Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 01, 20:56)
niu groziai neispasakyti
as va ir prisiruosiau

Katyte pagalvyte  wub.gif

user posted image

thumbup.gif labai fainas katinukas wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien lino thumbup.gif
labai noriu lininiu zuikiu ilgaausiu... tik neturiu iskarpu sad.gif mergaites - gal galite pagelbeti???

na o jeigu zuikio pasisiuti neiseis, turbut siusiu linini meskuti Tedi... bet tai kazkodel labai zuikio noriu... gal reikia tiesiog ausis meskiui ilgas padaryti ir bus zuikis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tokie gal tiks?
user posted image
is cia;
http://picasaweb.goo...to/TildaSommer#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 03 rugsėjo 2008 - 14:30
tinka thumbup.gif
ACIU
tik dabar reikia iskarpas atsirinkti g.gif ir suprast kaip ten tas rankas prie kuno ir ausis kaip prisiuti g.gif g.gif g.gif
na bet cia jau kaip nors - pasigirsiu kaip sekesi wink.gif
Atsakyti
mama_gulbe, labai fainuoliškas katinas thumbup.gif
Na bet kokie zuikiai iš uups nuorodos thumbup.gif tuoj netyčia ir aš susirgsiu jais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ohoo mamytes kokiu grozybiu cia pamaciau, thumbup.gif na parodysiu ir as savo viena mazyte varlyte tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 09 05, 12:04)
ohoo mamytes kokiu grozybiu cia pamaciau, thumbup.gif  na parodysiu ir as savo viena mazyte varlyte  tongue.gif
user posted image

kokia fainulka wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
fainuole varlyte wub.gif

tos varles brezinukus atsimenu vaikystej turejau, tai dar ir varna, zuvi ir lape esu kazkada siuvus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 05, 11:03)
fainuole varlyte  wub.gif

tos varles brezinukus atsimenu vaikystej turejau, tai dar ir varna, zuvi ir lape esu kazkada siuvus  thumbup.gif

aha smile.gif sitie brezinukai sios varlytes is senu laiku smile.gif ir siai varlytei jau daugiau nei 10 metu smile.gif dar mokykloj dariau smile.gif
Atsakyti
O man mano mokyklos laikais daryti žaislai tokie baisūs atrodė doh.gif (išskyrus pirmą arkliuką, kuriuo labai didžiavausi blush2.gif ), o dabar laaabai norėčiau juos susigrąžinti biggrin.gif
Atsakyti
peliukeliai puola.... lotuliukas.gif oi, nugriuvo blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na čia ištiesų tai ne žaislas, o šildytuvas šv.Valentino dienos proga vyrui, pagamintas jau senokai ax.gif

Zbitkės (toks vardas) kūnas yra didelė guminė puslė į kurią nusegus galvą pilasi karštas vanduo ir taip ta skudurinukė tampa gerai imitusia karšta motera lotuliukas.gif

tai pirmas ir tikriausiai paskutinis mano siuvinys, nes siuvimo mašinos valdyti nemoku, o rankom siūti reikia didelio įkvepimo smile.gif

user posted image
Atsakyti