na padeti reikia, bet neauginti
QUOTE(Reginiukas @ 2008 02 14, 21:35)
na padeti reikia, bet neauginti
Pritariu . Nemanau, kad beveik 13 metų sūnus negali išleisti apsipirkt ir pabūti su 1,5 metų sese. Arba pažaisti, kol gaminu pietus. Juo labiau, kad pats NORIAI tai daro. Ir sako, kad galėtų " suėsti" ją iš meilės
as labai noreciau tureti draba taciau kiek ziurejau internete mano amziaus merginai darbo nelabai yra tad nusprendziau reikia pasiziureti gal manes laukia kokia uzsiemusi mamyte kiek pamaciau beveik visos yra pries jaunas aukles man tikrai mazai 12 metu taciau labai esu atsakinga rupestinga priziuredavau artimuosius.....tad jei kam visdelto prireiktu kad ir tokios jaunos aukles prasau parasykite i rikkuuu@one.lt arba i numeri 867276950 kadangi dar mookausi tai darbo ieskociau po pietu arba vasarai......isanksto aciu
QUOTE(vaižgantė @ 2005 01 22, 18:56)
Ar vaikai turi auginti jaunesnius brolius ir seseris? Ką apie tai manote?
Aš manau, kad vaikus turi auginti tėvai. Kai noriu nueiti į parduotuvę, savo sūnų visada maloniai paklausiu, ar jiems nebus sunku pažiūrėti sesę. Ir būtinai parnešu ką nors skanaus už "darbą". Manau, kad šeimose, kuriose auga daug vaikų, vyresnieji patiria prievartą. Jie augina vieni kitus. Aš tam nepritariu. Ką jūs manot?
Aš manau, kad vaikus turi auginti tėvai. Kai noriu nueiti į parduotuvę, savo sūnų visada maloniai paklausiu, ar jiems nebus sunku pažiūrėti sesę. Ir būtinai parnešu ką nors skanaus už "darbą". Manau, kad šeimose, kuriose auga daug vaikų, vyresnieji patiria prievartą. Jie augina vieni kitus. Aš tam nepritariu. Ką jūs manot?
pritariu siuo klausimu
Vaikai turi dziaugtis vaikyste, o ne nuo mazu dienu but apkrauti vaikais, jei pats nori, prasau, kartais pagalbos ir galima paprasyt, bet tikrai ne pastoviai but auklem
kaga mamai reikia pagalbos, tai paprasiti galima viresnius vaikus .
bet vaikai turi matiti kaip mama rupinasi mazyliu ir aukleja
vaikas turi patirties igiti siek tiek
bet vaikai kaip ir sis mazylis nori tureti pasirinkima ir savo vaikiste
Visiškai pritariu nuomonei, kad vaikai neturi auginti savo jaunesniųjų brolių ar seserų! Na, bent jau tėvai neturi to užkrauti ar reikalauti iš savo vyresnėlių. vaikai turi džiaugtis savo vaikyste, nes ji ir taip greitai praeina, ir labai greitai visi įsisuka į atsakomybės , pareigų karuselę. Nors iš kitos pusės žvelgiant, nedidelė pagalba tėvams yra teigiamas dalykas.Bet pabrėžiu, nedidelė pagalba, o ne nuolatinis užsiėmimas su mažaisiais.
QUOTE(Indre @ 2008 05 31, 00:54)
Visiškai pritariu nuomonei, kad vaikai neturi auginti savo jaunesniųjų brolių ar seserų! Na, bent jau tėvai neturi to užkrauti ar reikalauti iš savo vyresnėlių. vaikai turi džiaugtis savo vaikyste, nes ji ir taip greitai praeina, ir labai greitai visi įsisuka į atsakomybės , pareigų karuselę. Nors iš kitos pusės žvelgiant, nedidelė pagalba tėvams yra teigiamas dalykas.Bet pabrėžiu, nedidelė pagalba, o ne nuolatinis užsiėmimas su mažaisiais.
Pritariu 100proc.
Sveikos,
mes su broliu dviese seimoje augom. Jis gime kai man buvo 3 metai. Kelniu keisti ir valgyt gaminti jam neteko, bet kai jau buvome vyresni turejau ji visur su savim tampytis, ir pas drauges ir i kiema, o jis dar buvo toks mamyciukas, pats draugu neieskojo visur tik paskui mane slankiojo...ooiii kai as jo nekenciau tiesiog ir gal del to labai ilgai su broliu visai nebendravom, pykomes, net paaugliai kai buvom niekaip bendros kalbos neradom bet laikas bega viskas uzsimirsta, su broliu pradejom geriau sutarti bet mazi vaikai man iki siol blogas emocijas sukelia, jie man su visisku laisves atemimu asocijuojasi
mes su broliu dviese seimoje augom. Jis gime kai man buvo 3 metai. Kelniu keisti ir valgyt gaminti jam neteko, bet kai jau buvome vyresni turejau ji visur su savim tampytis, ir pas drauges ir i kiema, o jis dar buvo toks mamyciukas, pats draugu neieskojo visur tik paskui mane slankiojo...ooiii kai as jo nekenciau tiesiog ir gal del to labai ilgai su broliu visai nebendravom, pykomes, net paaugliai kai buvom niekaip bendros kalbos neradom bet laikas bega viskas uzsimirsta, su broliu pradejom geriau sutarti bet mazi vaikai man iki siol blogas emocijas sukelia, jie man su visisku laisves atemimu asocijuojasi
QUOTE(kkristinak @ 2008 05 27, 23:07)
kaga mamai reikia pagalbos, tai paprasiti galima viresnius vaikus .
Padeti tai tikrai gali. Kodel ir ne? Bet auginti,ne ne ne.
Tikrai NE, bet padeti tevams, manyciau, privalo