tik nepykit už kreivumą
svarbu, kad esmė tokia
Galima dėti ne tik po 2 stulpelius, bet ir po 3, žiūrint kokie siūlai storio
Niu va, ka tik pabaigiau Peperoni uzrodyta kepure. Kazkaip man biski juokingai ji atrodo, bet gal kai issiplaus bus geriau. niu pasirodau
ir kitu kampu
ir kitu kampu
noriu saviskiui berniukui kepures berniukiskos schemos niekas neturit , nes as neriu pagal nuotrauka, man neaisaku kaip ten pakausis
QUOTE(jurgitasta @ 2008 04 07, 11:00)
Niu va, ka tik pabaigiau Peperoni uzrodyta kepure. Kazkaip man biski juokingai ji atrodo, bet gal kai issiplaus bus geriau. niu pasirodau
ir kitu kampu
ir kitu kampu
simpatiška
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 07, 11:00)
noriu saviskiui berniukui kepures berniukiskos schemos niekas neturit , nes as neriu pagal nuotrauka, man neaisaku kaip ten pakausis
o pagal kokią nuotrauka?
Jurgitasta - man rodos isskalbus ji turetu igaut forma
As bandziau ja nert, padariau 3 tuos 6-kampius ir nusprendziau, kad nebus grazu... del vienos labai paprastos priezasties - mums jau reik nemazos apimties kepurytes... ir jei darai tokio dydzio tuos 6-kampius, kokiu reik - tas isplatejimas gaunasi nezmonisko dydzio... zodziu nusprendziau, kad vaiks bus kaip su keptuve ant galvos ir perneriau i paprasta varianta... gavos kazks panasaus i sia:
Gaila fotikas sugedes, negaliu pademonstruot... bet mazoji iskeliavo i darzeli visa apsipatenkinus
As bandziau ja nert, padariau 3 tuos 6-kampius ir nusprendziau, kad nebus grazu... del vienos labai paprastos priezasties - mums jau reik nemazos apimties kepurytes... ir jei darai tokio dydzio tuos 6-kampius, kokiu reik - tas isplatejimas gaunasi nezmonisko dydzio... zodziu nusprendziau, kad vaiks bus kaip su keptuve ant galvos ir perneriau i paprasta varianta... gavos kazks panasaus i sia:
Gaila fotikas sugedes, negaliu pademonstruot... bet mazoji iskeliavo i darzeli visa apsipatenkinus
pagal sia
QUOTE(Peperoni @ 2008 04 07, 11:06)
Jurgitasta - man rodos isskalbus ji turetu igaut forma
kokia faina kepurytė būtinai ir saviškę parodyk
Iš berniukiškų yra tokia
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 07, 11:08)
Na mamos, jau tikrai pikta
Na negi sunku 2 psl atverst atgal
http://www.supermama...?...&p=16235982 sitam poste idetos net dvi sios kepurytes schemos...
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 07, 11:08)
viduriuką manau galima daryti ir pagal šią iki tų pumpurėlų, o paskui jau stulpeliais
QUOTE(Peperoni @ 2008 04 07, 11:11)
Na mamos, jau tikrai pikta
http://www.supermama...?...&p=16235982 sitam poste idetos net dvi sios kepurytes schemos...
aciu kuo didziausias
I sveikatele - tik kartais reik pavartyt tema nors truputeli
QUOTE(Peperoni @ 2008 04 07, 11:47)
I sveikatele - tik kartais reik pavartyt tema nors truputeli
vakar velai vakare ziurejau, o siandien nepamenu, kur