Įkraunama...
Įkraunama...

Lovatiesės, pledai, užklotai....

dar sitas grazus
user posted image
Atsakyti
Iš merinosų vilnos:
user posted image
Atsakyti
user posted image

merginos gal kuri isivazidzuojat kaip tai padaryti ar darius nu kaip grazu as negaliu. Pradziai darysiu tik pagalvele isbandymui
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 19, 15:49)

merginos gal kuri isivazidzuojat kaip tai padaryti ar darius nu kaip grazu as negaliu. Pradziai darysiu tik pagalvele isbandymui

soriukas už nuotraukėlių kokybę, bet įžiūrėt manau galima ax.gif (jei reikėtų didesnių, kreipkis per a.ž. - mielai atsiūsiu mirksiukas.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, jungiuos ir aš prie jūsų... 4u.gif Kažkada prismezgiau daug įvairiaspalvių kvadratėlių įvairiausiais raštais - buvo smagu išbandyt skirtingus raštus, tai dabar nusprendžiau, kad kaip ir reikėtų juos sujungt. iš pradžių buvo tikriausios kūrybinės kančios - apnėriau, išardžiau ir vėl iš pradžių gal kokius penkis - šešis kartus. Bet dabar jau turiu vieną sunertą juosta... kai netingėsiu nufotkinsiu ir įmesiu... tongue.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
pademonstruosiu savo rankdarbi,kuri nuneriau savo vaikui kaip apkloteli.http://keep4u.ru/full/080121/b6e1776b558bc752dd/jpg
Papildyta:
http://keep4u.ru/ful...b558bc752dd/jpg
Atsakyti
Po interneto tolius beklaidžiodama štai tokį užtiesalą radau, gal kam patiks idėja
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2008 01 21, 15:36)
tiesiog nerealus grožs.Labai man patinka tokie pledai.Mama_gulbe norėjau paklausti jei galima ir jei gerai mokėsiu paaiškint .Kai padarai visokias tarkim aplikacijas susiuni ir tada tu jas ant ko apsiuni(nežinau kaip išsireikšti ant kokios plonos kaldrytės, kad jis toks neplonutis gaunasi)gal gerai paklausiau ?iš anksto labai ačiu.

wub.gif

kiekviena aplikacija pirmiausia prisiunu prie audinuko
cia kaip matai triju spalvu fonai
tai pirma susiuvau ant kiekvieno fono tuos gyvunelius
tada sujungiau visus fonus i viena
a tada i vidu dedu stora sintepona ir dar medvilnini pamusaliuka
viska tada dygsniuoju kiaurai per visus sluoksnius

tada apsiunu krastukus

ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 02 02, 18:26)
Merginos, gal pasakytumėt kokiu rašteliu reikia nerti šiuos pledukus?
suprantu, kad čia vąšeliu nerta, bet kaip? koks raštelis? ir kaip reikia keisti siulų spalvas?

tai kad pagal mane tai cia siuvinejimas kryzeliu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2008 02 03, 12:16)
Cia tikrai nerti pledukai.  biggrin.gif
Man dar kilo mintis,kad viskas nerta,tik tos linijos,tokie kaip apvedimai,paryskinimai siutos.Pagal schemas matosi,kur tos linijos.

Ačiū 4u.gif , labai norėjau nerti. todėl ir užkibau ant šių pledukų, nes man pasirodė, kad jie nerti.
Bandysiu ryt poryt siūlų ieškoti ir žiūrėti kas gaunas. ax.gif

Kaip manot kokių čia siūlų reikia? Mastau apie irisinius mastau.gif kaži kokio storio jie turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2008 02 04, 18:34)
Ačiū 4u.gif , labai norėjau nerti. todėl ir užkibau ant šių pledukų, nes man pasirodė, kad jie nerti.
Bandysiu ryt poryt siūlų ieškoti ir žiūrėti kas gaunas.  ax.gif

Kaip manot kokių čia siūlų reikia? Mastau apie irisinius mastau.gif kaži kokio storio jie turėtų būti?

aš tai rinkčiausi vilnonius, labai praverčia lengvutis, bet šiltas pledukas...

Aš saviškei mezgiau iš vaikiškų merino vilnos siūlų, labai naudojau iki 1,5 metų, dabar dukterėčia perleidau smile.gif
Atsakyti