QUOTE(meandyou @ 2007 08 19, 10:29)
Kai rode filma "Robin Hood", tai pasidalindavome vaidmenimis ir zaisdavome, nes gatveje buvo daug vaiku. Visos mergaites noredavo buti Marian, bet tekdavo ir koki storuliuka Tuka vaidinti.

mes taip "Keturi tankistai ir šuo" vaidindavom. Gerai, kad šuns niekam nešaudavo į galvą vaidinti

Aš tai Katiuša būdavau
O mažesnė žaisdavau kažką panašaus į Nojaus laivą

Išrikiuodavau ilgiausią virtinę žaislų (kiškiai, meškos, pelės ir tt) ir jie visi po vieną iš lėto keliaudavo iš spintos į kambarį

Žaidimas užtrukdavo, kol kiekvieną perstumi

Kuo jis baigdavosi jau nepamenu
Ir dar žaisdavom parduotuvėm, laiptinėj su dekiais sutūpdom, viena turėdavo audinių parduotuvę iš jos pirkdavom medžiagytes ir ji po to kiekvienos lėlei rūbelius siūdavo

Labai gražiai tai darydavo, dabar ji dizainerė

Bet čia jau tokių paaugusių mergų žaidimas buvo, dabar tokio amžiaus panos nagus lakuoja ir už kampo bernus nužiūrinėja
Ir dar kontrolierėm žaisdavom, vienos mama koduktore autobuse dirbo, tai ji bilietukų su ta taše turėdavo

Reikdavo pagal žemėlapį pasakyti, kur važiuosi ir gaudavai bilietą, po to ant suolo sėdėdavai, tipo į autobusą
Na ir daugelį jūsų išvardintų žaidimų taip pat žaisdavom (pagaliukinę, rodyklinę, paprastą kavonę, chaly-chalo, privet kazlų, alim bam ba, gumą šokinėdavom, dar velnias prisiš kelnes buvo

). Dar Šviesoforą žaisdavom, kur vienas spalvą pasako ir jei ant rūbų tokią turi, gali eiti, jei ne, reikia prabėgti pro šviesoforą. Tai aš tokią bliuską turėjau, kurioje piešinys margas buvo, joje aibė spavų

Nereikdavo bėgioti

Kažink, kokius žaidimus mano mažylė žais
Papildyta:
QUOTE(jurei @ 2007 06 20, 16:44)
Dar būdavo kažkoks su pagaliais ant plytų....
Gal kas papasakotų????
tai čia pagalukinė kavonė, mes taip vadinom

vienas nežiūri, skaičiuoja iki 100 ,kažkas išmuša pagaliukus nuo lentos, kuri kaip svarstyklės (pagaliukų 12), visi pasislepia. Kai suskaičiuoja, surenka pagaliukus ir eina ieškoti, jei būna toliau nuėjęs, besislepiantis gali pribėgti ir išmušti vėl pagaliukus. man rodos reikia visus surasti pasislėpusius