Siūk siūk , nėra čia taip sudėtinga. Tik kiek daugiau kantrybės reikia. Kemšu ne vatą, o poliesterį arba sinteponą.
Ramu čia kažkodėl
Gal niekas nesiuva savo mažuliams žaisliukų?
Gal niekas nesiuva savo mažuliams žaisliukų?
QUOTE(Sedona @ 2008 01 07, 02:29)
kad jau ramu tai man kadangi neramu
as kimsau is pagalves vidu, pagalvele tai jysk pirkau ir visa sukimsau
Labai fainas kačiukas
Čia jau visas katinas , nebe katinėlis Labai simpatiškas Čia lyg tai aplikuota?
QUOTE(Sedona @ 2008 01 15, 01:52)
Čia jau visas katinas , nebe katinėlis Labai simpatiškas Čia lyg tai aplikuota?
aga aplikuota
na jis toks ne maziukas gavosi
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
kokia fainuole
a as JYSk pirkau pagalve 60x60 su tuo sintetiniu vidum specialiai zaislam man bus kimsti ir nukainuota buvo tik 15 LT
a as JYSk pirkau pagalve 60x60 su tuo sintetiniu vidum specialiai zaislam man bus kimsti ir nukainuota buvo tik 15 LT
Kokia graži geltonkasė
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 23, 22:57)
kokia fainuole
O as pirkau Kaune sveriama kamsala. 1kg kainavo 18lit. tai isejo didziulis maisas!
QUOTE(mimute @ 2008 01 24, 14:51)
O as pirkau Kaune sveriama kamsala. 1kg kainavo 18lit. tai isejo didziulis maisas!
manau turetum parasyti kur konkreciai ta maisa toki papigiai nusipirkai