Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

O 4u.gif thumbup.gif Bučinukas tokiai lėlytei. biggrin.gif Kokio maždaug dydžio ?
O fone skiautinys matosi ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, perduosiu bučinuką biggrin.gif Dydis vienos 50cm, kitos 48cm blush2.gif
Tas skiautinys jau buvo kažkur senoj temoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 09 20, 10:00)
Dar pora paskutinių skudurinukių  4u.gif
user posted image user posted image

Nerealios lėlės wub.gif
Labai norėčiau iškarpos, gal yra kur pasižiūrėt ir nusikopijuot ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 09 20, 20:45)
Nerealios lėlės  wub.gif
Labai norėčiau iškarpos, gal yra kur pasižiūrėt ir nusikopijuot ?

Aciu blush2.gif blush2.gif Bet su iskarpom tai nekas doh.gif Is interneto ka nusiziuriu, tai pagal save pakeiciu ka nors, nes kazkaip ieskojau, kad tiktu kaip noreciau, tai buna galva tinka, kunas - ne, arba dazniausiai tai galva netinka. Tai pirmaja dariau kazka panasaus pagal turima iskarpa, bet nespausdinau, o tiesiog mazdaug formas islaikiau, is rankos pasibraiziau, o galva tai tikrai is viso kitokia 4u.gif
Drabuzelius tai irgi pati kirpau, nors irgi yra kazkokios iskarpos duotos, tai jei parasytum i az savo e-mail'a, galeciau persiusti tuos du lapus, kur turiu, nes nezinau, kaip cia jas ikelti. Bet ten tikrai nera grynai tokia lele 4u.gif
Atsakyti
Taure, išsiunčiau tau iškarpas 4u.gif Lauksim lėlytės mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 09 05, 21:08)
biggrin.gif Ačiū .gal kažkada labai norėjau patekti į menų mokslus, bet  nebuvau tinkamai pakaustyta konkurencijai. Tai ir rinkau po to iš visur menų trupinukus. Bet tas vidinis poreikis vis veržiasi pro bet kur  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na negali žinoti, gal neprabegs daug laiko ir jau busi taip vadinamu menininku gretose biggrin.gif Viena mano pažystama jau gavo liaudies menininkes varda, neturi jokio meninio issilavinimo kiek žinau, tik dideli nora kažka kurti smile.gif Mezga, audžia....
Geru tau ideju 4u.gif
Atsakyti
Na aš irgi apsilankiau jūsų temukėje,kažkaip nelabai ją buvau pastebėjus.Dabar dažniau lankysiuosi wub.gif Parodysiu savo paskutinius žaisliukus,nors gal jau dauguma matė

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 09 20, 18:00)
Dar pora paskutinių skudurinukių  4u.gif
user posted image user posted image

arteja mano krikstadukres gimtadienis labai noreciau bandyti pasiuti kazka panasaus i sia lelyte, gal galima butu gauti iskarpeles ir man..is anksto aciu
almakster@gmail.com
Atsakyti
jei galima ir man iskarpeles lelyciu wub.gif
lilija@hypernet.lt blush-anim-cl.gif
Atsakyti

user posted imageuser posted image
[/quote]
Kokios fainuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 08 13, 21:53)
Nors gal kas jau matė, nutariau pagyvinti temą ir parodyti savo lėlytę, kuri jau iškeliavusi pas gerą žmogutį  blush2.gif
user posted imageuser posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif first.gif
Atsakyti
a galit išduoti, kuo prikemšat vidų? Sinteponu? Nes aš bandžiau vata, tai susigumuluoja po kurio laiko negražiai doh.gif
Atsakyti