Pritariu Ramintai.
Iš kitos pusės - juk "siūlytojai" tik iš popieriaus tuos vaikelius pažįsta, informaciją apie juos jiems pateikia kūdikių ir globos namai. Mano atveju buvo parašyta, kad vaikas sveikas, nors nuvykus susipažinti akivaizdžiai matėsi, kad ne. Kita vertus, informacijoje apie mergytę, kuri vėliau tapo mano dukryte, buvo prirašyta visokių su sveikata ir išsivystymu susijusių bėdų ir bėdelių, tačiau susipažinus intuityviai pajutau, kad tai netiesa. Ir iš tikrųjų - paaiškėjo, kad ji yra absoliučiai sveika ir išsivystymu niekuo neatsilieka nuo bendraamžių.
O dėl siūlomo vaiko amžiaus - man irgi taip pat buvo kaip ir Ramintai. Prašiau vaiko iki 2 metukų, tačiau kažkodėl ėmė ir pasiūlė dvigubai vyresnę mergytę. Ir ką jūs manote? Ši mergytė tapo mano dukryte

. Todėl mano patarimas: kai pasiūlys vaikutį, niekuomet neskubėkit atsisakyti su juo susipažinti (dėl sveikatos ar dėl netinkamo amžiaus), važiuokit, pabendraukit - o gal jis ir yra jums skirtasis?