Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

QUOTE(sigita @ 2007 11 13, 18:40)
o as netau , kodel nerodo nuotraukytes?

nu man tai rodo, labai klasiska Pepe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2007 11 13, 13:45)
paaiškinkit prašau man kaip taip gražiai plaukus padaryti.

Na iškarpų neturiu, nes viską pati braižiau, kirpau, siuvau kaip jau gavosi. Galėjau perbraižyti, bet nepagalvojau. Na o plaukus tai parasta adata su siūlu prisiuvau po vieną perlenktą siūlelį palei kraštus ir per vidurį. Tada supuniau kasytes. Galėjau daryti foto reportažą, bet vėlgi tik dabar apie tai pagalvojau. O ir nufotografavau, kad bent nuotrauka liktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojaus.mama @ 2007 11 14, 14:31)
Na iškarpų neturiu, nes viską pati braižiau, kirpau, siuvau kaip jau gavosi. Galėjau perbraižyti, bet nepagalvojau. Na o plaukus tai parasta adata su siūlu prisiuvau po vieną perlenktą siūlelį palei kraštus ir per vidurį. Tada supuniau kasytes. Galėjau daryti foto reportažą, bet vėlgi tik dabar apie tai pagalvojau. O ir nufotografavau, kad bent nuotrauka liktų smile.gif

a nuostabiosois pepes veidukas siuvinetas?
ta prasme akytes, lupytes ...
labai jau grazu thumbup.gif

as vaikystej siudavau leli\ytes ir plaukus darydavau taip - paimdavau stora silkini kaspina ir isardydavau ji - pelikeu siaura juostele ir prisiuni - plaukai kaip naturalus
ir sukuodavau ir pindavau ..blizga blush2.gif
Atsakyti
Gal siuvejeles esat uzmate kur Vilniuje frotinio audinio?
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2007 11 14, 18:41)
Gal siuvejeles esat uzmate kur Vilniuje frotinio  audinio?

maciau toje prie kalvariju turgelio parduotuveje, bet toki plona trikotazini labiau skirta paklodem smile.gif
Atsakyti
Pepės veidukas tikrai siuvinėtas
Atsakyti
o sakykit mergaites ka jus i vidu zaisliuku dedat? vata ar ka nors kita? tiesiog vatos labai dayžug reikia...
Atsakyti
Aš dedu vatą. Yra pirkti langų kamšymui nesterilios vatos, tai jos galima ir daugiau netaip brangiai nusipirkti.
Atsakyti
o nera kokio nors specialiai zaisliukams kaip pliusas ar panasiai...na kaip pirktiniuose pliusiniuose zaisliukuose buna viduje
Atsakyti
Sveikos supermamytės. Labai reikia PELĖS arba ŽIURKĖS iškarpų.
Sekantys ŽIURKĖS metai, o mano sesuo ir sūnaus krikšto mama gimusi žiurkės metais. Tai es su sunaitėliu norim rankų darbo dovanėlę pasiuti.

P.S. Čia tokie gražūs darbeliai, pasitaikius progai ir savo įdėsiu blush2.gif
Atsakyti
cia labai neblogos pelytes:
http://sewingstars.c...ousepattern.htm
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 11 27, 14:35)

aga kokios smagios
wub.gif
Atsakyti