Ačiū už pagyras
Zhuvycia, nežinau, kaip dėl tų plaukučių paaiškint Kaip matai, maniškės visos su dviem "uodegytėm" Aš tiesiog siūlus maždaug vienodo ilgio per viduriuką susiūnu, o po to prisiūnu palei tą siūlė prie galvytės. Ai, dar prieš tai kirpčiukus padarau. O siūti pradedu nuo vidurinės galvos siūlės užpakaly, po to palei veidelį, ir taip ratuku grįžtų, kur pradėjau, tada suimu, surišu vieną uodegytę. Po to tą patį darau su kita Žiūrėjau aš į tas Valdorfo lėlytes, bet taip iki galo ir nesupratau plaukų darymo principo O dabar pamačius galinikes stebuklus prisiminiau, kad turiu kažkadą darytą siūlų peruką ant tinklelio nuo vaisių tai pamėginsiu jį pritaikyti
vaidilute, tiesą sakant, nežinau, kuo dalintis rimtai Jei dukrytei, tai iškarpų internete, ypač Pikasoj, galima rasti daug, o po to jau - fantazijos reikalas. O jei kažko konkretaus klausi, tai parašyk , nes nežinau, ką papasakoti
Kokios jūs šaunuolės, tep gražu gražu:) viskas ir aš bandysiu
vaidilute, tiesą sakant, nežinau, kuo dalintis rimtai Jei dukrytei, tai iškarpų internete, ypač Pikasoj, galima rasti daug, o po to jau - fantazijos reikalas. O jei kažko konkretaus klausi, tai parašyk , nes nežinau, ką papasakoti
man nelabai aisku kaip tuos plaukus tokius grazius padaryti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 08 25, 14:06)
man nelabai aisku kaip tuos plaukus tokius grazius padaryti
Tai kad nelabai moku normaliai paaiškinti bet, kiek išeina, aukščiau jau parašiau
QUOTE(pilka @ 2008 08 24, 08:26)
Ačiū už pagyras
Zhuvycia, nežinau, kaip dėl tų plaukučių paaiškint Kaip matai, maniškės visos su dviem "uodegytėm" Aš tiesiog siūlus maždaug vienodo ilgio per viduriuką susiūnu, o po to prisiūnu palei tą siūlė prie galvytės. Ai, dar prieš tai kirpčiukus padarau. O siūti pradedu nuo vidurinės galvos siūlės užpakaly, po to palei veidelį, ir taip ratuku grįžtų, kur pradėjau, tada suimu, surišu vieną uodegytę. Po to tą patį darau su kita Žiūrėjau aš į tas Valdorfo lėlytes, bet taip iki galo ir nesupratau plaukų darymo principo O dabar pamačius galinikes stebuklus prisiminiau, kad turiu kažkadą darytą siūlų peruką ant tinklelio nuo vaisių tai pamėginsiu jį pritaikyti
Labai ačiū, labai man viskas aišku pasidarė, taip daug gražiau ir lengviau daryti plaukučius, nei Valdorfo lėlyčių, manau
O aš čia vieną dieną užsisakinėjau iš sewandso.com.uk siuvinejimo rinkinį ir pamačiau, kad jie prekiauja ir rinkinukais siūti minkštiems žaislams. Užsisakiau tokią nedidukę pelytę ir per pusdienį pasiuvau ją bei dar dvi. Pasidariau iškarpą ir dabar galėsiu siūti kiek norėsiu jų Pasiuvau visiem savo vaikiukam, kad pelytės sugraužtų blogus sapnus. O rinkinukas buvo labai puikus - ir supakuota puikiai, ir visos medžiagytės iškirptos, ir instrukcija išsami, tik nelabai protinga, kad visakas beveik surašyta žodžiu, angliškai. Gerai, kai aš suprantu, o kas nesupranta? Patogiau būtų paveiksliukais, manau. Na, štai kaip ji atrodo, ta pelytė:
kokia fainulka
O jau koks simpatulka!Man graziausios tai ausys!
Ačiū labai už pagyras, tik nelabai jaučiuosi jų nusipelniusi, juk viską iš rinkinuko siuvau
Labai fainuolis peliukas o tai, kad is sukirptu daliu siuvai, neatima tavo nuopelnu juk kiekvienam net pagal ta pacia iskarpa skirtingi zaisliukai gaunasi vistiek kiekviena karta kazkokia dalele saves idedam rankdarbiaudamos
koks saunus peliukas
O , kokia pelytė kaip turėtų vaikiukams patikti
Zhuvycia, tavo pelytė man primena vaikystėje turėtą jūrų kiaulytę "kriuša"