Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(Grazinulia @ 2008 11 03, 21:39)
Aciu smile.gif O koks grozis sedi jusu avatoriuje, ar galima butu ji is arciau paziuret?

brigitaraganele jusu raganos nepakartojamos smile.gif Nieko panasaus dar nemaciau, ir rankos ir kojos tokios tikroviskos- nu tikrai raganiskos ir akys selmiskos... ir kaciokas toks fainas raganoms i draugija smile.gif Turiu omeny ta pasiuta  tongue.gif  smile.gif

Dėkoju ,man malonu,kad patiko mano raganaitės...manau,kad kiekvienas savo darbuose išreiškia save...daug kas sako,kad jos panašios į mane...labai noriu susipažinti su tomis kurios taip pat siuva raganaites...ne kiek siuva,bet kuria,nes siuvančių pažįstu...
Atsakyti
Brigitaraganele, labgai gražios tavo raganos jos tikrai nebaisios... o gal gali truputi daugiau papasakoti apie šį žaislų darymo būdą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grazinulia @ 2008 11 03, 21:39)
Aciu smile.gif O koks grozis sedi jusu avatoriuje, ar galima butu ji is arciau paziuret?

Ačiū! Tik grožis, deja, ne mano rankų darbo, o iš interneto platybių blush2.gif Paieškosiu namie didesnio paveikslėlio.
Atsakyti
QUOTE(Grazinulia @ 2008 11 03, 16:54)
Vakar dar toks zuikelis gime smile.gif ax.gif

user posted image
user posted image

As tai visai nemoku masina siuti smile.gif

tai cia viskas rankytemis daryta bigsmile.gif labai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 11 04, 14:43)
tai cia viskas rankytemis daryta  bigsmile.gif labai labai grazu 4u.gif

Aciu 4u.gif , tik tokios liudnos nuotaikos isejo, toks , kaip nelaimingos meiles iskamuotas unsure.gif Vakar pasauli isvydo ir kaciukas, tas linksmesnes nuotaikos, tuoj nufotkinsim ir idesim smile.gif
Atsakyti
Nu va padariau pora kadru ir fotikas nuluzo. Reikia pakraut sad.gif Visos nuotraukytes nelabai vykusiai isejo... na is vienos gal geriau matyti, rytoj reiks perfotografuot .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grazinulia @ 2008 11 04, 21:36)
Nu va padariau pora kadru ir fotikas nuluzo. Reikia pakraut sad.gif Visos nuotraukytes nelabai vykusiai isejo... na is vienos gal geriau matyti, rytoj reiks perfotografuot .
user posted image

jetau koks grožis wub.gif beje zuikelis irgi thumbup.gif
Atsakyti
Gal kurnors užmatėt gražių varliukų iškarpų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2008 11 04, 22:02)
jetau koks grožis  wub.gif beje zuikelis irgi  thumbup.gif

Aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Kadangi jusu cia daug, rasau visoms bendrai.
Noriu pasiulyt bendradarbiaut. Atsidarineju e parduotuve dovanu vaikams. Ir labai noriu skyrelio ranku darbo zaislu. Jei turit ir galit ka parduot rasykit i a.z. Labiausiai lauksiu vilnieciu. O jei negalit, tai bent pagelbekit su kontaktais zmoniu, kurie turetu ka parduoti, buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Zuikė @ 2008 11 04, 11:50)
Ačiū! Tik grožis, deja, ne mano rankų darbo, o iš interneto platybių  blush2.gif  Paieškosiu namie didesnio paveikslėlio.

man chia labai panashu i Rose Willcocks zuikelius g.gif
http://flickr.com/ph...57594381340553/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 11 06, 00:55)
man chia labai panashu i Rose Willcocks zuikelius g.gif
Koks grožis... wub.gif
Atsakyti