Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 25 dalis

QUOTE(saliuky @ 2007 06 30, 15:12)
mamaRe nu gi parodyk tą rėmą doh.gif , iš smalsumo baigiu susprogti biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai jau parodysiu, bet vėliau arba rytoj. O tu tada savo bonsiukus parodyk mirksiukas.gif

QUOTE(Sonkiukas @ 2007 06 30, 16:44)
Aha as saliuky maciau rema, bet butu idomu ir taviski pamatyt?

Saliuky o is kur pati medini emei?  smile.gif

Mano nėkuo nesiskiria nuo saliuky (turiu omenyje dydžiu), bet jau prikalbėjot, pasirodysiu mirksiukas.gif
Medinius basliukus pirkome (ir saliuky) senukuose, ten kur kotai kastuvams, grėbliams, kirviams. Šitie tikriausiai skirti grėbliukams ar kauptukams (ilgis 57 cm, skersmuo atrodo 16.) O kur saliuky gavo kojas tai aš nežinau, nes mano kojos ne tokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 30 birželio 2007 - 19:56
Saliuky, nesprok iš smalsumo, tu mums dar reikalinga lotuliukas.gif
Gerai jau, Rupe, ir tu gali pažiūrėti tongue.gif
user posted image

Kažkaip išėjo be tų kojų (kojos matosi, tik "pėdos" netilpo), bet gi ten jau nesvarbu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės

Šaunūs tie jūsų rėmai thumbup.gif ,tik man iškilo klausimas: kaip jūs ten medžiagą pritvirtinat g.gif ? Kaip ji ten laikosi?
Klausiu tik iš smalsumo,nes pati siuvinėju be nieko...
Atsakyti
ReNcYtEa čia pasižiūrėk:
http://www.supermama...?...0642&st=132
Atsakyti
Winia, arklys koks jegovas thumbup.gif

Mano merdzina mociute savaitei issiveze i kaima, tai dabar nieko nelaukusi emiausi siuvineti.
Vakar buvau siuvinejimo parduotuveje, nusipirkau siulu, paveiksliukui. Dar remeli plastikini nusipirkau, bet man geriau be jo sekasi siuvineti. Gal su dideliais remais ir lengviau siuvinejasi.

Dar turiu klausima, ar paprastus paveikslelius siuvinejat su dviem ar trim gijomis? Jei nera nurodyta. Nes su dviem siuvinetom, medziaga svieciasi. Bety su trimis siuvinejant siulu labai daug reikes. Tai vat ir idomu man pasidare g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 07 01, 15:01)
Dar turiu klausima, ar paprastus paveikslelius siuvinejat su dviem ar trim gijomis? Jei nera nurodyta. Nes su dviem siuvinetom, medziaga svieciasi. Bety su trimis siuvinejant siulu labai daug reikes. Tai vat ir idomu man pasidare g.gif  doh.gif

beveik prie visu schemuciu buna nurodyta, keliom gijom reikia siuvinet. As ant 14 Aidos dviem gijom siuvineju.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 01, 12:31)
dar neisbandei? mirksiukas.gif

Ne schmoll.gif , reikia didesnį darbą pradėti thumbup.gif . Bet saliuky tai patogus, tai ir man tikiuosi kad patiks mirksiukas.gif

QUOTE(reida @ 2007 07 01, 15:16)
man nupirko medziaga ir nezinau kokio tankumo ir nedaejo i prota paklausti.
Kadangi patyrusi siuvinetoja nesu blush2.gif Tai dabar jauciu bandysiu varianta su trimis gyjomis siuvineti.

Tai tu pasimatuok cm. ir paskaičiuok, kiek kryželių telpa į 10 cm. Tada žinosi, kokia pas tave.:
Aida 8.......32/10cm
Aida11......43/10cm - aš siuvinėju 3 siūlais
Aida14......55/10cm - 2 siūlais
Aida16......63/10cm
Aida18......70/10cm
Aida20......79/10cm

Atsakyti
banni, kartais ne iš šitų schemučių buvai Garfield'ą išsirinkus?

http://picasaweb.goo...ldWhatSYourSign

čia yra geresnės kokybės schemutės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 01 liepos 2007 - 17:26
sveikos siuvinetojos! 4u.gif

cia mano dukterecios nuotraukyte (nepavyko kitaip ikelti ax.gif )

http://img292.images...image001wb4.jpg

pries gera pusmeti pradejau siuvineti ir dabar jau galiu pasigirti wink.gif

beje aciu labai saliuky uz pc stitch programele, be jos niekaip nebutu pavyke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 01, 16:05)
Noriu paklaust: kokiais siūliukais siuvinėjat ant plastikinės kanvos ir keliom gijom? g.gif

o aš kaip žydas klausimu į klausimą - o tu LT kur nors matei pirkti plastikinės kanvos? Ar čia tik aš nepataikau rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2007 07 01, 20:57)
sveikos siuvinetojos!  4u.gif

cia mano dukterecios nuotraukyte (nepavyko kitaip ikelti  ax.gif )

http://img292.images...image001wb4.jpg

pries gera pusmeti pradejau siuvineti ir dabar jau galiu pasigirti wink.gif

beje aciu labai saliuky uz pc stitch programele, be jos niekaip nebutu pavyke  blush2.gif

oho thumbup.gif daug darbo įdėta. Labai gražu. O koks paveiksliuko dydis?
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 01, 21:56)
o aš kaip žydas klausimu į klausimą - o tu LT kur nors matei pirkti plastikinės kanvos? Ar čia tik aš nepataikau rasti?  g.gif

Nežinau. rolleyes.gif Esu mačiusi, kaip kažkuri siuvinėjo ant plastikinės kanvos. Esu parsisiuntusi schemučių rėmeliams ir šiaip visokioms smulkmenoms, kurias reikia siuvinėt ant plastikinės kanvos. Tai kaip niekad su tuom nesusidūriau, tai ir klausiu. Man rodos, jei neklystu, kažkur Kaune esu mačiusi. Gal 'Gerose akyse'. g.gif
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2007 07 01, 20:57)
beje aciu labai saliuky uz pc stitch programele, be jos niekaip nebutu pavyke  blush2.gif

Svarbu, kad pamačijo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai gražus siuvinys gavosi thumbup.gif
Schemas galima pasidaryti su PCStitch, Pattern Maker, Win-Stitch programomis. Jas galima susirasti per paieškos programas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 01 liepos 2007 - 22:06