Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas - 25 dalis

QUOTE(cacukas @ 2007 06 22, 07:42)
Beje norėjau paklausti, kas turite rėmą, pastatomą ant žemės, ar patogu su tokiu siuvinėti? Aš pavyzdžiui, nenaudoju lankelio. Neseniai nusipirkau, bet man labai nepatogu, tai spėju, kad tas rėmas irgi būtų man nereikalingas...  g.gif  unsure.gif Na bet pasidalinkit patirtimi. Ir tokių pirkti, spėju, rasčiau tik Vilniuje arba Kaune...  cool.gif

aš tai irgi nemėgstu su lankeliu siuvinėti schmoll.gif tik kai siuvinėjau ant juodos medžiagos, tai kad visai akys neišvarvėtų, tai teko su lankeliu siuvinėt, o šiaip niekada nenaudoju. man rodos kad ir laiko daugiau sugaištama kai ranką reikia makaluot tai į viršų tai į apačią biggrin.gif
nu bet vistiek stovas mane žavi ir norisi tokį turėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 22 birželio 2007 - 08:22
sveikutes as besiuvinedama nespeju skaityt kiek jus cia prirasot smile.gif
rodausi kiek beliko pagalveles issiuvinet greit pabaigtuves drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 06 22, 15:39)
ir man  schmoll.gif  g.gif

man irgi schmoll.gif
o as pritariu, kad nereikia sukti galvos del antros darbelio puses... et gi isiremins ir niekas neziures kaip ta isvirkscia puse atrodo - svarbu pats darbelis 4u.gif jau greitai darbas baigsis ir pries akis ilgas savaitgalis - labai as nusiteikus siuvineti...tikiuosi dar viena lapa issiuvineti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 22, 15:40)

nu labai grazus, bet as nesiryzciau vien del backstich'o schmoll.gif
Papildyta:
o jei schemoje parodyta kad gali buti ir backstitch'as ir longstitch'as...na tipo gali rinktis kas tau geriau...bet manau kad backstich'as dailiau ir kruopsciau atrodys...ka jus manot?
(cia as vis dar tyrineju schemute seknciam darbeliui) 4u.gif
Atsakyti
galeciau atsiust smile.gif paziurek mano albume idedu nuoroda jei kas patiks rasyk i AZ

http://s152.photobuc...80/leta_bucket/
Atsakyti
Matelyk, gražų darbą išsirinkai thumbup.gif
O čia maniškis metrikas (tik dar keli backstich liko doh.gif ):
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau savo Karalaitį, liko raidės ir backstich'as thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 06 21, 21:47)
ReNcYtEa, įspūdinga blogoji pusė blink.gif  thumbup.gif . Tokius užbaigimus esu mačiusi, bet pati nesirįžau praktikoje panaudoti. Man vienas klausimas iškilo, kaip darai, jei šalia esantys kryžialiai būna kontrastingų spalvų. Na kaip pvz. balti ir juodi. Gi jei prakiši juodo siūlo galiuką pro baltą kryžialį, tai kaip įsivaizduoju, tas galiukas matosi  g.gif ... Labai norėčiau, kad papasakotum visas gudrybes 4u.gif . Vienas reikalas žurnale paveiksliuko pavidalu matyti, kitas reikalas kai žmogus jau išbandęs ir su visom plonybėm susidūręs  mirksiukas.gif. Labai lauksiu paskaitos apie tokį užbaigimą 4u.gif  4u.gif  4u.gif .

Kai taip nutinka,baigdama aš pranarstau siūlą po tuo vienu kryželiu,kabindama kaskelintą medžiagos giją. Iš pradžių buvo sunkoka,bet greit įgudau.
Sunkoka būna pavienius kryželius daryt,nes reikia ir pradėt ir užbaigt vienam "langelyj". Tada pradedu siūlą narstydana nuo vieno kanpo iki kito,o užbaigiu po kryželiu. Iš pradžių tas kryželis būna lyg ir pūstesnis,bet išlyginus tikrai nieko nesimato.
karsta.gif Tikiuosi suprantamai surašiau
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 22, 09:02)
kas dėl siūlų pakavojimų tai viskas aišku, bet kad ten pas tave ir šiaip kažkaip labai įdomiai gaunasi pats siuvinėjimas išvirkščiojioj pusėj  g.gif  ta nuotrauka, kurią buvai įdėjus tokia biškutį susiliejusi, tai nelabai įmano įžiūrėti detalesnio vaizdo  ax.gif

Kai susitvarkysim fotoaparatą, pasistengsiu įdėti iš arčiau ax.gif

Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 22, 09:11)
O koks gi skirtumas, kokia ta išvirkščioji pusė. Juk vis tiek jos nesimato, kai įrėmini. mirksiukas.gif

Pritariu. Tik kai jau aš nuo pirmųjų savo kryželių taip pradėjau daryt,tai taip ir "pyškinu". O šiaip tai jokio skirtumo... nors, mezginio ar šiaip siuvamo drabužio išvirkščiosios pusės ir nieks nemato,bet tiek siuvėja,tiek mezgėja nepalieka kadaruojančių siūliukų. Bet cia kiekvienos siuvinėtojos reikalas,nes gerąjai pusei tai jokios reikšmės neturi. Svarbu,kad čia būtų švaru,gražu,tvarkinga ir nesiveltų klaidų. To visoms mums "ligonėms" ir linkiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 06 22, 21:07)
O šiaip tai jokio skirtumo... nors, mezginio ar šiaip siuvamo drabužio išvirkščiosios pusės ir nieks nemato,bet tiek siuvėja,tiek mezgėja nepalieka kadaruojančių siūliukų. Bet cia kiekvienos siuvinėtojos reikalas,nes gerąjai pusei tai jokios reikšmės neturi. Svarbu,kad čia būtų švaru,gražu,tvarkinga ir nesiveltų klaidų. To visoms mums "ligonėms" ir linkiu  lotuliukas.gif

Na, aš kai mezgu, tai visus siūliukus labai kruopščiai paslepiu, nes verčiant megztinį išvirkščia pusė matosi ir nesinori, kad siūlai ar mazgai matytųsi. O išsiuvinėtą paveikslėlį gi įrėmini ir niekas išvirkščios pusės niekad nepamatys. Pas mane ji pakankamai tvarkinga, bet nėra tokia ideali kaip tavo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 22, 19:04)
Backstitch'as visą gražumą duos. Laukiu nesulaukiu, kada pabaigusi pasirodysi. bigsmile.gif

Sulaukei mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 06 23, 10:10)
Gal yra kokia gudrybė? Ar tiesiog įgudint akį reikia? Biškį užveskit ant kelio, a..  blush2.gif Medžiagytę susidygsniavau langiukais 10*10.

Šiaip tai jokių gudrybių nėra, kaip kuri įpranta, taip ir siuvinėja. Aš pradedu nuo kampo ir siuvinėju spalvomis. Kai pasibaigia siūlas, žiūriu kokios spalvos kitas neišsiuvinėtas kryželis ir vėl kol baigiasi siūlas. Po to išsiuvinėtus 10*10 langelius ant schemos užbraukiu, kad nebesimaišytų. Gal kitos kitaip siuvinėja. Bet kryželius visoms skaičiuoti reikia, o kaip nesusimaišyti, tai jau nežinau. Kai daugiau siuvinėsi, rasi savo "taktiką" ir tada jau kitoms galėsi patarti, kaip geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

sveikutes, labai daznai skaitineju cia, taip ir uzsikreciau siuvinejimu smile.gif cia jau antras mano darbelis, nebedaug liko smile.gif
Papildyta:
nu va ir vel, nesigauna idet foto sad.gif
Papildyta:
user posted image

bandau dar karteli smile.gif
Papildyta:
valio !
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 06 23, 10:10)
Sveikutės,

vakar pradėjau savo leliuką siuvinėt  tongue.gif
Pirmą kartą darau tai iš didelės schemos ir su keliom spalvytėm. Klausykit, kaip jūs nepasimetat schemose? Vakar bandžiau ir po langiuką (10*10) siuvinėt, ir spalvų sistema, bet maišosi man tie langeliai. Finale su flomiku schemoj išsiuvinėtus langelius užspalvinau  blush2.gif bet vaikų žaidimas gaunas.... Gal yra kokia gudrybė? Ar tiesiog įgudint akį reikia? Biškį užveskit ant kelio, a..  blush2.gif Medžiagytę susidygsniavau langiukais 10*10.

Aš ir užsiuvinėtus kryželius schemoj užspalvinu. Ir skirtingus ženklus skirtingom spalvom,tai ,jei įsivelia klaida,man būna lengviau surast. O toliau sistema kaip mamaRe. Viena pažįstama perduria adata schemoje išsiuvinėtą kryželį...
Čia kiekviena savo sistemą atidirba. Sėkmės ir tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastia @ 2007 06 23, 11:44)
user posted image
sveikutes, labai daznai skaitineju cia, taip ir uzsikreciau siuvinejimu smile.gif cia jau antras mano darbelis, nebedaug liko smile.gif
Papildyta:
nu va ir vel, nesigauna idet foto sad.gif
mg]bandau dar karteli smile.gif
Papildyta:
valio !

Oi kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Čia gal pati schemą darei?
Atsakyti