O Bučinukas tokiai lėlytei. Kokio maždaug dydžio ?
O fone skiautinys matosi
Aha, perduosiu bučinuką Dydis vienos 50cm, kitos 48cm
Tas skiautinys jau buvo kažkur senoj temoj
Tas skiautinys jau buvo kažkur senoj temoj
QUOTE(pilka @ 2007 09 20, 10:00)
Nerealios lėlės
Labai norėčiau iškarpos, gal yra kur pasižiūrėt ir nusikopijuot ?
QUOTE(Taurė @ 2007 09 20, 20:45)
Aciu Bet su iskarpom tai nekas Is interneto ka nusiziuriu, tai pagal save pakeiciu ka nors, nes kazkaip ieskojau, kad tiktu kaip noreciau, tai buna galva tinka, kunas - ne, arba dazniausiai tai galva netinka. Tai pirmaja dariau kazka panasaus pagal turima iskarpa, bet nespausdinau, o tiesiog mazdaug formas islaikiau, is rankos pasibraiziau, o galva tai tikrai is viso kitokia
Drabuzelius tai irgi pati kirpau, nors irgi yra kazkokios iskarpos duotos, tai jei parasytum i az savo e-mail'a, galeciau persiusti tuos du lapus, kur turiu, nes nezinau, kaip cia jas ikelti. Bet ten tikrai nera grynai tokia lele
Taure, išsiunčiau tau iškarpas Lauksim lėlytės
QUOTE(Sedona @ 2007 09 05, 21:08)
Ačiū .gal kažkada labai norėjau patekti į menų mokslus, bet nebuvau tinkamai pakaustyta konkurencijai. Tai ir rinkau po to iš visur menų trupinukus. Bet tas vidinis poreikis vis veržiasi pro bet kur
na negali žinoti, gal neprabegs daug laiko ir jau busi taip vadinamu menininku gretose Viena mano pažystama jau gavo liaudies menininkes varda, neturi jokio meninio issilavinimo kiek žinau, tik dideli nora kažka kurti Mezga, audžia....
Geru tau ideju
Na aš irgi apsilankiau jūsų temukėje,kažkaip nelabai ją buvau pastebėjus.Dabar dažniau lankysiuosi Parodysiu savo paskutinius žaisliukus,nors gal jau dauguma matė
QUOTE(pilka @ 2007 09 20, 18:00)
arteja mano krikstadukres gimtadienis labai noreciau bandyti pasiuti kazka panasaus i sia lelyte, gal galima butu gauti iskarpeles ir man..is anksto aciu
almakster@gmail.com
jei galima ir man iskarpeles lelyciu
lilija@hypernet.lt
lilija@hypernet.lt
a galit išduoti, kuo prikemšat vidų? Sinteponu? Nes aš bandžiau vata, tai susigumuluoja po kurio laiko negražiai