va dar viena padariau jau labai m,an spalva patinka
QUOTE(almara @ 2008 04 07, 21:45)
mergaites gal galit padet kaip nerti sitai kepurei pati viduriuka ir dar o kaip daromi tokie kringeliai na nertos juosteles ir jos atrodo kaip susisukusios
as suprantu, kad padarai is 10 kilpuciu viduriuka, tada daromi tie pumpureliai su 3 uzmetimais, o tarp jų 6 akiu pynele
dėl kringelių tai nežinau, nebandžius, bet neturėtų būti sunku, ten manau juostelė nunerta ir stulpeliais paskui neriama
QUOTE(Misty @ 2008 04 01, 21:54)
Aš vakar atnaujinau kepurytę Pati kepurytė tai pernykščia, bet labai nuo ausų lipo Tai aš primezgiau "ausis" surišamas
super super
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 05, 15:03)
as dydi kepurytes apskaiciuoju labai paprastai, visada gerai nusineria Pamatuoju galvytę, tada tuos cm dalinu iš 3,14 ir iš 2 pvz 48 cm galvytes apimtis, tai centriukas, iki kol jau reikia nedidinti apskritimo yra 7,6 cm (čia nuo viduriuko tiek, ty kaip serveteles blynas) tuoj papaišysiu
o as neriu pagal senas kiepkas nes sitas budas man nepasiteisina -visgaunas per didele
QUOTE(bonda @ 2008 04 08, 11:35)
super super
o as neriu pagal senas kiepkas nes sitas budas man nepasiteisina -visgaunas per didele
man tai gaunasi gerai, dar nebuvo kad per mažą ar per didelę nunerčiau
QUOTE(Alacka33 @ 2008 04 08, 15:02)
Na rodau ir aš savo savaitgalio darbelius
Na bet kokia tu šaunuolė pažiūrėjau kiek vaikučių turi, super
sveikutės darbštuolės.labai gražių darbelių čia pas jus prinerta
Noriu ir aš pabandyt kažka savo berniukui nunert gal kas turit berniukui kepurytei kokių schemų
Gal kas turit šios kepurytės schemą
http://hotimg3.fotki...25/P1020714.jpg
Noriu ir aš pabandyt kažka savo berniukui nunert gal kas turit berniukui kepurytei kokių schemų
Gal kas turit šios kepurytės schemą
http://hotimg3.fotki...25/P1020714.jpg
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 07, 12:20)
va dar viena padariau jau labai m,an spalva patinka
Labai daili kepurytė gražu
Na rodau ir aš savo savaitgalio darbelius
Labai gražios kepurėlės ypač tos su gėlėmis o pačios pačiausios tai pirma skrybelaitė ir paskutinė kepuraitė
Šaunuolės
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 07, 22:15)
as suprantu, kad padarai is 10 kilpuciu viduriuka, tada daromi tie pumpureliai su 3 uzmetimais, o tarp jų 6 akiu pynele
dėl kringelių tai nežinau, nebandžius, bet neturėtų būti sunku, ten manau juostelė nunerta ir stulpeliais paskui neriama
Labai tau aciu visada man padedi o as jau maniau kad bus kasnors sudetingesnio aciu,oi dar pradejau nert maziui kepure pagal apskaiciavimus o tai kaip zynot kuria eile is shemos nert nunerus reikiama ''blyna''
saunuole labai grazu
QUOTE(almara @ 2008 04 08, 19:39)
Labai tau aciu visada man padedi o as jau maniau kad bus kasnors sudetingesnio aciu,oi dar pradejau nert maziui kepure pagal apskaiciavimus o tai kaip zynot kuria eile is shemos nert nunerus reikiama ''blyna''
saunuole labai grazu
saunuole labai grazu
pagal kokia schemutę ir iki kur prinerei reikiamo dydžio blyna dabar?
Šiaip aš pažiūriu į pyneles ir akis. Jei jau man tas blynas reikiamo dydžio, tada raštelį pati pasikoreguoju ir jei matau, kad akis reikia dar didinti, aš nedidinu (pvz jei pyneles nerei vis po 3 -paskui 4 akis, o jau ziuri, kad tas vadinamas blynas reikiamo dydzio, tai toliau dara taip... kur reikia pyneles is 5 akiu, as palieku is 4, kur reikia is 3, palieku is 2... t.y viena akim maziau padarau, tada kepryte prades riestis)