QUOTE(saliuky @ 2007 06 21, 21:47)
ReNcYtEa, įspūdinga blogoji pusė
. Tokius užbaigimus esu mačiusi, bet pati nesirįžau praktikoje panaudoti. Man vienas klausimas iškilo, kaip darai, jei šalia esantys kryžialiai būna kontrastingų spalvų. Na kaip pvz. balti ir juodi. Gi jei prakiši juodo siūlo galiuką pro baltą kryžialį, tai kaip įsivaizduoju, tas galiukas matosi
... Labai norėčiau, kad papasakotum visas gudrybes
. Vienas reikalas žurnale paveiksliuko pavidalu matyti, kitas reikalas kai žmogus jau išbandęs ir su visom plonybėm susidūręs
. Labai lauksiu paskaitos apie tokį užbaigimą
.
Kai taip nutinka,baigdama aš pranarstau siūlą po tuo vienu kryželiu,kabindama kaskelintą medžiagos giją. Iš pradžių buvo sunkoka,bet greit įgudau.
Sunkoka būna pavienius kryželius daryt,nes reikia ir pradėt ir užbaigt vienam "langelyj". Tada pradedu siūlą narstydana nuo vieno kanpo iki kito,o užbaigiu po kryželiu. Iš pradžių tas kryželis būna lyg ir pūstesnis,bet išlyginus tikrai nieko nesimato.
Tikiuosi suprantamai surašiau
Papildyta:
QUOTE(Matelyk @ 2007 06 22, 09:02)
kas dėl siūlų pakavojimų tai viskas aišku, bet kad ten pas tave ir šiaip kažkaip labai įdomiai gaunasi pats siuvinėjimas išvirkščiojioj pusėj
ta nuotrauka, kurią buvai įdėjus tokia biškutį susiliejusi, tai nelabai įmano įžiūrėti detalesnio vaizdo
Kai susitvarkysim fotoaparatą, pasistengsiu įdėti iš arčiau
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 06 22, 09:11)
O koks gi skirtumas, kokia ta išvirkščioji pusė. Juk vis tiek jos nesimato, kai įrėmini.
Pritariu. Tik kai jau aš nuo pirmųjų savo kryželių taip pradėjau daryt,tai taip ir "pyškinu". O šiaip tai jokio skirtumo... nors, mezginio ar šiaip siuvamo drabužio išvirkščiosios pusės ir nieks nemato,bet tiek siuvėja,tiek mezgėja nepalieka kadaruojančių siūliukų. Bet cia kiekvienos siuvinėtojos reikalas,nes gerąjai pusei tai jokios reikšmės neturi. Svarbu,kad čia būtų švaru,gražu,tvarkinga ir nesiveltų klaidų. To visoms mums "ligonėms" ir linkiu