Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(AudraB @ 2008 10 16, 10:31)
Na jusu teismui idedu nuotraukyte pasiutu nykstuku  blush2.gif
Pirma kart siuvau, paprase mano maziaus aukletoja, kad pasiuciau i grupe kazkokiam stendukui padaryti  tongue.gif
thumbup.gif yahoo.gif Man jie labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 15, 11:05)
yra, merginos, tikrai yra....as LT negyvendama zinau, kad yra tongue.gif
zinau, kad Geros Akys prekiauja nebrangiom atraizhom,- kam reikia nedideliu gabaliuku veltinio zhaisliukam ar kam,- gauni daug spalvu iskart  thumbup.gif  Artmanijoj tikrai yra.... gal ir dar kur, nzn
be zhaislu, man dar fantastishkai sages atrodo, interjero elementai... Magic grazhius darbelius daro, tik be jos sutikimo nenorechiau chia kelt nuotrauku...
cia mano dirbtinio veltinio sages vaikams:

o artmanija berots ir pas mus yra reiks uzsukt aciu
Atsakyti
Kokie simpatiški nykštukai išėjo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu jums uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
Nykstukai-simpatiski ir labai mieli! wub.gif
Atsakyti
user posted image

Galinike, o kriausaite is 4 ar 5 daliu? ax.gif

Atsakyti
Visi šie dekoriukai pasiūti iš penkių dalių. smile.gif
Papildyta:
Sveikutes
Pirma kart siuvau, paprase mano maziaus aukletoja, kad pasiuciau i grupe kazkokiam stendukui padaryti  tongue.gif
user posted image

Labai simpatiški nykštukėliai smile.gif
Atsakyti
AudraB, nykštukėliai labai meilučiai wub.gif wub.gif wub.gif taip ir norisi apsikabinti ir priglaust wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes
user posted image

niu fainuoliai tavo nikstukeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 21 spalio 2008 - 14:32
Gal turit arba žinot, kur rasti šitos Tildos iškarpas? blush2.gif Garden Tilda vadinasi. Jau kad užsimaniau wub.gif Į rinkinius dairausi, nes pirma lėlytė būtų, bet kaina truputį kandžiojasi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 10 21, 22:02)
Gal turit arba žinot, kur rasti šitos Tildos iškarpas? blush2.gif Garden Tilda vadinasi. Jau kad užsimaniau wub.gif Į rinkinius dairausi, nes pirma lėlytė būtų, bet kaina truputį kandžiojasi.
Būtent šitos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 10 21, 21:02)

user posted image

Pasižiūrėk čia http://picasaweb.goo...ohairTildasHus# g.gif
Atsakyti