Peperoni,labai aciu uz graziosios beretukes schemute reiks nusinerti,o kai jau baigsiu pasirodysim,kaip mum gavosi
O cia noriu pasirodyti nauja,vakar baikta nerti kepuraite
http://keep4u.ru/ful...298d8eee7f2/jpg
Peperoni , aciu aciu uz schemute
Beatos mama idomi kepuryte, spalvytes labai mielos
Beatos mama idomi kepuryte, spalvytes labai mielos
na auksarankes ir pasidarbavot tiek visko daug ir grazu ir visko norisi saunuoles
peperoni gal turit berniukiskos kur su masina kepurytes shemute ir dar tos zalios su salotine labai labai aciu is anksto
peperoni gal turit berniukiskos kur su masina kepurytes shemute ir dar tos zalios su salotine labai labai aciu is anksto
Mergytes ner uz ka dekot
ieskojau savo merginom, tai ka radau - ta sukeliau ir cia snd taip knietejo pradet nert - bet neradau tinkamos spalvos siulu reiks ryt pasiprekint...
dar sita pamirsau idet:
Almara - tu kepuryciu schemu Osinkoj nera
ieskojau savo merginom, tai ka radau - ta sukeliau ir cia snd taip knietejo pradet nert - bet neradau tinkamos spalvos siulu reiks ryt pasiprekint...
dar sita pamirsau idet:
Almara - tu kepuryciu schemu Osinkoj nera
QUOTE(jurgitasta @ 2008 04 03, 11:59)
, jei tik atsirastu schema tai is karto "imciau" .
Mergaites, ka reiskia varnele schemoje , niekad nebuvau uzmacius tokio zenkliuko . Kalbu apie mimkos ideta ketvirtaja kepures schema ( kinietiska ) .
Mergaites, ka reiskia varnele schemoje , niekad nebuvau uzmacius tokio zenkliuko . Kalbu apie mimkos ideta ketvirtaja kepures schema ( kinietiska ) .
varnelė mano manymu yra du žemi stulpeliai į tą pačią akytę
[URL=http://radikal.ru/F/i022.radikal.ru/0804/8d/2d4e0024d1ba.jpg.html][/UR
mergaites gal galit padet ''pagamint,,man tokia kepure labai labai reikia maziaus krikstui tiks bet kas shema aprasymas ar dar kas labai labai prasau padekit
mergaites gal galit padet ''pagamint,,man tokia kepure labai labai reikia maziaus krikstui tiks bet kas shema aprasymas ar dar kas labai labai prasau padekit
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 01, 20:02)
QUOTE(almara @ 2008 04 05, 14:51)
[URL=http://radikal.ru/F/i022.radikal.ru/0804/8d/2d4e0024d1ba.jpg.html][/UR
va čia kažkas panasaus
arba va dar
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 05, 14:53)
labai aciu o kaip pagal antraja neriant suderint didi juk man reikia 8 men vaikinui
QUOTE(almara @ 2008 04 05, 14:58)
labai aciu o kaip pagal antraja neriant suderint didi juk man reikia 8 men vaikinui
as dydi kepurytes apskaiciuoju labai paprastai, visada gerai nusineria Pamatuoju galvytę, tada tuos cm dalinu iš 3,14 ir iš 2 pvz 48 cm galvytes apimtis, tai centriukas, iki kol jau reikia nedidinti apskritimo yra 7,6 cm (čia nuo viduriuko tiek, ty kaip serveteles blynas) tuoj papaišysiu
7,6 cm neriu kaip servetelę, o paskui jau nieko nedidinu, o neriu vis su tiek pat akių. tada ji pradeda riestis, darytis keputytė. Tikiuosi paaiškinau suprantamai
QUOTE(*Maja* @ 2008 04 05, 15:03)
as dydi kepurytes apskaiciuoju labai paprastai, visada gerai nusineria Pamatuoju galvytę, tada tuos cm dalinu iš 3,14 ir iš 2 pvz 48 cm galvytes apimtis, tai centriukas, iki kol jau reikia nedidinti apskritimo yra 7,6 cm (čia nuo viduriuko tiek, ty kaip serveteles blynas) tuoj papaišysiu
7,6 cm neriu kaip servetelę, o paskui jau nieko nedidinu, o neriu vis su tiek pat akių. tada ji pradeda riestis, darytis keputytė. Tikiuosi paaiškinau suprantamai
tu aukselis labai man padesi si bus mano antra kepure kuria busiu nunerusi aciu
jaigu kas dar patrugdysiu gerai
almara, tavo kepurytė
QUOTE(megee @ 2008 04 05, 15:34)
almara, tavo kepurytė
aciu na kaip pirmas darbas manau pavyko dabar narpliosiu maziui krikstynom jaigu pavyks ikelsiu cia