Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

atrodo uzsikreciau siutu zaislu bacila lotuliukas.gif gal artimiausiu metu nufotkinsiu savo berniukeli, kuri pasiuvau savo berniukeliui. tik dar niekaip neapsisprendziu ar akis daryti blink.gif
Atsakyti
na stai, vienas is ankstesniu siutuju - lelyte, ir aprengta, ir ne smile.gif Ja siuvau "lelyciu siuvimo ratelyje" thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 26, 09:32)
na stai, vienas is ankstesniu siutuju - lelyte, ir aprengta, ir ne smile.gif Ja siuvau "lelyciu siuvimo ratelyje"  thumbup.gif

koks cia lelyciu siuvimo ratelis? bigsmile.gif prashom placiau...cia juk valdorfo lelyte bigsmile.gif labai daili...negi pirmoji tavo siuta? pasakishka...as vis noriu, noriu pasiut ir vis neprisirengiu doh.gif netgi tema paie valdorfo lelytes esu uzvedus, tik neradau siuvanciu....
Atsakyti
Graži lėlytė thumbup.gif
Aš kažkada prieš daugelį metų irgi esu tokią valdorfo lėlytę siuvus kažkokiame ratelyje, tik mano nebuvo taip gražiai pavykus. Nors vaikai dar ir dabar žaidžia. Bet antrą kartą nepasiūčiau, nieko nebeatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 05 26, 14:29)
koks cia lelyciu siuvimo ratelis?  bigsmile.gif  prashom placiau...cia juk valdorfo lelyte bigsmile.gif  labai daili...negi pirmoji tavo siuta? pasakishka...as vis noriu, noriu pasiut ir vis neprisirengiu doh.gif  netgi tema paie valdorfo lelytes esu uzvedus, tik neradau siuvanciu....

taip cia mano pirmoji ir su siokiais tokiais trukumais, nors nemanau, kad jie svarbus. Antroji kada nors bus tobulesne lotuliukas.gif Na nezinau kaip man taip pavyksta, tikriausiai kaip sakoma "turiu tam rankas" blush2.gif
net nezinojau, kad jas butent Valdorfo lelytemis vadina, bet taip, ji siuta su valdorfieciu kompanija. Nezinau, ar ir dabar dar mamytes renkasi, bet buvo treciadieniais Sv.Stepono 6 ekologiskoje parduotuveleje nuo penkiu. Reikes tos temos paieskoti, jei dar ji gyva (as per daug nesiblaskau po temas, nes pas mus internetas laaaaaabai jau letas....). Siaip tai man uzteko pora kartu nueiti pasiziureti ir pasikonsultuoti, jei labai ka domina, tai galeciau parodyti. Turiu paisytas instrukcijas, bet is savo patirties zinau, kad nevisada viskas ten aisku kai pradedi daryti.... geriau kai kas parodo
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 04 07, 00:19)
Dar pora skudurinukių  biggrin.gif

user posted image

4u.gif  4u.gif

labai grazios lelytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zidudu @ 2008 05 26, 20:19)
taip cia mano pirmoji ir su siokiais tokiais trukumais, nors nemanau, kad jie svarbus. Antroji kada nors bus tobulesne  lotuliukas.gif  Na nezinau kaip man taip pavyksta, tikriausiai kaip sakoma "turiu tam rankas"  blush2.gif 

... Siaip tai man uzteko pora kartu nueiti pasiziureti ir pasikonsultuoti, jei labai ka domina, tai galeciau parodyti. Turiu paisytas instrukcijas, bet is savo patirties zinau, kad nevisada viskas ten aisku kai pradedi daryti.... geriau kai kas parodo

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastiska lelyte, as taip pat noreciau tokia pasiuti savo mazajai. Gal butu galima gauti kokia "konsultacija"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2008 06 07, 12:36)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif fantastiska lelyte, as taip pat noreciau tokia pasiuti savo mazajai. Gal butu galima gauti kokia "konsultacija"? smile.gif

Ziurek tema "Valdorfo lelytes", sia savaite bus kursiukai, o toms, kas negales, bandysiu po truputi deti instrukcija ka ir kaip daryti.

o cia mano naujausias siutas, apmegztas ir siek tiek siuvinetas kubas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aciu smile.gif susirasiu minetaja temele. O kubas - puikus!
Atsakyti
Dar viena mano skudurinė išdykėlė 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Perziurejau visa tema, fantastiski darbeliai, nors nesu pati siuveja, bet labai noriu pabandyti pasiuti dukrytei zaisliuka, astunkoji, gal kas turi kokiu iskarpu ar nuorodeliu, nes pati surasti nieko nesugebejau blush2.gif Buciau laaaaabai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labi: 14 birželio 2008 - 22:09
QUOTE(pilka @ 2008 06 13, 22:29)
Dar viena mano skudurinė išdykėlė  4u.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nereali isdykele bigsmile.gif
Atsakyti