Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

Labukas visoms, gal as cia ir ne itema paklausiu bet kazkaip dar tokios nepastebejau kur butu galima rasti vilko galvos iskarpa lelei kuri buna uzmaunama ant rankos zaidziant teatra. Jei kuri nors turit ar zinot kur rasti tai buciau labai dekinga jei pagelbetumet 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergynos 4u.gif jusu visu darbeliai tiesiog thumbup.gif
noreciau jusu paklausti gal kuri turi iskarpeliu zaislam ant rankos pasiuti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Katik pabaigiau kašakus, tik vieną pelę kažkur pamečiau...:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 25, 16:16)
Katik pabaigiau kašakus, tik vieną pelę kažkur pamečiau...:

user posted image

Nepametei, matyt, kašakas suvalgė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 02 26, 11:29)
Nepametei, matyt, kašakas suvalgė  thumbup.gif  thumbup.gif

Jau radau, sūnus buvo pasižaist pasiėmęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Reska,reikėjo sūnui ir palikt, vis saugiau nei pas katinus mirksiukas.gif biggrin.gif

Mano mešiukai 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 02 27, 23:02)
Reska,reikėjo sūnui ir palikt, vis saugiau nei pas katinus  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mano mešiukai  4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

kokie grazus, gal iskarpas turi?
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 02 27, 22:02)
Reska,reikėjo sūnui ir palikt, vis saugiau nei pas katinus  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mano mešiukai  4u.gif

Tai kad irgi apgriaužė ausis lotuliukas.gif

Tavo žaisliukus seniau mačiusi, labai dailiai darai thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 02 27, 22:30)
kokie grazus, gal iskarpas turi?

Ačiū blush2.gif O dėl iškarpų tai internete tikrai jų daug yra, tiesiog pagal tą pačią iškarpą galima labai skirtingus darbelius padaryt, galima medžiagytę padailint, nosytę pakeist, burnytę kitaip išsiūt, akis kitoj vietoj pritvirtint, drabužėlį kokį sugalvot, į ranką ką įdėt, ir galima pačią iškarpą pakoreguot, rankas plonesnes, kojytes ilgesnes, ar atvirkščiai, pilvą nuimt, ar pridėt, ir t.t., ir gausis išskirtinis, tik tavo darbelis mirksiukas.gif
O aš iškarpas turiu ne kompiuteriniam variante, o skenerio irgi, deja, neturiu blush2.gif sorry blush2.gif

Reska, dėkui wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Negalėjau neįkelti šios nuorodos smile.gif aš susižavėjus ir užsidegus savo dukrytej prisiūti tokių grožybių wub.gif
http://uk.youtube.co...feature=related
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 02 28, 16:51)
Negalėjau neįkelti šios nuorodos smile.gif aš susižavėjus ir užsidegus savo dukrytej prisiūti tokių grožybių  wub.gif

Bet reikia mokėti ir velti. Aš nemoku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 03 02, 12:40)
Bet reikia mokėti ir velti. Aš nemoku  schmoll.gif

tokie dalykeliai siuvami ish sintetinio akrilinio veltinio.
Rankom veltas nebutu toks grazus, plonas, be to, jo krashteliei kiek spura...
Atsakyti