Pilka, ,man net širdis apsalo beskaitant
O tavo onytės tikrai žavingos. Beje ir aš kažkada siuvau lėlytes be pirštukų, naivuoles skudurinukes . Ir nesakau,kad daugiau jų nesiimsiu . Juk jos tokios mielos ir savos .kartais jauti,kad pavargsti nuo sudėtingų krapštymosi ir detalių gausos ir tuomet dūšioj labai norisi kažko tokio paprasto,paprasto ...
Ir kiekviena lėlė turi savo paskirtį- vienos žaidimui,kitos - prie širdelės glausti, dar kiros- grožėtis...
Audra.B,
Kaip sekasi siūti pagranduką?
Prašom būtinai pasirodyti
QUOTE(Gita_jj @ 2008 09 12, 19:07)
wowo koks grozis ar butu galima iskarpele gauti ? labai noreciau sunenui prie patalynes komplekto toki pasiuti ....
QUOTE(pilka @ 2008 10 03, 19:59)
uups, labai simpatiškas tas tavo meškius
galinike, užvakar peržiūrėjau tavo darbus, ir radau vieną lėlę - tikrą tavo kopiją bent jau man taip pasirodė
Kai apžiūrinėjau parodoj galinikes lėlytes, tai ten krupštumo ir krapštymosi - ojojoj Todėl ir lėlytės jos tokios nepakartojamos
Mano skudurinės, deja, be pirščiukų
galinike, užvakar peržiūrėjau tavo darbus, ir radau vieną lėlę - tikrą tavo kopiją bent jau man taip pasirodė
Kai apžiūrinėjau parodoj galinikes lėlytes, tai ten krupštumo ir krapštymosi - ojojoj Todėl ir lėlytės jos tokios nepakartojamos
Mano skudurinės, deja, be pirščiukų
labai daili
QUOTE(amiyra @ 2008 10 06, 15:09)
wowo koks grozis ar butu galima iskarpele gauti ? labai noreciau sunenui prie patalynes komplekto toki pasiuti ....
yra sitoj temoj ideta... mano poste kazkuriam,- netingesi,- rasi
QUOTE(uups @ 2008 10 06, 22:44)
ACIU begu ieskoti
QUOTE(uups @ 2008 10 06, 22:44)
ACIU begu ieskoti
pilka labai grazios tavo leles, o kaip plakus tu taip graziai itaisai? Klause taves bet atsakimo neradau...
Papildyta:
Sakykit o ar buna pirkti sintetinio veltinio(kaip anksciau minejo) smulkiems zaisliukams siuti?
Papildyta:
Sakykit o ar buna pirkti sintetinio veltinio(kaip anksciau minejo) smulkiems zaisliukams siuti?
RITELE,
rimulia12, dėkui o dėl plaukų esu rašiusi, va, cituoju seną žinutę
QUOTE(pilka @ 2008 08 24, 07:26)
Aš tiesiog siūlus maždaug vienodo ilgio per viduriuką susiūnu, o po to prisiūnu palei tą siūlė prie galvytės. Ai, dar prieš tai kirpčiukus padarau. O siūti pradedu nuo vidurinės galvos siūlės užpakaly, po to palei veidelį, ir taip ratuku grįžtų, kur pradėjau, tada suimu, surišu vieną uodegytę. Po to tą patį darau su kita
Paskutinioji, Dominyka
Na, pilka, tavo Dominyka tikra grazuole!
O cia stai mano improvizacija!
QUOTE(mimute @ 2008 10 11, 23:44)
Įdomios kokios
QUOTE(mimute @ 2008 10 11, 23:44)
super idomiai sugalvota
mimute, tos improvizacijos tai super originalios ir linksmos