Įkraunama...
Įkraunama...

Lovatiesės, pledai, užklotai....

Gal galėtumėte patarti ir papasakoti kaip siuvama tokia lovatiesė:
user posted image

p.s. gal nesupyks savininkė, kad idėjau nuotrauką, bet lovatiesė išties labai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 05 rugsėjo 2006 - 14:09
Kadangi losi lovatiese turi isilgines siules, speju kad gali medziaga buti ir durta (labai retai buna tokiu placiu medziagu, kad uztektu lovatieses plociui), forma atitinkamai pastorinta T raide, ko gero isiutas sinteponas, bei zinoma pamusalas.
Siuvau sesei skiautine lovatiese dovanu praeitoms kaledoms, tai O HO HO pasakysiu, kai reikejo siuti per viduri isilgine siule - tai vos medziagos tilpo po adata... bet siaip ne taip. Dabar jau turiu nauja masina, tai toks darbelis vienas juokas ax.gif
Sekmes! (nezinau ar atsakiau tai ko tikejaisi...)
Atsakyti
QUOTE(RimLa @ 2006 03 23, 20:44)
Gal kuri galit patart, kaip tokį grožį pasidaryt ax.gif  Būtų graži dovana sesei įkurtuvių proga, bet neturiu jokiu minčių, kaip tokį padaryt verysad.gif

Manau kad kažkas panašaus čia: pvz
Atsakyti
Aš šitą tik kaip pvz. parodžiau, nes ji išties laaabai graži, bet aš nesu super siuvėja, kad galėčiau pasisiųti kažką panašaus, bet labai norėčiau, kad kas nors papasakotų nors nuo ko pradėti, kaip padaryti tą pastorinimą ax.gif Kad ir visiškai paprastos antklodės, kaip medžiagą išsirinti.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 09 20, 16:19)
Aš šitą tik kaip pvz. parodžiau, nes ji išties laaabai graži, bet aš nesu super siuvėja, kad galėčiau pasisiųti kažką panašaus, bet labai norėčiau, kad kas nors papasakotų nors nuo ko pradėti, kaip padaryti tą pastorinimą  ax.gif Kad ir visiškai paprastos antklodės, kaip medžiagą išsirinti.

Labuciai,
pirmiausia reikia issimatuoti busimos lovatieses dydi (ivertinkite ne tik lovos pavirsiu bet ir "nuleidimus" sonuose ir gale).
Medziaga gali buti pati ivairiausia nuo paprasto kartuno iki gobeleno, taftos ir pan: tiesiog visos jos skirtingai devisi: vienos veliasi, kitos pukuojasi, treciu siulai gali issitampyti. Zinoma medziaga reiktu rinktis ir priklausomai nuo pasiuvimo tipo. (Pvz sesei skaledoms dovanu siuvau skiautiniu lovatiese - galit paziureti www.fotofabrikas.lt; vartot: zaneta75, slaptaz: 2dukros - tai medziagas pirkau Humanoje, ziurejau kad visu sudetis butu panasi, kad vienodai devetusi visos spalvos). Istisinei, ty nedurstytai, lovatiesei galima butu rinktis arba gobelena (tuomet manau nei sintepono nereiktu - uztektu tik pamusalo) arba siaip kokia standesne medziaga - plonos visvien greiciau devisi.
Nesu profesionali siuveja, tiesiog tai mano hobis ir esu nemazai ka siuvusi, tad jei ka - rasykit i az, nes cia ne taip jau daznai del laiko stokos tenka lankytis...
Atsakyti
Vėsta oras ir vakare jau norisi susisupti į kažką minkšto ir šilto prieš televizorių. O čia tokių grožybių prisižiūrėjau thumbup.gif Jau žinau koks bus sekantis mano mezginys biggrin.gif Ačiū merginos už idėjas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites! Radau pora grazhiu nertu vaikishku pleduku (chia forume ju nemachiau, nebent pazhiopsojau.Gal kam aktualu 4u.gif

aprashymas1aprashymas2pledas1

ir dar pledas2aprasymas1aprasymas2

Jei kam bus idomu, galiu dar kelis panashius ikelt biggrin.gif
Atsakyti
Zaneta75
blink.gif blink.gif blink.gif
lovatiesė nereali! Superinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš kaip pamatau skiautinius, tai iš karto į depresiją puolu smile.gif)))))) kad kantrybės neužtenka smile.gif))))

O aš su savo pledu smile.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Idedu dar keleta vaikisku pleduku ax.gif

pledas3
aprasymas1
aprasymas2

pledas4
aprasymas1
aprasymas2

pledas5
aprasymas1
aprasymas2

pledas6
aprasymas1
aprasymas2
Papildyta:
O cia dar pora panasiu:
pledukas
aprasymas1
aprasymas2

pledukas1
aprasymas1
aprasymas2
Atsakyti
Na, manau, cia nuo siulu labiau priklausys...Paskutiniu 2ju ismeru tikrai nezhinau, o kas liecia tuos pledukus su meskiukais, tai dar radau tokia lentele - ten reikalingas siulu kiekis bei pleduku matmenys...coliais

matmenys
apnerimas*

Pati nesenai pradejau nerti Bedtime Bear, tai be apnerimo plotis 75cm gaunas, o ilgis turetu dar didesnis iseit.. Na, aisku,galima ir praplatint ar pailgint, jei reikia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justme: 12 spalio 2006 - 10:37
Sūnaus apklotėlis. Jau beveik du metai naudojamas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
KRISTIDA
labai gražus raštas smile.gif

Misty
Ačiū smile.gif
schemutę turiu, tik prastos kokybės sad.gif Bet jeigu ką reikės paaiškinti - su malonumu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti