Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

Fainuška katins thumbup.gif
Atsakyti
O cia jau mano dukrytes darbelis_ pirmas siutas jos zaisliukas-voveriukas ax.gif
Siuvo visa savaite happy.gif , bet pasiuvo smile.gif Na kaip pirmas , tai galvoju labai gerai, tuo labiau, kad pati sugalvojo, nupiese ir pasiuvo smile.gif
user posted image
Papildyta:
dar ir uzpakaliukas blush-anim-cl.gif

user posted image
Atsakyti
seka mamos pėdom thumbup.gif šaunuolė, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 11 08, 19:03)
seka mamos pėdom  thumbup.gif šaunuolė, labai gražu  thumbup.gif

tai, kad ir mano pedos labai sviezios smile.gif, taip kad pavys ir dar pralenks rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkas ieskojo megztu kiskuciu instrukciju. Cia, aisku, ne i siūtų žaislų temą, bet va ka radau

Nors paciu graziausiu tai ir nera schemu
Atsakyti
sveiki, kad jau apie vaikucius, tai as pasigirsiu, kokius du mazus telentus auginu ax.gif negaliu ikelt tiesiai, del rysio galimybiu, jei kas galit pagelbekit, o paziuret darbeliai - cia
siuvimo nelabai ten daug buvo, visos smulkios detales - klijuojamos, bet kai vaiku amzius - 2,5 ir 5 metai tai buvo jiem ka veikti. bigsmile.gif kur kruopstesnis- katinas- tai vyrenelio darbas, bet mazoji irgi labai stengesi mirksiukas.gif

beje, zuvycia? ar pabaigei valdorfo lelyte siuti? as kaip tik siuvu , patarimas praverstu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jenna: 09 lapkričio 2008 - 14:43
mergaitės padėkit smile.gif nors niekdana nesu normaliai siuvusi, bet užsimaniau pasiūti savo merginai lelytę, kuri užsimauna ant rankos, na ir aš galiu ką nors vaidint, na suprantat apie ką aš? Na nebutinai lėlytę, bet ką. Nelabai žinau kaip pavadini, todėl niekaip nerandu pvz. gal galit padėti?
Atsakyti
o jūs pačios iškarpas sugalvojat...galima šiek tiek nusižiūrėt ir nuo pirktinių žaislų....
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 11 09, 15:42)
beje, zuvycia? ar pabaigei valdorfo lelyte siuti? as kaip tik siuvu , patarimas praverstu  mirksiukas.gif

Pabaigti tai beveik pbaigiau, tik plaukai dar nebaigti. Bet kažkaip man ūpas praėjo blush2.gif Buvau taip susižavėjusi, ale paskui kiti darbeliai užvaldė mano širdį bigsmile.gif Bet jei ką - klausk, gal sugebėsiu paaiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 11 09, 16:42)
sveiki, kad jau apie vaikucius, tai as pasigirsiu, kokius du mazus telentus auginu  ax.gif negaliu ikelt tiesiai, del rysio galimybiu, jei kas galit pagelbekit, o paziuret darbeliai - cia
siuvimo nelabai ten daug buvo, visos smulkios detales - klijuojamos, bet kai vaiku amzius - 2,5 ir 5 metai tai  buvo jiem  ka veikti. bigsmile.gif  kur kruopstesnis- katinas- tai vyrenelio darbas, bet mazoji irgi labai stengesi  mirksiukas.gif

beje, zuvycia? ar pabaigei valdorfo lelyte siuti? as kaip tik siuvu , patarimas praverstu  mirksiukas.gif

deja deja, nuotrauku nesimato schmoll.gif
Atsakyti
nesimato g.gif , tada cia pabandykit paziuret mirksiukas.gif

arba cia tada, na kazkur turetu pavykti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jenna @ 2008 11 10, 00:43)
nesimato  g.gif , tada cia pabandykit  paziuret  mirksiukas.gif

arba cia tada, na kazkur turetu pavykti  ax.gif

Labai grazus vaikiuku darbeliai! Ir katinukas irgi su zuvyte bigsmile.gif . Saunuoliukai - labai dziugu, kai tokie maziukai ir jiems uztenka kantrybes darbeli padaryt iki galo smile.gif Labai grazu smile.gif
Atsakyti