oi, kokiu zaisliuku prisiziurejau
O cia kletas puslapiu zaislu Lyg ir nebuvo tokiu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
QUOTE(nojaus.mama @ 2007 11 07, 23:12)
Darželyje vyks Pepės ilgakojinės konkursas tad teko pasidarbuoti.
o pepe , o jau kasos morkavos , su tokia ir as dar pazaisciau
o aš noriu meškiuko - kur galima meškiuko schemų rasti?
QUOTE(editamm @ 2007 11 08, 11:40)
o aš noriu meškiuko - kur galima meškiuko schemų rasti?
pirmuose temos puslapiuose
QUOTE(SeSe @ 2007 11 10, 15:35)
Sveikos,
gal kuri turi ar patartų kokią iškarpą naudoti darant tokio angelėlio galvą? Niekaip nesugalvoju...
gal kuri turi ar patartų kokią iškarpą naudoti darant tokio angelėlio galvą? Niekaip nesugalvoju...
Aš tai naudojau vėlimo vilną ir baltą pėdkelnę suformulavau iš vilnos rutulį, aprišau pėdkelnės gabaliuku ir psio - paprasta ir lengva, be to jokių iškarpų tada nereikia nors mačiau, kad tiesiog du apskritimus susiuva ir jau galva
Oij, kai ačiū O gal dar netyčia ir iškarpas turit šio angelo? Ar bent kokį eskiziuką gal galėtumėt nupiešti... Bandau iš akies nuspėt, bet nesu siuvėja, ir man fantazijos truksta Todėl man šnipštas gaunasi..
QUOTE(SeSe @ 2007 11 12, 12:36)
Oij, kai ačiū O gal dar netyčia ir iškarpas turit šio angelo? Ar bent kokį eskiziuką gal galėtumėt nupiešti... Bandau iš akies nuspėt, bet nesu siuvėja, ir man fantazijos truksta Todėl man šnipštas gaunasi..
Šiaip iš akies spėju, kad kūnelio viršutinė dalis - tiesiog du susiūti stačiakampiai, prikimšti ir sutraukti viršuj bei apačioj, o va apatinė kūnelio dalis kiek iš nuotraukos matau , regis kad velta kaip ir batukai, bet tikrai manau, kad galima ką nors sugalvot ir be vilnos - tuos pačius du didelius apskritimus susiūt ir prikimšt gal, bet palikt laisvos vietos ir irgi viršuj ir apačioj sutraukt gal arba jei norisi "minkštumo įspūdžio, tai gal numegzt tą apatinę kūno dalį na o sparniukams tai kaip širdelė geidžia - galima gi net plunksninius sparniukus nusipirkt už keletą litų
[quote=nojaus.mama,2007 11 07, 23:12]
Darželyje vyks Pepės ilgakojinės konkursas tad teko pasidarbuoti. Jei kam įdomu.
gal pepes iskarpeles turit,labai grazi lele
Darželyje vyks Pepės ilgakojinės konkursas tad teko pasidarbuoti. Jei kam įdomu.
Šiaip iš akies spėju, kad kūnelio viršutinė dalis - tiesiog ...
Ačiū labai
[quote=saulyte2,2007 11 12, 17:31]
[/quote]
paaiškinkit prašau man kaip taip gražiai plaukus padaryti.
[/quote]
paaiškinkit prašau man kaip taip gražiai plaukus padaryti.
QUOTE(sizike @ 2007 11 08, 03:21)
griūk negyvas, kokia Pepė
o as netau , kodel nerodo nuotraukytes?