Aciu visoms uz pagyrimus. Cia jusu deka as susi domejau zaislais! Tik tos smulkios detales labai jau ilgai gaminasi. Cia greiciau ir paprasciau!
QUOTE(pilka @ 2008 10 12, 00:41)
Aciu, vadinas neidemiai skaiciau
merginos o gal zinot kas tas feltro? Cia daug is sios medziagos pasiutu zaisliuku
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 14, 22:12)
sintetinis veltinis. Buna ivairiu storiu/spalvu/rashtu. Geras tuo, kad nebrizta, nereikia apsiulet. Buna ir naturalios vilnos veltinio, tas gerokai brangesnis.
QUOTE(uups @ 2008 10 15, 00:36)
sintetinis veltinis. Buna ivairiu storiu/spalvu/rashtu. Geras tuo, kad nebrizta, nereikia apsiulet. Buna ir naturalios vilnos veltinio, tas gerokai brangesnis.
O to sintetinio veltinio buna pirkt turbut spec rankdarbiu parduotuvese?
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 14, 23:51)
O to sintetinio veltinio buna pirkt turbut spec rankdarbiu parduotuvese?
as pati, kol kas, tik internetinese rankdarbiu parduotuvese maciau
sintetinio ir aš nemačiau. o natūralaus suvelto veltinio yra rankdarbių parduotuvėse, Bet jis tikrai brangokas
yra, merginos, tikrai yra....as LT negyvendama zinau, kad yra
zinau, kad Geros Akys prekiauja nebrangiom atraizhom,- kam reikia nedideliu gabaliuku veltinio zhaisliukam ar kam,- gauni daug spalvu iskart Artmanijoj tikrai yra.... gal ir dar kur, nzn
be zhaislu, man dar fantastishkai sages atrodo, interjero elementai... Magic grazhius darbelius daro, tik be jos sutikimo nenorechiau chia kelt nuotrauku...
cia mano dirbtinio veltinio sages vaikams:
Ikvepimui,- Danielle Gori apykakles:
daugiau jos fantastishku darbu ish veltinio cia
zinau, kad Geros Akys prekiauja nebrangiom atraizhom,- kam reikia nedideliu gabaliuku veltinio zhaisliukam ar kam,- gauni daug spalvu iskart Artmanijoj tikrai yra.... gal ir dar kur, nzn
be zhaislu, man dar fantastishkai sages atrodo, interjero elementai... Magic grazhius darbelius daro, tik be jos sutikimo nenorechiau chia kelt nuotrauku...
QUOTE(uups @ 2008 10 15, 10:05)
yra, merginos, tikrai yra....as LT negyvendama zinau, kad yra
ohoho kokie groziai
QUOTE(mimute @ 2008 10 11, 22:44)
SUPER GRAZU tokios kitokios ir laaaaaabai linksmutes mano dukra kai pamate tai sauke, va situ noriu, va situ nori...
Turiu visa maisa gobeleno atraizu,kazi is jo zaislai kaip gausis neatstoja dukra nors tu ka, reiks bandyt siuti, bet man taip nepatinka siut bet del vaiko reiks pasistenkt
Begu palakstysiu per temele, ideju pagaudysiu
O cia visoms darbstuolytem isanksto dekoju uz idejas
QUOTE(momima @ 2008 10 15, 14:12)
SUPER GRAZU tokios kitokios ir laaaaaabai linksmutes mano dukra kai pamate tai sauke, va situ noriu, va situ nori...
Turiu visa maisa gobeleno atraizu,kazi is jo zaislai kaip gausis neatstoja dukra nors tu ka, reiks bandyt siuti, bet man taip nepatinka siut bet del vaiko reiks pasistenkt
O cia didziausias komplimentas, kad vaikuciams patinka! Mano mazylis taip pat didziausias patarejas. Pasiklausiu jo nuomones ir zinau ka siuti!
O tu pabandyk is tu savo atraizu gobeleno ka nors suraukti, visai linksmas zaidimas! Sekmes!