Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

QUOTE(Ingese @ 2010 06 24, 20:01)
dekoju mirksiukas.gif kedute-Delti...

manau, kad tikrai turėtų būti tinkama, nors niekaip nesugebėjau rasti internete aprašymo sad.gif
o šiaip turėtų būti knygutė prie jos, kur visas aprašymas, arba jei jos neturit, galit dėlt ikrumo pasitikslinti mažylio ratuose, jie parduoda šitos firmos produktus 4u.gif

Atsakyti
labai teisingi Fedes pasisakymai,saunuole,kad daugiau tokiu mamu butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 birželio 2010 - 23:01
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 16, 13:59)
1) nu man turbut pasiseke,nes kiek metu vairuoju,ne karto nepatekau i avarine situacija,tad....esu laiminga ir nejauciu sau kaltes,kad pirmagime parsiveziau lopsyje 4u.gif

2) ir va dar ka norejua pasakyti,kad manoji,budama metuku,sedejo keduteje ir jau pati mokedavo atsisegti dirzus-tai viena karta labai gerai prisiplojo ji iskritusi is kedutes doh.gif o as is to isgascio nes vidyry gatves sustojau doh.gif
:

1) negi reikia patekti pačiai į avarinę situaciją,kad pajustum pavojų? g.gif

2) sako,kad vaikai išsilaisvina iš tų diržų,kai blogai ar netaisyklingai prisegi-tipo per daug vietos palieki ir pan g.gif na,čia nežinau ką pasakyt,nes nei vienos iš mano draugių vaikai nesugebėdavo išlįst iš tų diržų g.gif

QUOTE(Natuke @ 2010 06 16, 18:29)
Turiu jav draugų, rusų emigrantų, kurie daug kur vis dar tokie, kokie mes buvom prieš dvidešimt metų - gan panašios mąstysėnos, supratimų smile.gif. Ir jiems atrodo kedutės visai nereikalingos, nors už tai ir baudžia. Man buvo šokas, kai draugė pasiųlė man įsodinti mažylę į kedutę (dėl vaizdo), o kedutės neprisegt - vaikui buvo mzd pusantrų. Na kad neštrafuotų blink.gif

tai jo,žinau,kad yra. Yra ir tokių,kurios/kurie langus niaukia,kad nesimaytų to vaiko ne kėdutėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 06 24, 19:38)
jau vien autokėdutės apibūdinimas sako, kad ji tam skirta  4u.gif
paprastai būna klausimų tik dėl neišnešiotukų ar mažesnio nei 3 kg svorio naujagimių, ne visos 0-13 kategorijos autokėdutės tam tinka, bet išnešiotiems normalaus svorio kūdikiams, jei ne iš alia maxima prekybos centrų pirktos kėdutės (na, apie šitas tikrai nieko negaliu pasakyti, atrodo jos nekaip, bet daugiau nesidomėjau), tai tikrai tinka  4u.gif

Mažąją iš ligoninės parsivežėm sveriančią 2,8 kg, tai kėdutės (chicco pas mus) diržai per platūs per pečius buvo, bet vistiek manau saugiau, nei ant rankų.

QUOTE(Ramunita @ 2010 06 28, 10:52)
2) sako,kad vaikai išsilaisvina iš tų diržų,kai blogai ar netaisyklingai prisegi-tipo per daug vietos palieki ir pan g.gif na,čia nežinau ką pasakyt,nes nei vienos iš mano draugių vaikai nesugebėdavo išlįst iš tų diržų g.gif
tai jo,žinau,kad yra. Yra ir tokių,kurios/kurie langus niaukia,kad  nesimaytų to vaiko ne kėdutėj mirksiukas.gif

Nežinau, koks turi būti kėdutės užsegimas, kad metų vaikas sugebėtų atsisegt blink.gif , ten man yra ką paspaust, o čia vaikas. kad išsitraukia rankas, tai taip, jei per laisvi diržai, gali drąsiai, todėl mes pirkom Graco kedutes, kur yra papildoma sagtis, ir rankų negali ištraukt.
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2010 06 28, 14:15)
Nežinau, koks turi būti kėdutės užsegimas, kad metų vaikas sugebėtų atsisegt blink.gif , ten man yra ką paspaust, o čia vaikas. kad išsitraukia rankas, tai taip, jei per laisvi diržai, gali drąsiai, todėl mes pirkom Graco kedutes, kur yra papildoma sagtis, ir rankų negali ištraukt.

nu va sugeba kažkaip g.gif išsineria,atsisagsto kažkokiais būdais ax.gif bet sakau,aš visą šitą skaičiau tik SM, savam rate nieko negirdėjau panašaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 28, 00:01)
labai teisingi Fedes pasisakymai,saunuole,kad daugiau tokiu mamu butu  4u.gif

4u.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Ramunita @ 2010 06 28, 15:24)
nu va sugeba kažkaip g.gif išsineria,atsisagsto kažkokiais būdais ax.gif bet sakau,aš visą šitą skaičiau tik SM, savam rate nieko negirdėjau panašaus ax.gif

čia iš VBS gaunas, tai nėr kaip ir konkrečiai kalbėti apie situaciją... bet jei kėdutė atitinka standartus ir turi jų sertifikatus, tuomet išsineria jei tik netaisyklingai pririši (nepakankamai įtempi diržus pvz) o atsisegt vienerių metų vaikas tikraaaai negali.
mano 3.5 metų vaikas nė vienoj kėdutėj negali išlipti ar atsisegti.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 06 28, 09:52)
1) negi reikia patekti pačiai į avarinę situaciją,kad pajustum pavojų? g.gif

tai jo,žinau,kad yra. Yra ir tokių,kurios/kurie langus niaukia,kad  nesimaytų to vaiko ne kėdutėj mirksiukas.gif

na amnoji atsisege ir as pati nesupratau kaip g.gif blink.gif bet buvo kaip buvo....ir ji neislindo-o atsisege ir tiesiog sieke dirzus nusimetusi doh.gif turim tikrai nedeveta,nauja gera kedute,bet va ji matyt stipresne uz sagty buvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 30, 20:21)
na amnoji atsisege ir as pati nesupratau kaip g.gif  blink.gif bet buvo kaip buvo....ir ji neislindo-o atsisege ir tiesiog sieke dirzus nusimetusi  doh.gif turim tikrai nedeveta,nauja gera kedute,bet va ji matyt stipresne uz sagty buvo smile.gif

o kurios firmos tai autokėdutė?
o negali būti taip, kad tiesiog užsegėte ne iki galo?
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 30, 19:21)
na amnoji atsisege ir as pati nesupratau kaip g.gif  blink.gif bet buvo kaip buvo....ir ji neislindo-o atsisege ir tiesiog sieke dirzus nusimetusi  doh.gif turim tikrai nedeveta,nauja gera kedute,bet va ji matyt stipresne uz sagty buvo smile.gif

Blogai uzseget.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 06 30, 22:00)
o kurios firmos tai autokėdutė?
o negali būti taip, kad tiesiog užsegėte ne iki galo?

QUOTE(Alabama @ 2010 06 30, 22:29)
Blogai uzseget.

nzn,negaliu pasakyti,bet zodziu tada apturejau stresa doh.gif

o kokia firma paziuresiu veliau,nes jau nebenaudojam mes jos,reikia i garaza kazkada nuvaziuoti ir paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 01, 12:29)
nzn,negaliu pasakyti,bet zodziu tada apturejau stresa doh.gif

o kokia firma paziuresiu veliau,nes jau nebenaudojam mes jos,reikia i garaza kazkada nuvaziuoti ir paziuret g.gif

na, nereikia taip stengtis dėl tos firmos smile.gif

tiesiog, jei tai tikrai sertifikutoa kėdutė, tai "atsisega" vaikai, kai tėvai jų neprisega. arba pvz ne iki galo įdeda sagtį ir ji neužsitvirtina.
Atsakyti
Jeigu diržai nepakankamai tvirtai suveržti,avarijos atveju labai didelė tikimybė,kad vaikas išsinarins pečius.
O tai,kad atsisegė vaikas pats,man iš vis mistika.Seniau visus nagus nusilaužydavau,kol atsegdavau. Nerealiai sunkiai atsisega.Pas mus Maxi cosi priori xp.Kažkodėl įsitikinus,kad būtent šios formos kėdutės vienos iš saugesnių g.gif
Atsakyti