Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikai turi auginti vaikus?

turiu griezta nuomone, jei vaikai nenori, tai ir negalima versti-negalima atimti vaikystes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 05 03, 09:05)
Aš irgi senamadiška, ir net nesiruošiu vaikams mokėti už pagalbą. Ne man vienai reikia , kad namai tvarkingi būtų, kad aplinka graži, gyvenam visi ir visi turim dirbti, tvarkytis, grąžinti savo aplinką. To betrūko, kad vaikams mokėčiau. Vaikai turi pramogas, bet turi ir pareigas. Ir vyresnis prižiūri mažesnę, ir nieko čia blogo, aišku, tai ne jo pareiga, bet padėti privalo.

Pritariu Jūsų nuomonei. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Selma*: 12 liepos 2010 - 22:15
QUOTE(pavasaris-vasara @ 2010 07 04, 01:57)
turiu griezta nuomone, jei vaikai nenori, tai ir negalima versti-negalima atimti vaikystes 4u.gif

as pilnai sutinku,negalima is vaiku atimti vaikystes
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 12 13, 09:27)
Auginti brolių ar seserų neturėtų, bet padėti prižiūrėti - taip. Tik reikia nusistatyti patiems kur padėjimo ir auginimo riba yra.

pritariu 4u.gif priziureti vaikucius gali padeti vyresnelis, bet ir tai su suaugusiojo prieziura ir neverciant ..vaikas yra vaikas ir jam paciam reikia prieziuros.gimdome vaikelius sau tai ir auginkime patys o vaikai tegul jauciasi turintys vaikyste o ne auginantys savo broliukus ir sesutes. schmoll.gif juk tas laikas taip greitai prabega doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
padėti - turi, bet auginti schmoll.gif .
Vaikai juk neturi atsakomybės, kaip tėvai....tai kai nuaugins tai geriau nereikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2010 07 28, 14:19)
padėti - turi, bet auginti  schmoll.gif .

sutinku, padėtu turi, bet ne su brolių ar sesių priežiūra. nebent pats to norėtų.
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2010 07 28, 14:19)
Vaikai juk neturi atsakomybės, kaip tėvai....tai kai nuaugins tai geriau nereikia. smile.gif

Pilnai su tavimi sutinku. Tėvai turi auginti vaikus smile.gif Ir kokia šios temos prasmė? Negi temos autorė tikisi, kad bus nuspręsta priešingai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2010 07 28, 15:19)

PAdieti taip bet ne auginti , istiesu taip smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne. Vaikai turi savo noru padeti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 05 03, 09:05)
Aš irgi senamadiška, ir net nesiruošiu vaikams mokėti už pagalbą. Ne man vienai reikia , kad namai tvarkingi būtų, kad aplinka graži, gyvenam visi ir visi turim dirbti, tvarkytis, grąžinti savo aplinką. To betrūko, kad vaikams mokėčiau. Vaikai turi pramogas, bet turi ir pareigas. Ir vyresnis prižiūri mažesnę, ir nieko čia blogo, aišku, tai ne jo pareiga, bet padėti privalo.

As praktiškai 100% pritariu siai mamytei , tik nesakyčiau kad privalo , tiesiog jiems reikia sakyti kad reikia padėti teveliam ,nes ir mes patis taip augom smile.gif auginti jie neprivalo, nes tikrai dar spes savu augint tongue.gif bet padėti tai butinai !
Atsakyti
Mano vyresnelei 10m. Ji man daznai pati pasisiulo uzmigdyti mazyles (1,5m. ir 4m.). Kartais, kai uzgriuna darbai, pati paprasau pazaisti su sesytemis. Ir buna tokiu kartu, kuomet nenori, bet sakau, kad turi man padeti. Zinoma daznai uzsigalvoju, ar nerupestingai vaikystei kenkia. Na bet, kai pamatau ju grazu bendravima, nusiraminu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 07 28, 20:59)
Pilnai su tavimi sutinku. Tėvai turi auginti vaikus smile.gif  Ir kokia šios temos prasmė? Negi temos autorė tikisi, kad bus nuspręsta priešingai doh.gif  lotuliukas.gif

Temos autorė yra visiška blondinė biggrin.gif
Atsakyti