Kad žinot jokios schemutės neturiu,mezgiau iš galvos,na ir manau neblogai gavosi.
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 07, 10:55)
tik nepykit už kreivumą
svarbu, kad esmė tokia
Galima dėti ne tik po 2 stulpelius, bet ir po 3, žiūrint kokie siūlai storio
svarbu, kad esmė tokia
Galima dėti ne tik po 2 stulpelius, bet ir po 3, žiūrint kokie siūlai storio
raštelis toks pats, tk kad pyneliu nera tarp stulpeliu tik per vidurį
Alacka33, tu tikra supermamyte . Tiek vaikuciu, ir visi taip graziai papuosti . Saunuole, te baloncika
Laukine, daili kepuryte . Ale man tavo nickas su darbelio kruopstumu niekaip nesiderina
Laukine, daili kepuryte . Ale man tavo nickas su darbelio kruopstumu niekaip nesiderina
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 09, 11:57)
raštelis toks pats, tk kad pyneliu nera tarp stulpeliu tik per vidurį
tik nelabai iziuriu kaip ten apacia padaryta, kad susigarbiniuoja galima butu dar viena foto tik ne pries langa kad neapsisviestu
aciukas
QUOTE(jurgitasta @ 2008 04 09, 11:59)
aciukas ale kad ji ant mano boruzeles galvos neilgai teisilaiko
o yra zmoniu, kurie rase, kad mano nickas mane atitinka
aciukas dar karta
QUOTE(laukine @ 2008 04 09, 12:38)
tik nelabai iziuriu kaip ten apacia padaryta, kad susigarbiniuoja galima butu dar viena foto tik ne pries langa kad neapsisviestu
aciukas
aciukas ale kad ji ant mano boruzeles galvos neilgai teisilaiko
o yra zmoniu, kurie rase, kad mano nickas mane atitinka
aciukas dar karta
kad susigarbiniuotų pakanka daugiau akių stulpelių pridėti
Labai gražios visų kepurėlės. Aš bandau dabar kamufliažinę nert iš keturių spalvų, nes tokių siūlų neradau, bet nežinau ar nepalūšiu, tas siūlų kaitaliojimas
Neriama pynelė, o po to i kiekviną akį po 5 stulpelius su vienu užmetimu. Kuo daugiau stulpelių, tuo labiau sukasi. Aš neriu ir į kas antrą, ar kas trečia, pabandykit, labai lengva
QUOTE(almara @ 2008 04 07, 21:45)
Neriama pynelė, o po to i kiekviną akį po 5 stulpelius su vienu užmetimu. Kuo daugiau stulpelių, tuo labiau sukasi. Aš neriu ir į kas antrą, ar kas trečia, pabandykit, labai lengva
LABUTIS narplioju pagal sia schema nuneriau 7,1 cm iki 10 eiles o dabar ir sustojau
aciu tikrai reiks pabandyt
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 05, 14:53)
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 08, 19:55)
pagal kokia schemutę ir iki kur prinerei reikiamo dydžio blyna dabar?
Šiaip aš pažiūriu į pyneles ir akis. Jei jau man tas blynas reikiamo dydžio, tada raštelį pati pasikoreguoju ir jei matau, kad akis reikia dar didinti, aš nedidinu (pvz jei pyneles nerei vis po 3 -paskui 4 akis, o jau ziuri, kad tas vadinamas blynas reikiamo dydzio, tai toliau dara taip... kur reikia pyneles is 5 akiu, as palieku is 4, kur reikia is 3, palieku is 2... t.y viena akim maziau padarau, tada kepryte prades riestis)
Šiaip aš pažiūriu į pyneles ir akis. Jei jau man tas blynas reikiamo dydžio, tada raštelį pati pasikoreguoju ir jei matau, kad akis reikia dar didinti, aš nedidinu (pvz jei pyneles nerei vis po 3 -paskui 4 akis, o jau ziuri, kad tas vadinamas blynas reikiamo dydzio, tai toliau dara taip... kur reikia pyneles is 5 akiu, as palieku is 4, kur reikia is 3, palieku is 2... t.y viena akim maziau padarau, tada kepryte prades riestis)
QUOTE(pupainga @ 2008 04 09, 14:16)
Labai gražios visų kepurėlės. Aš bandau dabar kamufliažinę nert iš keturių spalvų, nes tokių siūlų neradau, bet nežinau ar nepalūšiu, tas siūlų kaitaliojimas
QUOTE(almara @ 2008 04 09, 19:18)
LABUTIS narplioju pagal sia schema nuneriau 7,1 cm iki 10 eiles o dabar ir sustojau
jei gerai supratau, 10 eilės dar nenėrei? tada gali nerti kaip 11 ar 12 eilutes yra, ne po II . I . II . I stulpelius, o po 1 I . I . I . I
Alacka33, Saunuole mamyte Grazios kepurytes
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 09, 19:26)
jei gerai supratau, 10 eilės dar nenėrei? tada gali nerti kaip 11 ar 12 eilutes yra, ne po II . I . II . I stulpelius, o po 1 I . I . I . I
aciu bandysiu
Beatos mama sauni kepure as irgi ja nerdama 2 kartus ardziau bet vistiek pavyko