Fainuška katins
seka mamos pėdom šaunuolė, labai gražu
QUOTE(pulina @ 2008 11 08, 19:03)
seka mamos pėdom šaunuolė, labai gražu
tai, kad ir mano pedos labai sviezios , taip kad pavys ir dar pralenks
Kazkas ieskojo megztu kiskuciu instrukciju. Cia, aisku, ne i siūtų žaislų temą, bet va ka radau
Nors paciu graziausiu tai ir nera schemu
Nors paciu graziausiu tai ir nera schemu
sveiki, kad jau apie vaikucius, tai as pasigirsiu, kokius du mazus telentus auginu negaliu ikelt tiesiai, del rysio galimybiu, jei kas galit pagelbekit, o paziuret darbeliai - cia
siuvimo nelabai ten daug buvo, visos smulkios detales - klijuojamos, bet kai vaiku amzius - 2,5 ir 5 metai tai buvo jiem ka veikti. kur kruopstesnis- katinas- tai vyrenelio darbas, bet mazoji irgi labai stengesi
beje, zuvycia? ar pabaigei valdorfo lelyte siuti? as kaip tik siuvu , patarimas praverstu
siuvimo nelabai ten daug buvo, visos smulkios detales - klijuojamos, bet kai vaiku amzius - 2,5 ir 5 metai tai buvo jiem ka veikti. kur kruopstesnis- katinas- tai vyrenelio darbas, bet mazoji irgi labai stengesi
beje, zuvycia? ar pabaigei valdorfo lelyte siuti? as kaip tik siuvu , patarimas praverstu
mergaitės padėkit nors niekdana nesu normaliai siuvusi, bet užsimaniau pasiūti savo merginai lelytę, kuri užsimauna ant rankos, na ir aš galiu ką nors vaidint, na suprantat apie ką aš? Na nebutinai lėlytę, bet ką. Nelabai žinau kaip pavadini, todėl niekaip nerandu pvz. gal galit padėti?
o jūs pačios iškarpas sugalvojat...galima šiek tiek nusižiūrėt ir nuo pirktinių žaislų....
QUOTE(jenna @ 2008 11 09, 15:42)
Pabaigti tai beveik pbaigiau, tik plaukai dar nebaigti. Bet kažkaip man ūpas praėjo Buvau taip susižavėjusi, ale paskui kiti darbeliai užvaldė mano širdį Bet jei ką - klausk, gal sugebėsiu paaiškinti
QUOTE(jenna @ 2008 11 09, 16:42)
sveiki, kad jau apie vaikucius, tai as pasigirsiu, kokius du mazus telentus auginu negaliu ikelt tiesiai, del rysio galimybiu, jei kas galit pagelbekit, o paziuret darbeliai - cia
deja deja, nuotrauku nesimato
QUOTE(jenna @ 2008 11 10, 00:43)
Labai grazus vaikiuku darbeliai! Ir katinukas irgi su zuvyte . Saunuoliukai - labai dziugu, kai tokie maziukai ir jiems uztenka kantrybes darbeli padaryt iki galo Labai grazu