Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

http://www.fluffylan...37defa71a9efad8
Man šitos fainulkos
Atsakyti
hi.gif
Labai jau čia daug grožybių :bigsmille: .Aš irgi jaučiu silpnybę visokiem rankų darbo žaisliukam,kartais ir pati pamėginu padaryt koki,tik gaila nelabai turiu ką parodyt verysad.gif -vieni padovanoti,kiti sunešioti biggrin.gif ir t.t...Bet viena raganėlę parodisiu-siuvau lėlių teatriuką,tai ji viena patvariausia pasirodę esanti lotuliukas.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Liudmilka @ 2007 11 29, 16:53)
hi.gif
Labai jau čia daug grožybių :bigsmille: .Aš irgi jaučiu silpnybę visokiem rankų darbo žaisliukam,kartais ir pati pamėginu padaryt koki,tik gaila nelabai turiu ką parodyt verysad.gif -vieni padovanoti,kiti sunešioti biggrin.gif ir t.t...Bet viena raganėlę parodisiu-siuvau lėlių teatriuką,tai ji viena patvariausia pasirodę esanti lotuliukas.gif

nu kokia fainulka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liudmilka nuostabi raganėlė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už peles.
Kai pagaminsime, būtinai įkelsime nuotraukėles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(novika85 @ 2007 11 26, 20:42)
o sakykit mergaites ka jus i vidu zaisliuku dedat? vata ar ka nors kita? tiesiog vatos labai dayžug reikia...

Aš jau rašiau anksčiau, kad perku kokią nors pagalvėlę , kimštą poliesteriu, ardau ją ir randu labai purios ir lengvos kamšymo sint . vatos. Man labai tinka.
O dar girdėjau , kad "Geros akys '' Vilniaus universalinėje pardavinėja spec. granulikes žaislams.
Atsakyti
nežinau ar į šitą temą pataikiau su klausimu:
Gal kuri patarų, kaip pasidaryti meškiuko kaukę metų berniukui.
Suku galvą, kaip jį aprengti, gal kokių įdėjų turit?
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 04, 00:21)
nežinau ar į šitą temą pataikiau su klausimu:
Gal kuri patarų, kaip pasidaryti meškiuko kaukę metų berniukui.
Suku galvą, kaip jį aprengti, gal kokių įdėjų turit?

maniskis siemet bus irgi meskiukas
bet kostiuma jam duos darzelis, bet jau buvau sumasciaus kaip siuciau jei neduotu

tu paimk kokia kepuryte i kuria dar galva telpa ir apsiuk medziaga rudu ir ausytes prisiuk ir akytes issiuvinek su nosiuku

a visa kuna tai arba kelnes ir marskinukai, arba toks istisinis kombinzonas
Atsakyti
labai grazu . gaila mano dukrite jau peraugo nuo to amziaus ir jai zaislu jau nereikia 4u.gif
Atsakyti

Atšviežinam temą biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 12 20, 21:56)
Atšviežinam temą  biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

kas per grozis!!! supavydejau juodai. pati noru jau begti siuti. o ka tu ividu kemsi? turbut ne vata.. g.gif
Atsakyti