Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(uups @ 2008 10 02, 10:08)
galininke  thumbup.gif  ishkur arkliuko ishkarpas gavai? blush2.gif
cia mano papastas meshkelis;
user posted image

Sveikute smile.gif .
Iškarpas išimtinai darau pati. Kol šį zebriuką ištobulinau, buvo pasiūti bent keli - vienas storulis ir trumpakojis, kitas su per trumpu snukučiu lotuliukas.gif ... Na, šis atrodo jau į zebrą panašiausias smile.gif

o tavo meškučiukas labai simpatiškas wub.gif
Atsakyti
Galinike,o su kuo tu taip dailiai veidukus lelytems nupiesi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2008 10 02, 17:31)
Galinike,o su kuo tu taip dailiai veidukus lelytems nupiesi? wub.gif

smile.gif Šitų lėlių akytės ir burnytės siuvinėtos rankomis ax.gif . Tik akių obuoliukus išpiešiu balta spalva. o skruostus rausvinu specialiais tekstilės dažais.
Atsakyti
QUOTE(galinike @ 2008 10 02, 20:33)
smile.gif  Šitų lėlių akytės ir burnytės siuvinėtos rankomis ax.gif . Tik akių obuoliukus išpiešiu balta spalva. o skruostus rausvinu specialiais  tekstilės dažais.

Super ispudingi veideliai thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kaip padaryti apsktitima graziau, noriu pagarnduka maziams pasiuti, ar du apskritimus iskirpt susiut ir viskas g.gif
Atsakyti
:)net nežinau,kaip geriau paaiškinti,bet gal pavyks.

Kad finale gautųsi rutulys, geriausiai jį susikirpti iš 6 dalių. detalė turėtų būti tokios formos ,na kaip akis. Galima paimti bet kokį vaikišką kamuolį ir vizualiai išdalinti jį į 6 dalis. Taigi iškirpus 6 tokias dalis iš audinio ir jas sujungus į visumą, gausime rutulį.

Sėkmės :-)
Atsakyti
QUOTE(galinike @ 2008 10 02, 21:33)
smile.gif  Šitų lėlių akytės ir burnytės siuvinėtos rankomis ax.gif . Tik akių obuoliukus išpiešiu balta spalva. o skruostus rausvinu specialiais  tekstilės dažais.

Uoj, galininke, na tavo lėlytės.... Nuostabios, nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif Ypač man patinka rankytės, o ten į kiekvieną pirščiuką prikemši kamšalo kokio? Su kokiu įrankiu dirbi? Ir įdomu, per kiek laiko padarai tokią lėlytę. Jos toookios gražios, RESPEKTS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Beje, ar pardavinėji jas, ar tik sau ar dovanoms darai? Tik smalsu... blush2.gif

QUOTE(AudraB @ 2008 10 03, 09:02)
Gal galit patarti kaip padaryti apsktitima graziau, noriu pagarnduka maziams pasiuti, ar du apskritimus iskirpt susiut ir viskas  g.gif

Oi, nu ne, jeigu du blynus susiūsi, tai ir gausi blyną. Čia, manau, reiktų kaip apelsiną siūti, t.y. iš kelių skiltelių.
Atsakyti
Na nevisai gaunasi blynas, bet toks jau nelabai taisyklingas apskritimas mirksiukas.gif
O tai jei darysiu is keliu daliu kaip manot mano pagarndukas atrodys rolleyes.gif
Zodziu atrodys kaip kamuoliukas lotuliukas.gif
As ir taip galvojau, bet galvojau ar neperdaug siusliu bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 03 spalio 2008 - 11:25
galinike thumbup.gif labai grazus tavo darbeliai wub.gif
Atsakyti
[quote=Zhuvycia,2008 10 03, 11:03]
Uoj, galininke, na tavo lėlytės.... Nuostabios, nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif Ypač man patinka rankytės, o ten į kiekvieną pirščiuką prikemši kamšalo kokio? Su kokiu įrankiu dirbi? Ir įdomu, per kiek laiko padarai tokią lėlytę. Jos toookios gražios, RESPEKTS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Beje, ar pardavinėji jas, ar tik sau ar dovanoms darai? Tik smalsu... blush2.gif

[ smile.gif ačiū,Zhuvycia.

Mano darbo vieta- kaip operacinė( tik siaubingai nesterili lotuliukas.gif ). Ir įrankiai iš medicininės technikos parduotuvės - visokie suspaustukai,kabliukai, žnypliukai ir t.t. biggrin.gif . Be jų neišsiverčiu schmoll.gif . o pirštukai tikrai kiekvienas atskirai,kaip ir priklauso ir ,žinoma,prikimšti smile.gif . Lėlytė lėlytei nelygu. Kiekviena reikalauja laiko ir meilės wub.gif . Mažesnę ir ne labai sudėtingą galima per 1,5 dienos įveikti,sudėtingesnė su visokiais priedais, pareikalauja daugiau laiko. Žodžiu visaip.
Darau lėlytes parodoms ir pardavimui,žinoma. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 03, 13:17)
galinike  thumbup.gif labai grazus tavo darbeliai wub.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
uups, labai simpatiškas tas tavo meškius wub.gif wub.gif thumbup.gif
galinike, užvakar peržiūrėjau tavo darbus, ir radau vieną lėlę - tikrą tavo kopiją thumbup.gif bent jau man taip pasirodė biggrin.gif
Kai apžiūrinėjau parodoj galinikes lėlytes, tai ten krupštumo ir krapštymosi - ojojoj doh.gif thumbup.gif Todėl ir lėlytės jos tokios nepakartojamos wub.gif

Mano skudurinės, deja, be pirščiukų blush2.gif
user posted image

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pilka nu fainuolka visos tavo siutos lelytes labai grazios wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti