Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

Dedu iš naujo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sedona, labai gražu. wub.gif
Norėjau paklausti - iš kur tu gauni tokių ryškių ir gražių medžiagyčių savo rankdarbiams? Ar perki audinių parduotuvėse ar atraižų gauni? g.gif Aš ieškau, kur galėčiau rasti visokiausių medžiagų atraižų pirkti, bet nerandu.
Atsakyti
Ačiū ax.gif Medžiagėles kaupiu iš visur , kur įmanoma. Dabar Lietuvoje iš tikrųjų nelabai kur rasi . Galima bandyti ''Edmisoje''- Ševčenkos /Vytenio g. (brangokos}, Manto g. prie Kalvarijų turgaus,gal dar'' Ibrahime '' Reikia kaulyti visų draugių, tetų, siuvėjų. biggrin.gif O nuvažiavus į bet kokį užsienį -ieškok skiautinių priemonių ir audinių parduotuvių. Ten gali mažų atraižėlių prisipirkti. Tik vėlgi -nepigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 07 27, 08:45)
Ačiū  ax.gif Medžiagėles kaupiu iš visur , kur įmanoma. Dabar Lietuvoje iš tikrųjų nelabai kur rasi . Galima bandyti ''Edmisoje''- Ševčenkos /Vytenio g. (brangokos},  Manto g. prie Kalvarijų turgaus,gal dar'' Ibrahime '' Reikia kaulyti visų draugių, tetų, siuvėjų.  biggrin.gif O nuvažiavus į bet kokį užsienį -ieškok skiautinių priemonių ir audinių parduotuvių. Ten gali mažų atraižėlių prisipirkti. Tik vėlgi -nepigu  g.gif

Ačiū. 4u.gif Kiek žiūrėjau Kaune, tai tik paprastos audinių parduotuvės ir atraižom neprekiauja. Bandysiu užsieny pasižiūrėt.
Atsakyti
Gal ,sakau , įdėti reikia ką nors , nes vėl nuduso tema bigsmile.gif

Šitą siuvau ir tapiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sedona, fantastiškas katinas wub.gif
Atsakyti
Koks fainas kačiukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif Mes su katinu džiaugiamės būdami tokie žavūs lotuliukas.gif
Na, dėkit gi dar ką nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 08 07, 17:06)
Ačiū  ax.gif Mes su katinu džiaugiamės būdami tokie žavūs  lotuliukas.gif
Na, dėkit gi dar ką nors bigsmile.gif

aš tai žaislų ir šiaip nieko nesiuvu. Tik žaviuosi tavo darbeliais. ax.gif
Atsakyti
Baik žavėtis , o eik siūti greičiau mirksiukas.gif Matysi - patiks pabūt vaikystėje
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 08 07, 17:25)
Baik žavėtis , o eik siūti greičiau  mirksiukas.gif  Matysi - patiks pabūt vaikystėje

kad aš siūti nei moku, nei mėgstu. blush2.gif Nebent tik rankiniu būdu, kur labai reikia.
Atsakyti
Sedona, norėjau paklausti ar pati dareisi iškarpas ar iš kur nors atsisiuntei? blush2.gif
Atsakyti