Tai gal cia vaiku toks budas, viska imti nuo galvytes... Nes mano mazius, tai jei neuzrista kepure -nusiima.Ka reiks daryti vasara?... Taip noriu nunerti koki kepuriuka, bet,kad... nesilaiko tas kepuriukas ant galvytes...
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 04 24, 15:09)
Tai gal cia vaiku toks budas, viska imti nuo galvytes... Nes mano mazius, tai jei neuzrista kepure -nusiima.Ka reiks daryti vasara?... Taip noriu nunerti koki kepuriuka, bet,kad... nesilaiko tas kepuriukas ant galvytes...
kazi maniske namie ir plesdavo, bet i lauka be kiepko -ne per duris
QUOTE(*Maja* @ 2007 07 01, 10:27)
Senesnėj temelėj viena mamytės tokią formulikę pateikė, tai ji man labai tiko, gerai gaunasi. Išmatuoji galvytę, tada tuos cm dalini :2:3,14 ir gauni atstuma nuo kepurytės viduriuko iki kraštelio , kada jau reikia nerti ne kaip servetėlę, o mažinti ar nepridėti akių,, ji savaime pradės gaubtis.
Na man labai tinka šita formuliukė
Na man labai tinka šita formuliukė
labai noriu dukriukams nunerti kepiuriukus kaip čia tuos cm suprasti , iš kiek dalinti tarkim galvytės apimtis 54 cm, o kaip toliau
ir dar, kaip žinot parenkant siūlui vąšelį mano turimas 1,25 storio, tai kokį maximum siūlą galiu nert juo
QUOTE(fishke @ 2008 04 24, 18:49)
labai noriu dukriukams nunerti kepiuriukus kaip čia tuos cm suprasti , iš kiek dalinti tarkim galvytės apimtis 54 cm, o kaip toliau
ir dar, kaip žinot parenkant siūlui vąšelį mano turimas 1,25 storio, tai kokį maximum siūlą galiu nert juo
54 cm dalini iš 2, o paskui dalini iš 3,14
mano vyšnaitės
QUOTE(Soni @ 2008 04 24, 20:09)
ačiū
kokia faina kepurytė
Superinė beretė
Kaip tokias reikia nerti? Vis noriu panašią nunert, bet nežinau nuo ko pradėt
Kaip tokias reikia nerti? Vis noriu panašią nunert, bet nežinau nuo ko pradėt
soni, labai gražu
Soni, šaunuolė
O aš nunert skrybėlaitę nunėriau, bet iškrakmolyt tai nėr su kuom Kažkaip visam savo kaime neradau standiklio jookio Tai dabar taip ir mėtosi namie kepaliušas
O aš nunert skrybėlaitę nunėriau, bet iškrakmolyt tai nėr su kuom Kažkaip visam savo kaime neradau standiklio jookio Tai dabar taip ir mėtosi namie kepaliušas
ech, o aš pagavu ūpą, vaklar naktinėjau su vąšeliu ir riečiasi man ta kepurė ne laiku nesu nėrėja visiškai , o kepurės tai noriu
gal galiat man kas nors neriu pagal tą schemutę, nuo paties viduriuko pradžią varau žemais stulpeliais, o kai įvedu tą raštuką, kaip tada bereik elgtis ar taip ir darit, kad virš to tarpuko nert pynelę, ar kiekvieną eilutę kol kas nerti kaip išeina pagal tuos stulpelių ir pynelių skaičius, o tik paskui kai reks keputę jau siaurinti, tada vaizdelis išeis pagal šitą schemutę
va ta vieta , nesigauna man tie tarpukai virš stulpelių, vis pasistumia toliau, o jei laikyčiausi ir nerčiau pyneles pagal čia, tai man visai užsirauktų
gal galiat man kas nors neriu pagal tą schemutę, nuo paties viduriuko pradžią varau žemais stulpeliais, o kai įvedu tą raštuką, kaip tada bereik elgtis ar taip ir darit, kad virš to tarpuko nert pynelę, ar kiekvieną eilutę kol kas nerti kaip išeina pagal tuos stulpelių ir pynelių skaičius, o tik paskui kai reks keputę jau siaurinti, tada vaizdelis išeis pagal šitą schemutę
va ta vieta , nesigauna man tie tarpukai virš stulpelių, vis pasistumia toliau, o jei laikyčiausi ir nerčiau pyneles pagal čia, tai man visai užsirauktų
QUOTE(fishke @ 2008 04 24, 19:49)
man pagal ta formule nesigauna- gaunas didele
o su tokiu vaseliu as beveik visais siulais neriu
QUOTE(Soni @ 2008 04 24, 20:09)
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 25, 08:32)
bandyk krakmolu
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2008 04 25, 08:51)
cia vienas elementas yra 8 akys..tai ziurek, kad akiu bendras skaicius dalytusi is 8
as situ rastu pradejau enrt tada, kai jau nebereikejo platint
QUOTE(bonda @ 2008 04 25, 09:53)
1,man pagal ta formule nesigauna- gaunas didele
2,cia vienas elementas yra 8 akys..tai ziurek, kad akiu bendras skaicius dalytusi is 8
2,cia vienas elementas yra 8 akys..tai ziurek, kad akiu bendras skaicius dalytusi is 8
1,o tai kaip tada darai, skaičiuoji?
2,o iki tol kaip nėrei ?
QUOTE(fishke @ 2008 04 25, 09:55)
as neriu pagal turimas kiepkas -pridedu ir metuoju ar ant vaiko matuoju
iki tol as neriau paprastais stulpeliais su uzmetimu,berods gal suprasi -matos sitoj geriau