Neriame tikrai gražias kepuraites berniukams ir mergaitėms
O kartais ir skarutes
Ir dalinamės super idėjomis
Štai senosios temos:
Pirmoji tema
Antroji tema
sveikos.
Mazuteles mergytes kepuriukas be galo siltas. siaip cia yra labai daug graziu kepuriuku, tik labai skileti, man nelabai ziurisi.
radau pas jus labai saunu puslapeli, tai nusprendziau skrybeliuka nunert. stai jis:
http://www.supermama..._5692_12697.jpg
Mazuteles mergytes kepuriukas be galo siltas. siaip cia yra labai daug graziu kepuriuku, tik labai skileti, man nelabai ziurisi.
radau pas jus labai saunu puslapeli, tai nusprendziau skrybeliuka nunert. stai jis:
JAu rasiau, kad ir man ananasine kepuryte garbanojasi... Dabar net ranka nekyla vel prie jos grizti. Reiktu ardyti arba bandyti toliau nerti ir ziureti kas bus... Neriau grieztai pagal shema, siuliukai plonesni nei irisiniai (panasaus tipo), vaselio dydis atitinka siulu stori... net enzinau kas ten blogai....
labutis , labai grazi skrybelyte:) bandysiu ir as savo mazylem
gal kartais scemute turi?
gal kartais scemute turi?
QUOTE(Gilute @ 2007 06 21, 12:45)
JAu rasiau, kad ir man ananasine kepuryte garbanojasi... Dabar net ranka nekyla vel prie jos grizti. Reiktu ardyti arba bandyti toliau nerti ir ziureti kas bus... Neriau grieztai pagal shema, siuliukai plonesni nei irisiniai (panasaus tipo), vaselio dydis atitinka siulu stori... net enzinau kas ten blogai....
Niu as irgi siuo metu neriu ta ananasine kepuryte, tai is pradziu irgi garbanojosi , bet dabar jau rieciasi ir panasu kad viskas bus gerai. Neriu 18 eilute. taip gal bus aiskiau
ingutte, pas tave irgi pametinukes, faina neriau mazajai skrybeliuka, o gavosi didziajai tai nersiu dar viena. o schemute laaaaabai jau paprasta. su uzmetimu neriau, ir kiekvienoj eilutej dauginau skirtingai. pradedu nuo kas antro, paskui kas tris, keturis, penkis, desim, penkiolika, dvidesim... o paskui jau ziuriu, ar reikia ar nebe, tada nebedauginu, o tiesiog neriu, ir gaunasi uzlinkimas. tokia ir schema kai nunersi, pasirodykit
o man tai kepuriuka pavyko nunert is kokio 5-7 karto, vis gaudavosi leliukui ar lelei taciau pagaliau pavyko padaryt taip, kad gautusi kepuriukas 3 metu mergytei kai nunersiu ir sutvarkysiu kepuriuka, nufotografuosiu ir idesiu nuotraukele
jo turiu grazias mergytes:) isejo 1.6metinukes. tai nersiu dvi, nes pas mus jau dvinukes daros- jei vienai tai kitai:)
QUOTE(egverb @ 2007 06 22, 11:42)
o man tai kepuriuka pavyko nunert is kokio 5-7 karto, vis gaudavosi leliukui ar lelei taciau pagaliau pavyko padaryt taip, kad gautusi kepuriukas 3 metu mergytei kai nunersiu ir sutvarkysiu kepuriuka, nufotografuosiu ir idesiu nuotraukele
Šaunuolė . Aš tiek kantrybės neturiu . Du kartus bandžiau ir abu kartus ardžiau, nesigauna man . Tai ir padėjau siūliukus, gal vėliau kada reiks dar pabandyt
As rai jau kai uzispiriu tai einu iki galo,bet svarbaisuia, jei kur nors pradzioj darbo pastebiu klaidele, kad ir nezymia, kurios netgi visiskai nesimatytu is akies, as vis tiek isardau. Niu negaliu, gal kiti nematys, bet as zinosiu nesiodama ta daikta ar dovananodama kam nors, kad yra ten klaida ir bus man nejauku. Viska isardau ir ne kiei negaila. jei darau tai darau itin kruopsciai vat prisigyriau ane.
Nuneriau 2 kepuriukus berniukui, ale kompas nepermeta nuotrauku, kazkas jam uzejo tai negaliu pasirodyt
Nuneriau 2 kepuriukus berniukui, ale kompas nepermeta nuotrauku, kazkas jam uzejo tai negaliu pasirodyt
QUOTE(JulieTa @ 2007 06 21, 10:32)
sveikos.
LABAI GRAZU, O JAU MANEKENE....
siandien vyras nupirko man zurnala-ten tokia grazi panama mergytei yra.taip uzsimaniau ja nunerti,tik vat nezinau kaip ikelti parodyti