Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 25 dalis

as viena toki grazu kazkada pirkau 'Thomas Philips' tik ten vidui paveiksliukas buvo as isardziau ir isireminau ka man reikejoo kaina apie 13lt. spalvu irgi buvo kelios bet man labiausiai tiko sita ax.gif
http://i152.photobuc.../Picture034.jpg
Atsakyti
merginos pasakykit , o cia tokiu pavadinimu siulai yra kazkuom ipatingi "designer stitches" ir ju uzvardinimai paveiksleliuose buna CT1, CT2...
nes kiti siulai su kuriais to paties paveikslelio kitas dalis siuvineju yra DMC.
Atsakyti
Meka salia kiek suprantu yra spalvos pavadinimas pagal ji galima rast ir DMC siuliuku numeri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2007 06 29, 10:43)
merginos pasakykit , o cia tokiu pavadinimu siulai yra kazkuom ipatingi "designer stitches" ir ju uzvardinimai paveiksleliuose buna CT1, CT2...
nes kiti siulai su kuriais to paties paveikslelio kitas dalis siuvineju yra DMC.

aš nieko apie tai nežinau, bet, man rodos, kad 'designer stitches' yra ne siūlų pavadinimai, o vietos, kurias siuvinėt reikia, taip pat, kaip pvz. ir backstitch. Negarantuoju ir schemos nemačiau, bet man pirmas toks įtarimas būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 29 birželio 2007 - 12:13
QUOTE(ruci @ 2007 06 29, 15:46)
Sveikos,
gal kas galit man priminti, kur Kaune (Senamiestis, Centras) geriausiai rėminti siuvinėjimo darbus? Ačiū iš anksto.

Aš rėmelius užsisakinėju "Prekės dailininkams" senamiestyje, Zamenhofo gatvėje. Ten ir rėmina.
Atsakyti
as tai dabar metrika siuvineju vyresneliui
turiu tiek
user posted image
Atsakyti
taip vezliukai galutinis variantas toks
user posted image
Atsakyti
Rodausi, prie kurio darbo aš grįžau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 06 30, 12:29)
Lengviausiai besisiuvinėjantis darbas iš visų mano siuvinėtųsmile.gif Net nežinau, kodėl g.gif

tikrai nepasakyčiau, nes atrodo, kad daug pavienių kryželių yra.

Linnaa, čia rasi tą schemą:

http://picasaweb.goo...sinaster/NGELES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 30 birželio 2007 - 11:38
QUOTE(Birutė @ 2007 06 30, 13:47)
Labai gražus darbelis thumbup.gif  O akių ar neskauda ant juodo siuvinėjant? 4u.gif

Kad ne, neskauda. Užgrūdintos tos mano akys:)

Bet čia 14 kanva ir tokia į pilkumą, todėl nėra labai sunku.
Dar vieną darbą siuvinėju ant 16 ar 18 kanvos, ir ta kanva labai juoda, tai kiek sunkiau:)

Va tokį dar esu pradėjus ant tos labai juodos kanvos
user posted image

(neturiu nufotkinus, kiek išsiuvinėjau, gal kada vėliau parodysiu)
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 06 30, 14:57)
winia,beprotiškai gražus arklys thumbup.gif nooriu group.gif
laaaaabai ačiū rimai už atsiųstą schemą thumbup.gif čiau visoms,kol pyplys miega kimbu siuvinėt ax.gif

Banni, tai atsiųst schemą? cool.gif
Kur?smile.gif

kadanors bus va toks
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 birželio 2007 - 13:59
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 30, 16:12)
atsiprašau už kvailą klausimą, bet kas tas blendas? blush2.gif  g.gif

kai sudėti po skirtingų spalvų siūlą smile.gif

Atsakyti