Įkraunama...
Įkraunama...

Lovatiesės, pledai, užklotai....

QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 12, 19:41)
Man pirma aguonu pieva labai patiko  thumbup.gif

man labai malonu ax.gif wub.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
user posted image
mano siuvinys ax.gif
Atsakyti
bukit geros mamytes, patarkit man kokio dydzio vaselius ir siulus reikia nusipirkti sitam groziui nerti. namusoe bandziau su plonu vaseliu bet nieko nesigavo verysad.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 07 14, 12:05)
man atrodo cia 3 arba 4 gal numerio vaseliu nerta.
Ant siulu pakuotes buna parasyta, kokio storio virbalai, vaseliai tinkami, o ir pardavejos dazniausiai pasako  mirksiukas.gif

tik sis mezginys bus ganetinai sunkus, nes rastas pilnas  4u.gif  aisku, jei tai turi reiksmes

o aciu labai uz info.

o kodel bus sunkus? nesupratau.. kaip suprast rastas pilnas?
tipo kad reikia laisvai megzti, nes sutrauksiu viska, hm?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 07 14, 12:23)
o aciu labai uz info.

o kodel bus sunkus? nesupratau.. kaip suprast rastas pilnas?
tipo kad reikia laisvai megzti, nes sutrauksiu viska, hm?

neriniai visada sunkesni nei mezginiai. O rastas vientisas, juk ne kiaurarastis.
Jei laisviau nersite, bus minkstesnis, jei tvirciau - kietesnis
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 07 14, 11:20)
bukit geros mamytes, patarkit man kokio dydzio vaselius ir siulus reikia nusipirkti sitam groziui nerti. namusoe bandziau su plonu vaseliu bet nieko nesigavo  verysad.gif

Šitas - grožis iš tiesų. O nori nert iš vilnelės ar medvilnės?
Manau, kad nemažesnis kaip 3 nr vašelis turėtų būt ir siūlai atitinkamai
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 07 14, 13:46)
Šitas - grožis iš tiesų. O nori nert iš vilnelės ar medvilnės?
Manau, kad nemažesnis kaip 3 nr vašelis turėtų būt ir siūlai atitinkamai

o kokie siulai nepagalvojau. g.gif
kaip jus sakote, patarkit, is kokiu geriau kudikeliui megzti toki grozi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 07 14, 14:33)
o kokie siulai nepagalvojau.  g.gif
kaip jus sakote, patarkit, is kokiu geriau kudikeliui megzti toki grozi? smile.gif

is kokiu siulu nert manau priklauso kada leliukas pasibels, kadangi mano zieminuka tai as neriau is vilnos, gerose akyse pirkau, vaselis jau nepamenu kokio numerio buvo, nesigavo man tokios grazios taisyklingos sirdutes bet vis tiek pledukas labai mielas, ir mano pupai labai puikiai tarnavo

pledukas

atsiprasau kitaip nem oku idet nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazas angeliukas: 14 liepos 2009 - 14:12
QUOTE(mazas angeliukas @ 2009 07 14, 15:11)
is kokiu siulu nert manau priklauso kada leliukas pasibels, kadangi mano zieminuka tai as neriau is vilnos, gerose akyse pirkau, vaselis jau nepamenu kokio numerio buvo, nesigavo man tokios grazios taisyklingos sirdutes bet vis tiek pledukas labai mielas, ir mano pupai labai puikiai tarnavo

pledukas

atsiprasau kitaip nem oku idet nuotraukos

ojetus koks grozis wub.gif
o kad ir man tiap graziai iseitu blush2.gif

mano zuikiukas ateina ant velyvo rudens. tai gal ir man reikia is vilneles.. g.gif as kazkaip galvojau, kad vilnele labai siausis ir velsis.

tiesa, o jus pirkot kazkokia specialia vilna vaikams? kazka esu girdejus, kad negalima belenkokios g.gif
ir emet 100 porc vilna ar su akrilu ar kaip? blush2.gif
paaiskinkit man.. galvojau viskas paprasciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2009 07 14, 15:19)
ojetus koks grozis  wub.gif
o kad ir man tiap graziai iseitu  blush2.gif

mano zuikiukas ateina ant velyvo rudens. tai gal ir man reikia is vilneles..  g.gif  as kazkaip galvojau, kad vilnele labai siausis ir velsis.

tiesa, o jus pirkot kazkokia specialia vilna vaikams? kazka esu girdejus, kad negalima belenkokios  g.gif
ir emet 100 porc vilna ar su akrilu ar kaip?  blush2.gif
paaiskinkit man.. galvojau viskas paprasciau  blush2.gif

nepirkau jokios specialios vaikui, Gerose akyse pirkau 100% vilna, kazkur 3 lt su centais apie 120 metru matkelis kainavo, po apacia pasiuvau flanelini vystykla kad butu svelnu vaikiukui, pledukas gavos tikrai nelengvas bet labai siltas, nezinau gal kitoms kitaip atrodytu bet man tai pats tas toks, as ja ir naktim su juo uzklojus migdydavau, ir i lauka su situo uzklojus vezdavau ir skalbiau ne karta aisku vilnos programa ir nieko jis nesusivele thumbup.gif
Atsakyti

! 
Merginos, necituokite nuotraukų !!!
Atsakyti