Įkraunama...
Įkraunama...

Lovatiesės, pledai, užklotai....

o gal dar butu kas galetu patarti kur geriausiai apsimoka vilna vilniuje pirkti? ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
visas komplektukas mano ranku darbo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atnala: 01 spalio 2009 - 18:44
gal isduosit paslapti kaip pasiuvot?
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2009 10 02, 16:41)
gal isduosit paslapti kaip pasiuvot?

esu profesionali siuveja ,todel situ dalyku ismokau per ilga savo darbo praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2009 10 02, 20:47)
esu profesionali siuveja ,todel situ dalyku ismokau per ilga savo darbo praktika mirksiukas.gif

be galo grazu smile.gif
Atsakyti
Romanetė itin gražiai žiūrisi. Na, bet ir suderinta (vystymo stalas, lentyna ir siuviniai), tiesiog pasaka. thumbup.gif Tik šiukšliadėžė dar galėtų būt geltona ar oranžinė ir būtų išvis be priekaištų. biggrin.gif Juokauju... mirksiukas.gif Viskas labai gražiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 04, 15:48)
Romanetė itin gražiai žiūrisi. Na, bet ir suderinta (vystymo stalas, lentyna ir siuviniai), tiesiog pasaka. thumbup.gif  Tik šiukšliadėžė dar galėtų būt geltona ar oranžinė ir būtų išvis be priekaištų.  biggrin.gif Juokauju...  mirksiukas.gif Viskas labai gražiai žiūrisi smile.gif

Aaa...siuksliu dezes nepastebejau lotuliukas.gif ,beje situ namu seimininke labai irgi faina ,gal delto viskas ir graziai gavosi ,smagu ir paciai dirbti ir tada sekasi,kai papuoli pas malonius zmones ,dziaugiuosi ir as aciuks.gif
Atsakyti
Nezinau ar as cia pataikiau su tokiu klausimeliu ax.gif , bet gal kas zinot, kur butu galima rasti pleduku su zmogum voru ar su masinytem? Aciu, jei nesunku brukstelkit i AZ 4u.gif
Atsakyti
su masinytem vakar maciau tu pigiu senukuose. bet pas mus lova didele mums per mazas 130x150 ismatavimai buvo
Atsakyti
baigiau siandien nerti pleda is siulu likuciu, gavosi 150x150 smile.gif gerai,bus ir kuo uzsikloti, ir siulai nesimetys:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 10 26, 21:12)

Labai dailus pledukas wub.gif
Atsakyti
Lovatiese
Sveikutės, gal kur nors matėte kokią nors panašią schemutę į šią lovatiesę, norėčiau būtent tokios, bet tenkintų ir labai panaši ax.gif blush2.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti