Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

Pilka, blush2.gif ,man net širdis apsalo beskaitant wub.gif

O tavo onytės tikrai žavingos. Beje ir aš kažkada siuvau lėlytes be pirštukų, naivuoles skudurinukes . Ir nesakau,kad daugiau jų nesiimsiu schmoll.gif . Juk jos tokios mielos ir savos wub.gif .kartais jauti,kad pavargsti nuo sudėtingų krapštymosi ir detalių gausos ir tuomet dūšioj labai norisi kažko tokio paprasto,paprasto wub.gif ...
Ir kiekviena lėlė turi savo paskirtį- vienos žaidimui,kitos - prie širdelės glausti, dar kiros- grožėtis... smile.gif

mirksiukas.gif

Audra.B,
Kaip sekasi siūti pagranduką?
Prašom būtinai pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita_jj @ 2008 09 12, 19:07)

wowo koks grozis smile.gif ar butu galima iskarpele gauti ?smile.gif labai noreciau sunenui prie patalynes komplekto toki pasiuti ....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 10 03, 19:59)
uups, labai simpatiškas tas tavo meškius  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
galinike, užvakar peržiūrėjau tavo darbus, ir radau vieną lėlę - tikrą tavo kopiją  thumbup.gif  bent jau man taip pasirodė  biggrin.gif 
Kai apžiūrinėjau parodoj galinikes lėlytes, tai ten krupštumo ir krapštymosi - ojojoj  doh.gif  thumbup.gif Todėl ir lėlytės jos tokios nepakartojamos  wub.gif

Mano skudurinės, deja, be pirščiukų  blush2.gif
user posted image

4u.gif  4u.gif

labai daili thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2008 10 06, 15:09)
wowo koks grozis smile.gif  ar butu galima iskarpele gauti ?smile.gif labai noreciau sunenui prie patalynes komplekto toki pasiuti ....smile.gif

yra sitoj temoj ideta... mano poste kazkuriam,- netingesi,- rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 06, 22:44)
yra sitoj temoj ideta... mano poste kazkuriam,- netingesi,- rasi  4u.gif

ACIU smile.gif begu ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 06, 22:44)
yra sitoj temoj ideta... mano poste kazkuriam,- netingesi,- rasi  4u.gif

ACIU smile.gif begu ieskoti smile.gif
Atsakyti
pilka labai grazios tavo leles, o kaip plakus tu taip graziai itaisai? Klause taves bet atsakimo neradau...
Papildyta:
Sakykit o ar buna pirkti sintetinio veltinio(kaip anksciau minejo) smulkiems zaisliukams siuti?
Atsakyti

RITELE, wub.gif
rimulia12, dėkui blush2.gif 4u.gif o dėl plaukų esu rašiusi, va, cituoju seną žinutę 4u.gif
QUOTE(pilka @ 2008 08 24, 07:26)
Aš tiesiog siūlus maždaug vienodo ilgio per viduriuką susiūnu, o po to prisiūnu palei tą siūlė prie galvytės. Ai, dar prieš tai  kirpčiukus padarau. O siūti pradedu nuo vidurinės galvos siūlės užpakaly, po to palei veidelį, ir taip ratuku grįžtų, kur pradėjau, tada suimu, surišu vieną uodegytę. Po to tą patį darau su kita  4u.gif 

Paskutinioji, Dominyka 4u.gif
user posted image

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, pilka, tavo Dominyka tikra grazuole!
O cia stai mano improvizacija!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 10 11, 23:44)
Įdomios kokios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 10 11, 23:44)
Na, pilka, tavo Dominyka tikra grazuole!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

super idomiai sugalvota mirksiukas.gif
Atsakyti
mimute, tos improvizacijos tai super originalios ir linksmos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti