Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(Labi @ 2008 06 14, 23:09)
Perziurejau visa tema, fantastiski darbeliai, nors nesu pati siuveja, bet labai noriu pabandyti pasiuti dukrytei zaisliuka, astunkoji, gal kas turi kokiu iskarpu ar nuorodeliu, nes pati surasti nieko nesugebejau  blush2.gif  Buciau laaaaabai dekinga  aciuks.gif

Pabandyk , gal iš čia pasisemsi įkvėpimo
lėlės
Atsakyti
Panašu, kad tema visai nuduso. Bandau gaivinti biggrin.gif
Čia mano naujai pasiūtas šuo- pagalvėlė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 06 20, 00:40)
Panašu, kad tema visai nuduso. Bandau gaivinti  biggrin.gif
Čia mano naujai pasiūtas šuo- pagalvėlė.
user posted image

thumbup.gif Va tokį šuniuką tai laikyčiau namie, į lauką nevaryčiau, glostyčiau ten visaip lotuliukas.gif Na, laaaaabai laaaaabai meilutis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
SEdona - tavo suniekas superisniai ir superiskai fantastiskas wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Sedona uz ideju puslapiuka! Bandysim gaminti! 4u.gif
Atsakyti
Sedona, ačiū už nuorodėlę 4u.gif . Štai - praktinis įrodymas, jog ne be reikalo stengeisi ją įdėdama :
user posted image
Na, nelabai jis pavykęs, bet juk tai - pirmas meškutis mano gyvenime ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif koks simpatiskas
Atsakyti
Na meskutis tiesiog nuostabus! wub.gif
Atsakyti
Ir medziaga, ir pats meskuti - kaip jaukus namai. O kad pirmas bandymas - netikiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wandene @ 2008 07 05, 14:44)
bigsmile.gif  koks simpatiskas

QUOTE(mimute @ 2008 07 05, 18:01)
Na meskutis tiesiog nuostabus! wub.gif

Ačiū, mergaitės ax.gif

QUOTE(-lelija- @ 2008 07 05, 19:15)
Ir medziaga, ir pats meskuti - kaip jaukus namai. O kad pirmas bandymas - netikiu  thumbup.gif

Pirmas, pirmas, gali patikėti (matai, koks nabagėlio snukutis, švelniai tariant, netobulas lotuliukas.gif )
Atsakyti
O man tai irgi tas meškutis super duper fantastiškai jaukutis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad jau meškiukas tiek komplimentų sulaukė, dar ir avinuku pasigirsiu ax.gif . Vakar siuvau, nors MB miršta iš juoko ir tvirtina, kad tai - geriausiu atveju pudelis doh.gif user posted image
Atsakyti