QUOTE(saliuky @ 2007 06 21, 21:47)
ReNcYtEa, įspūdinga blogoji pusė
. Tokius užbaigimus esu mačiusi, bet pati nesirįžau praktikoje panaudoti. Man vienas klausimas iškilo, kaip darai, jei šalia esantys kryžialiai būna kontrastingų spalvų. Na kaip pvz. balti ir juodi. Gi jei prakiši juodo siūlo galiuką pro baltą kryžialį, tai kaip įsivaizduoju, tas galiukas matosi
... Labai norėčiau, kad papasakotum visas gudrybes
. Vienas reikalas žurnale paveiksliuko pavidalu matyti, kitas reikalas kai žmogus jau išbandęs ir su visom plonybėm susidūręs
. Labai lauksiu paskaitos apie tokį užbaigimą
.
Aš tai irgi pradėdama siūlą užkaišioju už kelių langelių, o užbaigdama siūlą užkišu blogoje puseje irgi už kryželių, bet galiuką ilgesnį palieku, todėl ir netvarkingai atrodo. O jei ta pačia spalva reikia siuvinėti pvz. ten kokiais 5 langeliais žemiau, tai labai nenoriu siūlo nutraukti, ir jo nenutraukiu, ir tai blogajai pusei grožio nesuteikia...
Aš siuvinėju dažniausiai irgi kai vyras dirba, kartais prie jo siuvinėju, bet jau bamba.
Ir aš visada siuvinėju atsisėdus ant lovos, kai žiūriu kokį filmą ar serialus.
Beje norėjau paklausti, kas turite rėmą, pastatomą ant žemės, ar patogu su tokiu siuvinėti? Aš pavyzdžiui, nenaudoju lankelio. Neseniai nusipirkau, bet man labai nepatogu, tai spėju, kad tas rėmas irgi būtų man nereikalingas...
Na bet pasidalinkit patirtimi. Ir tokių pirkti, spėju, rasčiau tik Vilniuje arba Kaune...