kad su siuvimo mashina nelabai draugauju
nusipirkau priesh metus, karta prisedau, susipykau ir nebelendu daugiau
einasau...tas skiautiniuotis dar grazhesnis
jauciu, ir ash susigundysiu...arba ateisiu su uzhsakymu i tavo tema
jauciu, ir ash susigundysiu...arba ateisiu su uzhsakymu i tavo tema
labai grazus pasiuti meskiukai..gal dar kas turite suniuku iskarpu, nes mano sunus nori pasiuto suniuko
QUOTE(vaidile @ 2007 06 29, 14:12)
labai grazus pasiuti meskiukai..gal dar kas turite suniuku iskarpu, nes mano sunus nori pasiuto suniuko
Kai buvau paauglė siūdavau įvairius žaisliukus ir dovanodavau draugėm... Esu išsaugojusi daug iškarpų : šuniuko, meškiuko, zuikučio, pingvino, pelytės ... mielai pasidalinčiau lekaliukais, bet neturiu skanerio
LABAI grazus monstriukai ir meskiukai is karto norisi pasisiuti
Papildyta:
labai grazus monstriukai ir meskiukai is karto norisi pasisiuti.tik nezinau kaip pasidaryti tikslius brezinius.
Papildyta:
LABAI grazus monstriukai ir meskiukai is karto norisi pasisiuti.
Papildyta:
labai grazus monstriukai ir meskiukai is karto norisi pasisiuti.tik nezinau kaip pasidaryti tikslius brezinius.
Papildyta:
LABAI grazus monstriukai ir meskiukai is karto norisi pasisiuti.
Labai mieli tokie žaislai ir vaikams, ir ne vaikams Man pačiai būtų smagu dar ir kokią skudurinę Onutę pasisiūti, ale nemoku
Iškarpėlių turiu, ale negaliu įdėti - neturiu skanerio...Kažkada dėdavau su aprašymais į ''Randarbių kraitelę'', ten ir šiaip pilna visokių gerų patarimų mokančioms ir nemokančioms
QUOTE(vaidile @ 2007 06 29, 11:12)
Sitoj temoj tikrai rasi
QUOTE(Viduržemė @ 2007 07 01, 08:17)
nugi atsiprintink ir ishdidink...monstriuka, turiu omenyj...
O meshkucius,- tai juk galybes tu ishkarpu nebus identishki kaip Sedonos, bet, manau, ne ka prastesni
Papildyta:
QUOTE(Sedona @ 2007 07 01, 12:08)
Iškarpėlių turiu, ale negaliu įdėti - neturiu skanerio...Kažkada dėdavau su aprašymais į ''Randarbių kraitelę'', ten ir šiaip pilna visokių gerų patarimų mokančioms ir nemokančioms
kokia cia dar kraitele? popierine ta?
tavo meshkiuku ishkarpos tai ir ash noreciau
pasigirsiu savo siutu meshkiuku
QUOTE(uups @ 2007 07 02, 15:15)
Čia tu pasiuvai?????? Pati????
Tu mane baisiai nervini
ną kągi, trauk iškarpas, siūlus, gausi man pasiūti )
QUOTE(winia @ 2007 07 02, 13:42)
Čia tu pasiuvai?????? Pati????
Tu mane baisiai nervini
Tu mane baisiai nervini
o tu ka, pati nemoki siut ? nu, rankiniu budu