Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 25 dalis

[quote=KRISTIDA,2007 07 04, 12:40]
Egverb, čia Vervaco "Mothers love". Schemų turi rusaitės - daug kur mačiau, bet nuorodų neišsisaugojau. Turiu ir aš, žinoma biggrin.gif

jau radau schemute smile.gif
http://picasaweb.goo...ch/VERVACO75752
Atsakyti
http://public.fotki....is/siuvinjimas/
nežinau ar matysis nuoroda, bet ten galite peržiūrėt mano darbelius, kurių dar tik tiek mažai blush2.gif
užtat dabar procesas vyksta tongue.gif

o matos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 04 liepos 2007 - 13:38
Mano katinas jau ilsisi thumbup.gif
user posted image
Dabar ieškosiu rėmelio mirksiukas.gif
Dar kartą ačiū Sonkiukui už schemutę aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 04 liepos 2007 - 19:31
QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 05, 08:46)
reikia skubaus atsakymo,
jei parašyta siūlo pavadinimas ecru - tai tikriausiai baltas?

Jei neklystu, tai DMC paletėje yra spalva pavadinimu Ecru.
Atsakyti
yra DMC ecru bet jis toks daugiau rusvas nei baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2007 07 05, 09:02)
O aš nunešiau pirmą kartą rėmint ir še tau doh.gif Ne Vilniaus gatvėj, o Respublikos gatvėj, berods. Ten prie buvusios bibliotekos mirksiukas.gif
O tu pati rėmini savo darbus?

Aš apie tą moterytę tokios geros nuomonės buvau unsure.gif ...
Paskutinį darbą pati rėminau, gal kiek kreivokai, bet kaip pirmas blynas, tai nieko:
user posted image
Dabar griežtai nutariau pati rėmintis. Na nebent darbelis būtų laaabai didelis, gal tuomet ir surizikuosiu.

Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 05, 09:22)
saliuky, labai gražiai darbelis atrodo. bigsmile.gif  Ir pasportas toks įdomus.

Labai ačiū 4u.gif , pasportas pats paprasčiausias spalvotas lapas. Tik kai pjausčiau viduriuką nelygiai kampus išpjoviau, tai teko spalvotom juostelėm kraštelius apklijuoti, kad netaisyklingi kampai pasislėptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 05 liepos 2007 - 08:27
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 05, 09:23)
pranešk, kaip sekėsi.

Vyras ką tik skambino, jis gavo žinutę, kad rėmelis jau padarytas ir atvežtas. Galime jį pasiimt smile.gif Tikiuosi viskas gerai bus ir vakare jau turėsiu savo paveiksliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 05, 09:26)
Labai ačiū  4u.gif , pasportas pats paprasčiausias spalvotas lapas. Tik kai pjausčiau viduriuką nelygiai kampus išpjoviau, tai teko spalvotom juostelėm kraštelius apklijuoti, kad netaisyklingi kampai pasislėptų.

Bet labai gerai atrodo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Paule @ 2007 07 05, 09:27)
Vyras ką tik skambino, jis gavo žinutę, kad rėmelis jau padarytas ir atvežtas. Galime jį pasiimt smile.gif Tikiuosi viskas gerai bus ir vakare jau turėsiu savo paveiksliuką ax.gif

rėmelis tai rėmelis, o kaip paveiksliukas? atsirado?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 05 liepos 2007 - 08:38
QUOTE(Paule @ 2007 07 05, 08:22)
Seniai jau pas jus bebuvau blush2.gif Rašau pasiguost verysad.gif Išsiuvinėjau Vervaco batukus - metriką draugų sūneliui. Nunešiau rėmint, vakar nuėjau pasiimt, o paveiksliuko nėra doh.gif

Kaip čia taip gali būti doh.gif . Kažkoks apsurdas doh.gif
Užtai, kai aš nuėjau Babilone užsisakyti pasporto, man pardavėja sako- palikit, mes įrėminsim. Aš jai- neeeee, rėmintojai tokių čiūdų prikrečia, įrėmina išvirkščią, išteplioja, kreivai įrėmina. Tai va, rėminu visada pati, tik pasportą užsisakau, nes aš taip nepasidaryčiau.

QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 05, 08:46)
reikia skubaus atsakymo,
jei parašyta siūlo pavadinimas ecru - tai tikriausiai baltas?

Ten yra tokia "natūrali" spalva, ji labiau į gelsvą, tuoj nufotkinsiu šalia baltos ir įdėsiu.:

user posted image
Čia ne DMC siūlai, Ariadnos, bet DMC spalva tokia pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 05 liepos 2007 - 08:47
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 05, 09:41)
Užtai, kai aš nuėjau Babilone užsisakyti pasporto, man pardavėja sako- palikit, mes įrėminsim. Aš jai- neeeee, rėmintojai tokių čiūdų prikrečia, įrėmina išvirkščią, išteplioja, kreivai įrėmina. Tai va, rėminu visada pati, tik pasportą užsisakau, nes aš taip nepasidaryčiau.

Nieko sau blink.gif Pinigus paima, o paveikslą sugadina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 04, 17:52)
Tai kad jis nedidukas, tai ir neužtrukau.
Pradedu dabar Vervaco batukus. Ir tada iki gimdymo tikrai viskas,
nnnnniiiiieeeekkkoooo nebesiuvinėsiu ( lotuliukas.gif  mirksiukas.gif )

katinas thumbup.gif Man visas tas kalendorius labai mielas biggrin.gif

user posted image

MamaRe, o kada jau tau zada? Gal jau tuoj lukštensies ir nereiks nieko neveikiant ilgai kentėt? mirksiukas.gif
Atsakyti