Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(milka@ @ 2008 12 09, 17:03)
Pasidemonstruosi ir aš su šios dienos darbeliu

Nu ir fainuolis- imbierinis sausainiukas- mmm... wub.gif
Atsakyti
Štai meškinas, meškutis ir širdelės

user posted image

Ačiū, Frederica aciuks.gif
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 10, 15:23)

Koks fainuolis meškiukas gėlininkas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
milka@ kokie taviškiai fainuoliukai, o kokio jie dydžio, nes maniškis tai krupių krupis
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 15:19)
Štai meškinas, meškutis ir širdelės

user posted image

Nerealu swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 10, 15:23)
[

Ei, nu, bet faini tie Tildiniai- gėlėtas guzikas, nu liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 10, 16:59)
milka@ kokie taviškiai fainuoliukai, o kokio jie dydžio, nes maniškis tai krupių krupis

Pamatavau, mažiukas - 12 cm, o didelis - 23 rolleyes.gif

Frederica, palyginus su tavo sukurtais grožiais, maniškiai nublanksta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 10 gruodžio 2008 - 17:14
QUOTE(milka@ @ 2008 12 10, 18:11)
Pamatavau, mažiukas - 12 cm, o didelis - 23  rolleyes.gif

Frederica, palyginus su tavo sukurtais grožiais, maniškiai nublanksta  blush2.gif

Na, jau, najau- nesakyk taip nono.gif - viskas pas Tave čiki, net labai- užkrėtei mane, sėsiu ir aš prie šių meškių- reik gi Kalėdom dovanų.
O siuvai rankom?( ta prasme ne mašina lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 10 gruodžio 2008 - 18:48
milka@, paukščiuk, meškiukiai jūsų thumbup.gif Užkrėtėt doh.gif Taip linksmai atrodo medžiagėlės, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2008 12 10, 19:47)
Na, jau, najau- nesakyk taip nono.gif - viskas pas Tave čiki, net labai- užkrėtei mane, sėsiu ir aš prie šių meškių- reik gi Kalėdom dovanų.
O siuvai rankom?( ta prasme ne mašina lotuliukas.gif )

Neturiu ir net nemoku naudotis siuvimo mašina ax.gif Kai pasiusi, būtinai pasirodyk. Mane tai Sizikės meškutis sužavėjo. Tai puoliau ieškoti iškarpų biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau vaikystę... rolleyes.gif Tai sakau, gal kas netyčia kulverstuko (čeburaškos) kokią iškarpėlę turit... blush2.gif
Sakau gal kada pasisiūsiu, kai išmoksiu siūti... hihihi.gif
Atsakyti
nu mergos ir varoti tikros šaunuolės thumbup.gif , kokie gražūs tildžiukai thumbup.gif

bet jūs pasakykit kaip tas ausis tam mažąjam pasiuvot g.gif , aš turiu idėją kitaip daryt, kad tų blusų nekrapštyti doh.gif , bet dabar dar laiko nėr jiems verysad.gif , šiandien teko iradimus siūti univerui doh.gif
Atsakyti