cia toks gal ne visai kaip knyga, gal daugiau panasu i stora zurnala. vadinasi "New ideas for Chrochet stylish projekts for home", autore - Darsha Capaldi. o aprasymai yra ir zodiniai, bet ir schemos labai aiskios parodytos. be to raso kiek ir kokiu siulu reikia.
ten yra vienas nerealiai grazus pledas is baltos medvilnes (nestoros). zinokit negaliu atsiziureti i ta grozi
tirpstu beziuredama cia is nestoros medvilnes. tik itariu kruvinas darbas, nes kvadrateliai mazuciai. jei kam idomu shemos, pameginsiu persiusti perfotografuotas, kadangi skanerio neturiu. jei ka, duokit e-maila.
o man paciai reikia kokio grazaus kvadrato schemos. noreciau tokios kiauresnes, bet ne visai reties. mano siulai stori, 100 akrilis. kvadratas turetu gautis ne mazesnis nei 23 cm. labai laukiu
Galima lovatiese nert is tokiu kvadratuku, labai graziai atrodo, gaila nebegaliu nufotkint
surasau info apie siulus ir priemones tos baltos lovatieses.
MATERIALS
1.5mm crochet hook
52 balls of Janelle crochet cotton, 10 count in lustre (50g)
TENSION
one motif= 9cm squere
lovatieses dydis gautusi 270 cm/220cm
tipo reikia 775 kvadrateliu
dabar del schemos zymejimo. studijuoji sita knyga ir vis negaliu isikirsti ar cia rimtai jie zymi kitaip nei Lietuvoje. pvz:
stulpelis su dviem vertikaliais perbrezimais (tr) reiskia 1 uzmetimas, tada duriama i aki, kabinamas siulas ir traukiama per dvi akis, tada dar uzmetus pertraukiamas per likusias dvi akis.
apskritimas (ch) reiskia paprasta pyneles kilpute.
stulpelis su vienu vertikaliu perbrezimu (dc) reiskia be uzmetimo duriama i kilpele, tada uzkabinamas siulas, istraukiamas per kilpele, kad gautusi dvi akutes, tada dar uzkabinus siula jau traukiamas per abi akutes.
rodos viska surasiau kas schemoje yra
apskritimas
MATERIALS
1.5mm crochet hook
52 balls of Janelle crochet cotton, 10 count in lustre (50g)
TENSION
one motif= 9cm squere
lovatieses dydis gautusi 270 cm/220cm
tipo reikia 775 kvadrateliu
dabar del schemos zymejimo. studijuoji sita knyga ir vis negaliu isikirsti ar cia rimtai jie zymi kitaip nei Lietuvoje. pvz:
stulpelis su dviem vertikaliais perbrezimais (tr) reiskia 1 uzmetimas, tada duriama i aki, kabinamas siulas ir traukiama per dvi akis, tada dar uzmetus pertraukiamas per likusias dvi akis.
apskritimas (ch) reiskia paprasta pyneles kilpute.
stulpelis su vienu vertikaliu perbrezimu (dc) reiskia be uzmetimo duriama i kilpele, tada uzkabinamas siulas, istraukiamas per kilpele, kad gautusi dvi akutes, tada dar uzkabinus siula jau traukiamas per abi akutes.
rodos viska surasiau kas schemoje yra
apskritimas
QUOTE(boruzele @ 2005 02 26, 16:41)
Galima lovatiese nert is tokiu kvadratuku, labai graziai atrodo, gaila nebegaliu nufotkint
idomu is kur tas rastukas ... as pas mociute radau staltiese is tokiu kvadratuku, tik gaila, kad visiskai susidevejusi , o pagal ta rasciuka nusineriau pagalvele ... ten nuotraukoje pati kairiausioji (nors ir nesimato rastuko, patikekit - toks, kaip boruzeles paveiksliuke )...
QUOTE(boruzele @ 2005 03 01, 12:11)
ten tokia pyne is 12 akiu, kai vienoje eileje kryzmini pirmas 6 akis i desine (3 pirmos akys apacioje, 3 sekancios virsuje), kitas 6 akis i kaire (3 pirmos akys virsuje, 3 sekancios apacioje) ... labai man tokia pyne grazi , su tokiom pynem ir mano ilgasis zaliai juodas megztinis, kuriuo gyriausi neperseniausiai ...
Noriu paiklausti kokie siulai tinkamiausi lovatiesei? Modeliuka jau esu nusiziurejus, bet dabar iskilo dilema del siulu: kokius geriau rinktis? Netoli Kauno baziu ant to ziedo parduotuveje maciau yra pirkti 100 % akrilano, jis suktas is 6 siulu, tai jei issukciau po2 ar tiktu? Ar geriau pirkti medvilninius, jie taip pat is 6 siuluku.
QUOTE(Sniege26 @ 2005 03 10, 16:15)
Noriu paiklausti kokie siulai tinkamiausi lovatiesei? Modeliuka jau esu nusiziurejus, bet dabar iskilo dilema del siulu: kokius geriau rinktis? Netoli Kauno baziu ant to ziedo parduotuveje maciau yra pirkti 100 % akrilano, jis suktas is 6 siulu, tai jei issukciau po2 ar tiktu? Ar geriau pirkti medvilninius, jie taip pat is 6 siuluku.
aš šiuo metu neriu lovatiesę iš akrilano siūlų. Naudoju 4.25 mm kabliuką.Net nežinau kokio storumo šie siūlai yra. Nežinau kur tikrinti tą jų storumą,, bet va tas kabliukas nerimui kaptik
superishkas pledukas
QUOTE(Azali @ 2005 04 04, 01:39)
Ačiū už pasiūlymą ,tik kad aš pati noiu išmokti,kaip prisegti nuotrauką.
Va GetBotus išmokau atsisiųsti Noriu ir tą pati padaryti.
Patarkite prašau kaip
Va GetBotus išmokau atsisiųsti Noriu ir tą pati padaryti.
Patarkite prašau kaip
kol kas tu gali tiesiai čia prisegti tik labai mažus failiukus ,nebent savo darbelius norėtum parodyti ,bet ir tai jie bus nelabai įžiurimi
bet jei turi internetinį albumą kur nors kitur tai gali prisegti nuotraukytes ,rašant žinutę paspaudi mygtuka viršuje IMG ir ten iklijuoji internetini adresiuka tos nuotraukytes ar piešinuko adresiuką ir spaudi Gerai tikiuosi padėjau o jei ne tai paskaityk temas Mamos kompiuteris ten apie nuotraukas yra viskasPaskaityk va čia
ir ten dar apačioj yra tema kur galima susikurti internetinį albumą
O čia burda su lovatiesėm
gražu irgi