Įkraunama...
Įkraunama...

4mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(Ramce @ 2009 11 02, 10:26)
nu manoji tas pats, naminiu niekaip nevalgo, pirkau milupos, tas pats, hippo lyg ir skaniau biski, bet mazai suvalgo, kaip ja pripratint. g.gif

jau tiek visko isbandet tokiam maziukui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 10 31, 11:35)
g.gif  O Jūs kiek laiko jau primaitinate savo mažiuką? Iškart nuo tų pudingų pradėjote ar nuo morkyčių, bulvyčių ir t.t.?
Manoji kai dar tik morką ir obuoliuką valgo,o nuo vakar bandom bulvytę. Į savaitę įvedu tik vieną daržovę. Mėgstamiausia košytė yra virta morkytė su obuoliu salduviniu. Tik bėda, kad pradėjus valgyti košytes, nebenori buteliuko visai  unsure.gif Įsimylėjo šaukštuką mano mergytė. Mišinuką su šaukštuku maitint kartais reikia  doh.gif  doh.gif  Jums taip nebuvo?

Pas mus tas pats buvo, tai as ir neduodavau misinio, jei nevalgo, tai jo reikalas biggrin.gif Per prievarta niekada nekisau schmoll.gif Tai kelias dienas isgerdavo gal po 30 ml (kai valgydavo koses apie 60-80ml) dabar, kai gauna 120 ml koses, tai pasiulau misinio, bet dazniausiai nenori, tai ir neduodu visai, gal jam uztenka tos koses unsure.gif Tiesa, pries kose, gauna MP, tiksliai nezinau kiek, bet pagal mane apie 30-40ml
O va apie morkyte su obuoliuku net nepagalvojau, kad galima duoti, aciu uz recepta, ryt taip ir duosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jestea @ 2009 11 02, 01:13)
o geriau banana duoti ar kosele hipp bananu? man atrodo bananai privaryti tiek chemijos.....

as irgi taip manau.. geriau is vaisiu duoti obuoliuka, jei turit savo. arba is mociuciu pirktis.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2009 11 02, 10:26)
nu manoji tas pats, naminiu niekaip nevalgo, pirkau milupos, tas pats, hippo lyg ir skaniau biski, bet mazai suvalgo, kaip ja pripratint. g.gif

pratinti palengva. kasdien didinti po sauksta iki 125-150g. na as tai didinau didesnem dozem, nes mano tik pradzioj raukesi. bet cia kiekvienas kudikis manau individualiai.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2009 11 03, 20:02)
jau tiek visko isbandet tokiam maziukui?  g.gif

na taip, su gydytojos leidimu, kadangi esam mazo svorio, tai leido jau pradet primaitint, juk mes nevalgom po visa norma, o tik tarp valgiu ragaujam.
Papildyta:
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 03, 22:56)
pratinti palengva. kasdien didinti po sauksta iki 125-150g. na as tai didinau didesnem dozem, nes mano tik pradzioj raukesi. bet cia kiekvienas kudikis manau individualiai.

na mes po biski pratinames, tik va kruopu kose tai patinka, bent tiek gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mano maziukui 4 men 1sav. dar papildomai nemaitinau. Po kiek duoti darzoviu koseles-po maza sauksteli? ir kasdien didinti?
Atsakyti
QUOTE(Pauling @ 2009 11 04, 13:46)
Sveikos, mano maziukui 4 men 1sav. dar papildomai nemaitinau. Po kiek duoti darzoviu koseles-po maza sauksteli? ir kasdien didinti?

labas, taip po maza saukstuka ir po biski didink. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
norejau pasikonsultuoti.Mes nuo 4men pradejom valgyt - pirma sav. bulve, 2sav pridejom morka, 3sav, moliuga, o ka toliau? blink.gif nes pas daktare einam tik 19...tai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2009 11 04, 15:50)
labas, taip po maza saukstuka ir po biski didink. mirksiukas.gif

tai sakykim ryt jau 2 saukstelius galiu duoti ar 1,5?

Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 11 05, 11:03)
sveikos 4u.gif
norejau pasikonsultuoti.Mes nuo 4men pradejom valgyt - pirma sav. bulve, 2sav pridejom morka, 3sav, moliuga, o ka toliau? blink.gif nes pas daktare einam tik 19...tai nezinau...

Tai ka, daugiau darzoviu nepazysti? lotuliukas.gif Nesupyk, pajuokavau blush2.gif Taigi kopustas, kalafijoras, brokolis, cukinija, kaliarope, as ir poro siandien daviau nedaug. Ka turi, ta ir duok mirksiukas.gif As, pavyzdziui, neturiu savo kopusto, o turguj kazkaip nebuvau, tai vaikas, tad kopusto neragavo.
Siandien padariau laaaabai skania kosyte: 1dalis morka, bulve, 2dalys moliugo, poras (l. nedaug) ir pusele obuoliuko. Viska viriau garuose, tai gavosi 3 porcijos. Vaikas net krykstavo, kaip jam skanu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
o as dar kruopu kosiu neduodu.. Manau palauksiu dar biskiuka. As tai per pietus duodu pastarosiom dienom tokia: 4 morkos, puse bulves, 20-25 zirniai ir truputis kalafijoro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipseva: 05 lapkričio 2009 - 19:41
QUOTE(agnesse @ 2009 11 03, 20:15)
O va apie morkyte su obuoliuku net nepagalvojau, kad galima duoti, aciu uz recepta, ryt taip ir duosiu thumbup.gif

Ir kaip patiko košytė? smile.gif
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 05, 19:40)
4 morkos, puse bulves, 20-25 zirniai ir truputis kalafijoro.

Ir tiek suvalgo? Tos 4 morkos įspūdingai skamba... blink.gif

Man užsibaigė visi primaitinimai, nes mažoji susirgo ir antibiotikus gert reikia, žarnynui per didelis krūvis bus antibiotikai+daržovės... unsure.gif Tai kai pasveiksim, vėl bandysim grįžt prie košyčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 05 lapkričio 2009 - 20:48
QUOTE(Kipseva @ 2009 11 05, 20:40)
o as dar kruopu kosiu neduodu.. Manau palauksiu dar biskiuka. As tai per pietus duodu pastarosiom dienom tokia: 4 morkos, puse bulves, 20-25 zirniai ir truputis kalafijoro.

Cia tikriausiai ketvirtis morkos? blush2.gif
Atsakyti