Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

Aciu visoms uz pagyrimus. 4u.gif Cia jusu deka as susi domejau zaislais! Tik tos smulkios detales labai jau ilgai gaminasi. Cia greiciau ir paprasciau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 10 12, 00:41)
RITELEwub.gif
rimulia12, dėkui  blush2.gif  4u.gif  o dėl plaukų esu rašiusi, va, cituoju seną žinutę  4u.gif
4u.gif  4u.gif

Aciu, vadinas neidemiai skaiciau
Atsakyti
user posted image
merginos o gal zinot kas tas feltro? Cia daug is sios medziagos pasiutu zaisliuku
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 14, 22:12)
user posted image
merginos o gal zinot kas tas feltro? Cia daug is sios medziagos pasiutu zaisliuku

sintetinis veltinis. Buna ivairiu storiu/spalvu/rashtu. Geras tuo, kad nebrizta, nereikia apsiulet. Buna ir naturalios vilnos veltinio, tas gerokai brangesnis.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 15, 00:36)
sintetinis veltinis. Buna ivairiu storiu/spalvu/rashtu. Geras tuo, kad nebrizta, nereikia apsiulet. Buna ir naturalios vilnos veltinio, tas gerokai brangesnis.

O to sintetinio veltinio buna pirkt turbut spec rankdarbiu parduotuvese?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 14, 23:51)
O to sintetinio veltinio buna pirkt turbut spec rankdarbiu parduotuvese?
as pati, kol kas, tik internetinese rankdarbiu parduotuvese maciau
Atsakyti
sintetinio ir aš nemačiau. o natūralaus suvelto veltinio yra rankdarbių parduotuvėse, Bet jis tikrai brangokas g.gif
Atsakyti
yra, merginos, tikrai yra....as LT negyvendama zinau, kad yra tongue.gif
zinau, kad Geros Akys prekiauja nebrangiom atraizhom,- kam reikia nedideliu gabaliuku veltinio zhaisliukam ar kam,- gauni daug spalvu iskart thumbup.gif Artmanijoj tikrai yra.... gal ir dar kur, nzn
be zhaislu, man dar fantastishkai sages atrodo, interjero elementai... Magic grazhius darbelius daro, tik be jos sutikimo nenorechiau chia kelt nuotrauku...
cia mano dirbtinio veltinio sages vaikams:
user posted image

Ikvepimui,- Danielle Gori apykakles:
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau jos fantastishku darbu ish veltinio cia
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 15, 10:05)
yra, merginos, tikrai yra....as LT negyvendama zinau, kad yra tongue.gif
zinau, kad Geros Akys prekiauja nebrangiom atraizhom,- kam reikia nedideliu gabaliuku veltinio zhaisliukam ar kam,- gauni daug spalvu iskart  thumbup.gif  Artmanijoj tikrai yra.... gal ir dar kur, nzn
be zhaislu, man dar fantastishkai sages atrodo, interjero elementai... Magic grazhius darbelius daro, tik be jos sutikimo nenorechiau chia kelt nuotrauku...
cia mano dirbtinio veltinio sages vaikams:
user posted image

Ikvepimui,- Danielle Gori apykakles:
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau jos fantastishku darbu ish veltinio cia

ohoho kokie groziai wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 10 11, 22:44)

O cia stai mano improvizacija!

bigsmile.gif SUPER GRAZU thumbup.gif tokios kitokios ir laaaaaabai linksmutes thumbup.gif wub.gif 4u.gif mano dukra kai pamate tai sauke, va situ noriu, va situ nori... biggrin.gif doh.gif
Turiu visa maisa gobeleno atraizu,kazi is jo zaislai kaip gausis g.gif neatstoja dukra nors tu ka, reiks bandyt siuti, bet man taip nepatinka siut doh.gif bet del vaiko reiks pasistenkt ax.gif

Begu palakstysiu per temele, ideju pagaudysiu smile.gif

O cia visoms darbstuolytem 4u.gif isanksto dekoju uz idejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 10 15, 14:12)
bigsmile.gif SUPER GRAZU thumbup.gif tokios kitokios ir laaaaaabai linksmutes thumbup.gif  wub.gif  4u.gif mano dukra kai pamate tai sauke, va situ noriu, va situ nori... biggrin.gif  doh.gif
Turiu visa maisa gobeleno atraizu,kazi is jo zaislai kaip gausis  g.gif neatstoja dukra nors tu ka, reiks bandyt siuti, bet man taip nepatinka siut doh.gif bet del vaiko reiks pasistenkt ax.gif

Begu palakstysiu per temele, ideju pagaudysiu smile.gif

O cia visoms darbstuolytem  4u.gif isanksto dekoju uz idejas smile.gif

O cia didziausias komplimentas, kad vaikuciams patinka! Mano mazylis taip pat didziausias patarejas. Pasiklausiu jo nuomones ir zinau ka siuti! 4u.gif
O tu pabandyk is tu savo atraizu gobeleno ka nors suraukti, visai linksmas zaidimas! Sekmes!
Atsakyti
Sveikutes
Na jusu teismui idedu nuotraukyte pasiutu nykstuku blush2.gif
Pirma kart siuvau, paprase mano maziaus aukletoja, kad pasiuciau i grupe kazkokiam stendukui padaryti tongue.gif
user posted image
Atsakyti