Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(Sedona @ 2007 07 07, 14:54)
Einu ir aš pasiūti pagal tas iškarpas  bigsmile.gif  4u.gif

Tik pasiuvus pirma nufotografuok, o vėliau dovanok. Nes dar iki šiol kankinuosi, kad nemačiau tos superinės kosmetinės.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 02, 16:15)
pasigirsiu savo siutu meshkiuku blush2.gif
user posted image

superinis meskiukas thumbup.gif .butinai siusiu monstriuka.as tai siudavau lelytes bet kaip naujokas dar negaliu ideti nuotrauku verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Žadėjau eiti siūti angeliuką pagal Uups , bet gavosi skudurinukė... blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už iškarpėles, radau ko reikejo.
Sedona, labai graži gavos skudurinukė
Atsakyti
Ačiū, Sirenute, pagyrei , tai dar įdedu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nauji zuikiai
user posted image

user posted image
Atsakyti
ajaj,Sedona, koks zuikiu grozhis wub.gif man apskritai tos 'primitive dolls' taaaaip grazhu...vis spoksau internete i ishkarpu puslapius ir kontempliuoju kaip siusiu, kai siut ishmoksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 11 liepos 2007 - 18:48
O aš vis žadu tąjį angeliuką pasiūti lotuliukas.gif
Taip, jie tokie geri naivuoliai.Gyvenimas supaprastėja ,į juos bežiūrint smile.gif
Atsakyti
Dieve, dieve nu kodėl man tokie neišeina...
Sedona, tu tikriausiai turi kokį kaukutį ar laumę namuose prisijaukinus, kad tokie faini siuvinukai tavo. Bet vis gi manau, kad tokius žmogiukus gali siūti tas, kieno širdis didelė didelė ir meilė viskam begalinė.
Kažkaip graudžiai surašiau, bet iš širdies...
Atsakyti
Baaaaaaik unsure.gif , net nepatogu pasdarė...Ačiū už pagyrimus . Ir man graudu pasidarė. rolleyes.gif
Atsakyti
RUDOLFO ŠTAINERIO GYDOMOSIOS PEDAGOGIKOS CENTRAS
2007 m. rugpjūčio 7-12 dienomis, Vilnius, Lietuva

"Lėlė padaryta kartu su mama yra mėgstamiausias mano pasakiškos vaikystės draugas, kaip paaiškinti
mano pasakų pasaulį, kaip sušildyti mano vaikystę, mama sužinos darbo grupėje apie pasakas."

Nr. B. VIII. Darbo grupė. Meno grupė:
„Gydomosios pedagoginės pasakos atspindys meno terapijoje vaikams pirmame ir antrame septynmetyje „

Nr. B. IX. Darbo grupė. Meno grupė:
„Darbeliai iš pasakiškos vilnos“

Nr. B. XI. Darbo grupė. Meno grupė:
„Stebuklingos lėlės gamyba“

daugiau info
My Webpage
Atsakyti
Atšviežinu temą .
vasarinės angelaitės bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 07 23, 13:51)