KEPURELES VAIKO DRAUGEMS,BET MODELIUKAS NE NUOTAIKOI ,KAM CIA MAMA UZDEJO MERGAITISKOS KEPURES
cia mano paskutinioji
su balta gelyte o viduryje rozyte
su balta gelyte o viduryje rozyte
dar vienas kvailas klausimas
kaip kepurė turi įgaut kepurės formą ? dabar aš nunersiu kaip servetėlę tuos pagal mane 8,5 cm nu viduriuko, o paskui kaip? siaurint, mažint akis? jazau, nulinokė aš nėrime, o kepurės vistiek dar tebenoriu
kaip kepurė turi įgaut kepurės formą ? dabar aš nunersiu kaip servetėlę tuos pagal mane 8,5 cm nu viduriuko, o paskui kaip? siaurint, mažint akis? jazau, nulinokė aš nėrime, o kepurės vistiek dar tebenoriu
QUOTE(fishke @ 2008 04 25, 14:11)
kai jau plocio tau pakaks, tada neri tuo paciu akiu skaiciumi -nei didinant, nei mazinant -ir pasidarys kepure sekmes
dailute tik gelytes, as vis tik, kitas deciau
QUOTE(bonda @ 2008 04 25, 15:26)
dailute tik gelytes, as vis tik, kitas deciau
gal reiks ir pakeisti
QUOTE(fishke @ 2008 04 25, 14:11)
aš kai nėriau paprastą skryblių tai kai nunėriau blyną, vieną kart išvis nepridedinėjau ir nėriau toliau lygiai - išėjo kepurė tačiau kitą kart pabandžiau nunėrus blyną tose vietose kur pridėdinėjau ir per vidury jų paėmiau ir po vieną praleidau akutę, tai man forma žymiai labiau patiko (nu pvz neri blyną, padvigubini kas 10 akutę, tuomet baigus blyną praleidi kas 5 akutę, ir taip nunėriau 1 ratą, ir toliau nieko nepridedinėjau ir nieko nepraleidinėjau ) labai aš čia aiškiai paaiškinau
ačiū mergaitės, jau pradėjo riestis mano kepuriux niu kai jau baigsiu ( nežinau tik kada) būtinai ateisiu pasidžiaugt savo pirmu blynu
QUOTE(fishke @ 2008 04 25, 17:24)
ačiū mergaitės, jau pradėjo riestis mano kepuriux niu kai jau baigsiu ( nežinau tik kada) būtinai ateisiu pasidžiaugt savo pirmu blynu
butinai ateik
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.