Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

Labai jau mielas ir gero veidelio sunelis! Toks gerietis! wub.gif Is kart pavergia sirdi! wub.gif
Atsakyti
Jolanta_Š,
sugundė tave žaisliukų siuvimas , ar ne? Kokie jaukūs padarėliai gimė 4u.gif wub.gif

O čia mano zuikiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Tai ir aš savo zuikiais pasigirsiu
user posted image
Atsakyti
Valio 4u.gif drinks_cheers.gif
Zuikių klubas biggrin.gif Kokie smagūs wub.gif
Atsakyti
O jau zuikių dailumas. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimute @ 2008 07 11, 10:10)
Labai jau mielas ir gero veidelio sunelis! Toks gerietis! wub.gif Is kart pavergia sirdi! wub.gif

Avinukas ten, avinukas ! frusty.gif frusty.gif frusty.gif

QUOTE(Sedona @ 2008 07 11, 11:51)
Jolanta_Š,
sugundė tave žaisliukų siuvimas , ar ne? Kokie jaukūs padarėliai gimė 4u.gif  wub.gif

Sugundė blush2.gif Tik įgūdžiai ne tai kad minimalūs, jie praktiškai nuliui prilygsta doh.gif

Mergaitės, bet jau jūsų zuikiai!.. wub.gif wub.gif wub.gif Kada nors ir aš iki tokių "užaugsiu" pioneer.gif
Atsakyti
Na gerai, tiek to, ir as savo zuiki parodysiu...
user posted image
Atsakyti
Ale tikrai zuikių klubas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visi labai nuotaikingi thumbup.gif
Ir aviniukas labai labai mielas wub.gif
Atsakyti
Oi ir dar Mimutės nuogutis zuikelis čia biggrin.gif 4u.gif Labai patenkintas zuikis . thumbup.gif
Atsakyti
Lyg ir nerodžiau čia šitų išdykėlių g.gif biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
niu kokie grazuoliai zuikuciai wub.gif wub.gif
ir kiek ju dauugg smile.gif thumbup.gif
net ir as uzsinorejau toki zuiki puiki pasisiuti thumbup.gif

a lelytes tikros grazuolytes, man tokie grazus ju veidukai ir akytes tokios linksmos wub.gif
Atsakyti
blink.gif nugi esat visos auksarankės thumbup.gif
viską peržiūrėjau ir beveik susigundžiau pasiūti savo mažytei mergaitei arkliuką blush2.gif kaži kas gausis iš tokio mano noro blush2.gif juk nesu dar nieko panašaus dariusi rolleyes.gif jei ką tai būtinai ateisiu pasirodyti

Atsakyti