as nepritariu kai tevai save isvaduodami nuo vaiku dabojimo ikisa dabot vaika vaikui tevai pasigimdo jie ir turi dabot ir auklet juos patiem, o ne vaikams
....na aš pati auginu tris karalaičius,ir tikrai nematau jokio blogumo,kai paprašau vyresnėlių padaboti jauniausiąjį....mano su vyru darbo laikas įvairus,ir būna,kad ilgai užtrunkam,o kadangi darželis dirba iki 17:00,tada į pagalbą ateina vyresnieji....ir joks čia išnaudojimas....juk dirbti reikia,daug,norint kažką turėti.......ir likti savo namuose
manau daug daugiau vaikams traumos,kai tėvai išvyksta dirbti į užsienį........
manau daug daugiau vaikams traumos,kai tėvai išvyksta dirbti į užsienį........
Jei vaikas pats nenori per prievartą tikrai negalimą brukti daboti sesės ar brolio.
mano vyras yra vyriausias tarp is triju savo broliu ir seseru. Jis iki siol sako- as juos uzauginau. As nenoriu, kad mano vyresnelis taip sakytu. As gimdziau vaikus sau. Taip savo anytai ir pasakiau, kai bande mane savo pavyzdziu pamokyt. As vyresnelio tik paprasau, kad paziuretu. Prievarta prie gero nepriveda. Taip tik gadinami vaiku tarpusavio santykiai.
NELABAI SUPRANTU TOKIO ISSIREISKIMO TEMOS VAIKAI AUGINTI VAIKUS .MANYCIAU KAD VAIKUS PRIVALO AUGINTI TEVAI TIK JEI YRA VYRESNIU TAI RETKARCIAIS PAPRASIUS GAL IR GALI ISLEISTI BET GAL NEKASDIENA JUK NEGALIMA SAVO VAIKU UZKRAUTI VYRESNIESIEMS JUK JIE TURI SAVUS UZSIEMIMUS MOKSLUS BET NE VAIKUS AUGINTI LAI AUGINS SAVUS KAI TURES
Ir as manau, kad tik tevai turi auginti vaikus, na zinoma, gali paziuret kai reikia, bet neistisai... Pazystu viena mergaite, jai gal 15m., o ji tasosi su dvynukais, istisai juos priziuri, susitinka su draugem parke kai maziai duksta...ar cia normalu?, jokio laisvo laiko mergaite neturi.. na gali buti, kad seimoj sunki padetis, nera uz ka aukles samdyti..bet...
... as manau, kad visi kazka tais padejom daryti savo tevam ir vienas is tu dalyku buvo jaunesniojo brolio ar sesers priziurejimas jei zinoma tu nebuvai jauniausias... taip vyko ir viksta daugumoje daugiavaikiu seimu ir nera cia jokios problemos tik zinoma tai neturetu atimti is priziurinciojo, kaip vaiko jo paties laisvo laiko, kuris reikalingas kitiems jo iguzdiams tobulinti ar pramogauti
O pas mane gera istorija
Auginau 2 vaikus,vienam jau 11m,kitam 10m.Ir suplanavom dar viena vaikuti.Griestai buvau pries vaiku prieziura palikt vaikam.O cia pasirode,kad susilaukem trynuku.Pagalbos is niekur,tai kas man daugiau pades jei ne vaikai .Ir labai dziaugiuos,kad jie pas mane tokie .Sauniai moka susitvarkyt,aisku ilgam niekada nepalieku,tik jei kokius reikalus tenka susitvarkyt,ar i parduotuves palekt,daugiausiai 3 val.esu palikus.Ir aisku visada lauktuviu sulaukia Vyra deja matau tik savaitgaliais Bet nieko,sukames,kaip iseina.Ir pati matau,kad jie myli maziukus
O del aukliu,tai as negaleciau svetimo zmogaus i namus isileist.Ir vietos pas mus nedaug,abejoju ar tilptu dar vienas zmogus,jei ir top apsisukt vos eina
Auginau 2 vaikus,vienam jau 11m,kitam 10m.Ir suplanavom dar viena vaikuti.Griestai buvau pries vaiku prieziura palikt vaikam.O cia pasirode,kad susilaukem trynuku.Pagalbos is niekur,tai kas man daugiau pades jei ne vaikai .Ir labai dziaugiuos,kad jie pas mane tokie .Sauniai moka susitvarkyt,aisku ilgam niekada nepalieku,tik jei kokius reikalus tenka susitvarkyt,ar i parduotuves palekt,daugiausiai 3 val.esu palikus.Ir aisku visada lauktuviu sulaukia Vyra deja matau tik savaitgaliais Bet nieko,sukames,kaip iseina.Ir pati matau,kad jie myli maziukus
O del aukliu,tai as negaleciau svetimo zmogaus i namus isileist.Ir vietos pas mus nedaug,abejoju ar tilptu dar vienas zmogus,jei ir top apsisukt vos eina
wow
Mes stengiamės kuo rečiau prašyti mergaitės, kad pažiūrėtų broliuką. Visada paklausiam ar ji gali tai padaryti ir jei nenori, tai niekad neverčiam. Tai mūsų antras vaikas, mūsų su vyri sprendimas ir dukrytė tikrai neprivalo daryti to kas jai nepatinka. Gal kai broliukas bus didesnis, tada jai bus įdomiau su juo žaisti.