Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūti žaislai

oi, kokiu zaisliuku prisiziurejau wub.gif wub.gif
O cia kletas puslapiu zaislu ax.gif Lyg ir nebuvo tokiu g.gif unsure.gif
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 08 lapkričio 2007 - 10:20
QUOTE(nojaus.mama @ 2007 11 07, 23:12)
Darželyje vyks Pepės ilgakojinės konkursas tad teko pasidarbuoti.

o pepe wub.gif , o jau kasos morkavos wub.gif wub.gif , su tokia ir as dar pazaisciau
Atsakyti
o aš noriu meškiuko - kur galima meškiuko schemų rasti?
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2007 11 08, 11:40)
o aš noriu meškiuko - kur galima meškiuko schemų rasti?

pirmuose temos puslapiuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri turi ar patartų kokią iškarpą naudoti darant tokio angelėlio galvą? Niekaip nesugalvoju... g.gif

user posted image

P.S. Paspaudus ant nuotraukos, ji padidės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeSe: 10 lapkričio 2007 - 15:52
QUOTE(SeSe @ 2007 11 10, 15:35)
Sveikos,

gal kuri turi ar patartų kokią iškarpą naudoti darant tokio angelėlio galvą? Niekaip nesugalvoju...  g.gif

Aš tai naudojau vėlimo vilną ir baltą pėdkelnę lotuliukas.gif suformulavau iš vilnos rutulį, aprišau pėdkelnės gabaliuku ir psio mirksiukas.gif - paprasta ir lengva, be to jokių iškarpų tada nereikia thumbup.gif nors mačiau, kad tiesiog du apskritimus susiuva ir jau galva g.gif
Atsakyti
Oij, kai ačiū 4u.gif O gal dar netyčia ir iškarpas turit šio angelo? Ar bent kokį eskiziuką gal galėtumėt nupiešti... ax.gif Bandau iš akies nuspėt, bet nesu siuvėja, ir man fantazijos truksta sad.gif Todėl man šnipštas gaunasi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeSe: 12 lapkričio 2007 - 12:38
QUOTE(SeSe @ 2007 11 12, 12:36)
Oij, kai ačiū  4u.gif O gal dar netyčia ir iškarpas turit šio angelo? Ar bent kokį eskiziuką gal galėtumėt nupiešti...  ax.gif Bandau iš akies nuspėt, bet nesu siuvėja, ir man fantazijos truksta sad.gif Todėl man šnipštas gaunasi..

Šiaip iš akies spėju, kad kūnelio viršutinė dalis - tiesiog du susiūti stačiakampiai, prikimšti ir sutraukti viršuj bei apačioj, o va apatinė kūnelio dalis g.gif kiek iš nuotraukos matau lens.gif , regis kad velta g.gif kaip ir batukai, bet tikrai manau, kad galima ką nors sugalvot ir be vilnos - tuos pačius du didelius apskritimus susiūt ir prikimšt gal, bet palikt laisvos vietos ir irgi viršuj ir apačioj sutraukt gal g.gif arba jei norisi "minkštumo įspūdžio, tai gal numegzt tą apatinę kūno dalį g.gif na o sparniukams tai kaip širdelė geidžia - galima gi net plunksninius sparniukus nusipirkt už keletą litų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=nojaus.mama,2007 11 07, 23:12]
Darželyje vyks Pepės ilgakojinės konkursas tad teko pasidarbuoti. Jei kam įdomu.

user posted image
gal pepes iskarpeles turit,labai grazi lele ax.gif
Atsakyti
Šiaip iš akies spėju, kad kūnelio viršutinė dalis - tiesiog ...

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
[quote=saulyte2,2007 11 12, 17:31]
[quote=nojaus.mama,2007 11 07, 23:12]
Darželyje vyks Pepės ilgakojinės konkursas tad teko pasidarbuoti. Jei kam įdomu.

user posted image
gal pepes iskarpeles turit,labai grazi lele ax.gif
[/quote]
paaiškinkit prašau man kaip taip gražiai plaukus padaryti.
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2007 11 08, 03:21)
griūk negyvas, kokia Pepė  thumbup.gif

o as netau , kodel nerodo nuotraukytes?
Atsakyti