[quote=KRISTIDA,2007 07 04, 12:40]
Egverb, čia Vervaco "Mothers love". Schemų turi rusaitės - daug kur mačiau, bet nuorodų neišsisaugojau. Turiu ir aš, žinoma
jau radau schemute
http://picasaweb.goo...ch/VERVACO75752
http://public.fotki....is/siuvinjimas/
nežinau ar matysis nuoroda, bet ten galite peržiūrėt mano darbelius, kurių dar tik tiek mažai
užtat dabar procesas vyksta
o matos
nežinau ar matysis nuoroda, bet ten galite peržiūrėt mano darbelius, kurių dar tik tiek mažai
užtat dabar procesas vyksta
o matos
QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 05, 08:46)
reikia skubaus atsakymo,
jei parašyta siūlo pavadinimas ecru - tai tikriausiai baltas?
Jei neklystu, tai DMC paletėje yra spalva pavadinimu Ecru.
yra DMC ecru bet jis toks daugiau rusvas nei baltas
QUOTE(Paule @ 2007 07 05, 09:02)
O aš nunešiau pirmą kartą rėmint ir še tau Ne Vilniaus gatvėj, o Respublikos gatvėj, berods. Ten prie buvusios bibliotekos
O tu pati rėmini savo darbus?
O tu pati rėmini savo darbus?
Aš apie tą moterytę tokios geros nuomonės buvau ...
Paskutinį darbą pati rėminau, gal kiek kreivokai, bet kaip pirmas blynas, tai nieko:
Dabar griežtai nutariau pati rėmintis. Na nebent darbelis būtų laaabai didelis, gal tuomet ir surizikuosiu.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 05, 09:22)
saliuky, labai gražiai darbelis atrodo. Ir pasportas toks įdomus.
Labai ačiū , pasportas pats paprasčiausias spalvotas lapas. Tik kai pjausčiau viduriuką nelygiai kampus išpjoviau, tai teko spalvotom juostelėm kraštelius apklijuoti, kad netaisyklingi kampai pasislėptų.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 05, 09:23)
pranešk, kaip sekėsi.
Vyras ką tik skambino, jis gavo žinutę, kad rėmelis jau padarytas ir atvežtas. Galime jį pasiimt Tikiuosi viskas gerai bus ir vakare jau turėsiu savo paveiksliuką
QUOTE(saliuky @ 2007 07 05, 09:26)
Labai ačiū , pasportas pats paprasčiausias spalvotas lapas. Tik kai pjausčiau viduriuką nelygiai kampus išpjoviau, tai teko spalvotom juostelėm kraštelius apklijuoti, kad netaisyklingi kampai pasislėptų.
Bet labai gerai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Paule @ 2007 07 05, 09:27)
Vyras ką tik skambino, jis gavo žinutę, kad rėmelis jau padarytas ir atvežtas. Galime jį pasiimt Tikiuosi viskas gerai bus ir vakare jau turėsiu savo paveiksliuką
rėmelis tai rėmelis, o kaip paveiksliukas? atsirado?
QUOTE(Paule @ 2007 07 05, 08:22)
Seniai jau pas jus bebuvau Rašau pasiguost Išsiuvinėjau Vervaco batukus - metriką draugų sūneliui. Nunešiau rėmint, vakar nuėjau pasiimt, o paveiksliuko nėra
Kaip čia taip gali būti . Kažkoks apsurdas
Užtai, kai aš nuėjau Babilone užsisakyti pasporto, man pardavėja sako- palikit, mes įrėminsim. Aš jai- neeeee, rėmintojai tokių čiūdų prikrečia, įrėmina išvirkščią, išteplioja, kreivai įrėmina. Tai va, rėminu visada pati, tik pasportą užsisakau, nes aš taip nepasidaryčiau.
QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 05, 08:46)
reikia skubaus atsakymo,
Ten yra tokia "natūrali" spalva, ji labiau į gelsvą, tuoj nufotkinsiu šalia baltos ir įdėsiu.:
Čia ne DMC siūlai, Ariadnos, bet DMC spalva tokia pat.
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 05, 09:41)
Užtai, kai aš nuėjau Babilone užsisakyti pasporto, man pardavėja sako- palikit, mes įrėminsim. Aš jai- neeeee, rėmintojai tokių čiūdų prikrečia, įrėmina išvirkščią, išteplioja, kreivai įrėmina. Tai va, rėminu visada pati, tik pasportą užsisakau, nes aš taip nepasidaryčiau.
Nieko sau Pinigus paima, o paveikslą sugadina.
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 04, 17:52)
Tai kad jis nedidukas, tai ir neužtrukau.
Pradedu dabar Vervaco batukus. Ir tada iki gimdymo tikrai viskas,
nnnnniiiiieeeekkkoooo nebesiuvinėsiu ( )
Pradedu dabar Vervaco batukus. Ir tada iki gimdymo tikrai viskas,
nnnnniiiiieeeekkkoooo nebesiuvinėsiu ( )
katinas Man visas tas kalendorius labai mielas
MamaRe, o kada jau tau zada? Gal jau tuoj lukštensies ir nereiks nieko neveikiant ilgai kentėt?