paukščiukas kaip nutaikiai tiksliai gelytes vietoj akyciu
Turiu vieną klausimėlį dėl meškučių (tų dryžuotų ir gėlėtų, kur merginos dabar rodosi): kaip stipriai prikemšate?
Šiandien buvu mugėje ir čiupinėjau siūtus žaislus, tai jie visi taip stipriai prikimšti, tokie kieti kieti. Aš prisiuvau meškučių dovanoms (ir sau ), bet pas mane jie minkštučiai. Gal reikia praardyti ir stipriau prikimšti?
Šiandien buvu mugėje ir čiupinėjau siūtus žaislus, tai jie visi taip stipriai prikimšti, tokie kieti kieti. Aš prisiuvau meškučių dovanoms (ir sau ), bet pas mane jie minkštučiai. Gal reikia praardyti ir stipriau prikimšti?
QUOTE(giege @ 2008 12 15, 20:36)
Turiu vieną klausimėlį dėl meškučių (tų dryžuotų ir gėlėtų, kur merginos dabar rodosi): kaip stipriai prikemšate?
Aš labai kietai nekimšau Minkštučiai ir pas mane jie
aš taipogi labai stipriai nekimšau, man taip jie mielesni
Keli mano leliukai
Galinike, kokios puikios lėlės Bet jau meškutis koks fainuolis
Žaislai visų FANTASTIŠKI
QUOTE(galinike @ 2008 12 16, 00:32)
Keli mano leliukai
lėlės, meškiukas
bet mergina su rožėmis, fantastiška
Ačiū,mergaitės
Dar keli darbeliai
Dar keli darbeliai
galinike kokį tu grožį nuostabų kuri . lėlės labai šiltos, taip norisi priglausti, berniukas žvejys , meškių tuzinas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.