Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

QUOTE(Isila @ 2010 06 16, 10:07)
Ramunita, sodins tada vaikus į kėdutės tik dėl baudų ir bumbės, kad totali nesąmonė irnesakyk.gif

žinai,tegul bumba,kad nesąmonė,bet...vaikai bus saugūs smile.gif juk anskčiau niekas diržų nesisegdavo,ale kai bauduot pradėjo-dauguma segasi smile.gif
o žiemą vežtis vaiką ant rankų,kai eismo sąlygos pasunkintos,kai gali būt plikledžių,net kai to visai nesitiki,tarkim kelias dienas šalta ir atrodo kelias nuvalytas...kai koks proto ubagas gali sugalvot su vasarinėm padangom važiuot... nes gal jam irgi netoli,na iki kito kiemo ir pan doh.gif
ai,žodžiu, yra žmonių,kurie mokosi tik iš savų klaidų, yra,kurie iš svetimų rolleyes.gif
dabar neberandu viedo,bet buvo vienoj temoj merginos įkėlusios,kai važiuoja tėvai su vaikeliu tokia ramia gatvele,staga kažkas iššoka prieky... vaikelis ant mamos ranko buvo... vaikelio nebelieka,o motina beprotnamy susisukus rankšluostį linguoja...toks sakyčiau sukrečiantis vaizdas,bet kaip sakoma-ale čia reklama,taip man nenutiks unsure.gif
Ir dar vienas dalykas-visos nelaimės atrodo taip toli nuo mūsų,kai tai vyskta su svetimais žmonėmis,bet kai tai įvyskta šalia-kažkaip suvoki,kad niekas nėra garantuotas,kad yra apsaugotas unsure.gif Todėl atsiranda noras padaryti viską,ką gali...kad nebūtų jokių-jeigu,ns bent jau man atrodo,kad tie jeigu gali išvest iš proto,ypač jei tai liečia tavo vaiko sveikatą ir gyvybę.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 06 16, 07:17)
Ir dar vienas dalykas-visos nelaimės atrodo taip toli nuo mūsų,kai tai vyskta su svetimais žmonėmis,bet kai tai įvyskta šalia-kažkaip suvoki,kad niekas nėra garantuotas,kad yra apsaugotas unsure.gif Todėl atsiranda noras padaryti viską,ką gali...kad nebūtų jokių-jeigu,ns bent jau man atrodo,kad tie jeigu gali išvest iš proto,ypač jei tai liečia tavo vaiko sveikatą ir gyvybę.

drinks_cheers.gif Gyvenime buna labai daug netiketumu.....Taciau,tokios mamos kurios labai jau priesinasi autokedutems,saugos dirzams,ko gero ir atsitikus nelamei jos vistiek apkaltintu visa pasauli del nelaimes doh.gif tik ne pacios save !!!!!!!!
Savo vaika vezioju prisekta ir auto keduteje nuo gymimo,ir nebuvo jokiu problemu thumbup.gif .Jis pats sedasi i kedute,ir laukia kada priseksim,o jei kartais tenka vaziuoti su taksi-tai prisegam su suaugusiu dirzais, manau vis geriau,negu visai neprisegti,o be to ir vairuotojai neveza neprisegto thumbup.gif p.s veiksmas vyksta uzsienyje.
saugokime savo artimuju sveikata kiek tai leidzia musu galimybes 4u.gif
Atsakyti
nu man turbut pasiseke,nes kiek metu vairuoju,ne karto nepatekau i avarine situacija,tad....esu laiminga ir nejauciu sau kaltes,kad pirmagime parsiveziau lopsyje 4u.gif

ir va dar ka norejua pasakyti,kad manoji,budama metuku,sedejo keduteje ir jau pati mokedavo atsisegti dirzus-tai viena karta labai gerai prisiplojo ji iskritusi is kedutes doh.gif o as is to isgascio nes vidyry gatves sustojau doh.gif

smagu,kad jau mums nebereikia kedutes ir galim vien tik su dirzu segtis,daug paprasciau ir patogiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 16 birželio 2010 - 12:59
QUOTE(grazina37 @ 2010 06 16, 06:36)
nu taip ir reikia daryti tai privaloma ,tuo labiau jei vaziuoji viena su vaikuciu,bet cia buvo kalba tik apie parsivezima is g.n ,mes net nepirkome kedutes kudikiui,nes buvo ziema ,tik su kombinezonu jam butu buve salta ,kedutes su kaldra neklostysi,ir isvis as visur vaziuodavau su vezimuku ,vaikutis miegodavo ,o as visus reikalus susitvarkydavau,didesniam nupirkau kedute,bet panaudojom viena karta kai vaziavom prie juros,ir tai puse laiko prabuvo ant ranku,taigi mums kedute beteikalingas pirkinys buvo doh.gif

as rasiau ir apie tai ax.gif kad grizom su taxi,masinuko neturejom bet uz papildoma mokesti gavau ir kedute,nes net nekilo mintis kitaip parsivezti,jei nebutume gave tokios paslaugos jau svarstem nuomuotis masinuka su kedute,arba grizti peskom tongue.gif nesvarbu kaip arti/toli namai vaiko saugumas svarbiausia 4u.gif jei butu reikeje butume ir issinuomave masinuka,nesvarbu kad kelione butu trukusi koki gera pusvalandi,o nuomos kaina didziule,bet as galiu pasitiketi savo vairavimo igudziais,bet ne kitu vairuotoju plius milijonineme mieste tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2010 06 16, 09:17)
žinai,tegul bumba,kad nesąmonė,bet...vaikai bus saugūs smile.gif juk anskčiau niekas diržų nesisegdavo,ale kai bauduot pradėjo-dauguma segasi smile.gif
o žiemą vežtis vaiką ant rankų,kai eismo sąlygos pasunkintos,kai gali būt plikledžių,net kai to visai nesitiki,tarkim kelias dienas šalta ir atrodo kelias nuvalytas...kai koks proto ubagas gali sugalvot su vasarinėm padangom važiuot... nes gal jam irgi netoli,na iki kito kiemo ir pan doh.gif
ai,žodžiu, yra žmonių,kurie mokosi tik iš savų klaidų, yra,kurie iš svetimų rolleyes.gif
dabar neberandu viedo,bet buvo vienoj temoj merginos įkėlusios,kai važiuoja tėvai su vaikeliu tokia ramia gatvele,staga kažkas iššoka prieky... vaikelis ant mamos ranko buvo... vaikelio nebelieka,o motina beprotnamy susisukus rankšluostį linguoja...toks sakyčiau sukrečiantis vaizdas,bet kaip sakoma-ale čia reklama,taip man nenutiks unsure.gif

Turiu jav draugų, rusų emigrantų, kurie daug kur vis dar tokie, kokie mes buvom prieš dvidešimt metų - gan panašios mąstysėnos, supratimų smile.gif. Ir jiems atrodo kedutės visai nereikalingos, nors už tai ir baudžia. Man buvo šokas, kai draugė pasiųlė man įsodinti mažylę į kedutę (dėl vaizdo), o kedutės neprisegt - vaikui buvo mzd pusantrų. Na kad neštrafuotų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 06 16, 17:29)
Turiu jav draugų, rusų emigrantų, kurie daug kur vis dar tokie, kokie mes buvom prieš dvidešimt metų - gan panašios mąstysėnos, supratimų smile.gif. Ir jiems atrodo kedutės visai nereikalingos, nors už tai ir baudžia. Man buvo šokas, kai draugė pasiųlė man įsodinti mažylę į kedutę (dėl vaizdo), o kedutės neprisegt - vaikui buvo mzd pusantrų. Na kad neštrafuotų blink.gif

na tokie dalaykai tai jau nenoremalu 4u.gif jei jau sodini,tai iki galo ir prisek,kam tada ta kedute g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 16, 18:05)
na tokie dalaykai tai jau nenoremalu 4u.gif jei jau sodini,tai iki galo ir prisek,kam tada ta kedute g.gif

kad baudos negaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 06 16, 19:11)
kad baudos negaut  doh.gif

doh.gif na tai bent jei neori baudos gauti,tai ir te prisega del baidos unsure.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif tundra blink.gif
Atsakyti
Kaip parsivežėte mažylį iš ligoninės?ar galima autokėdutėje, skirtoje nuo 0-13 kg.
dekoju
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 06 24, 11:18)
Kaip parsivežėte mažylį iš ligoninės?ar galima autokėdutėje, skirtoje nuo 0-13 kg.
dekoju

O tu tema skaitei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 06 24, 18:18)
dekoju

jau vien autokėdutės apibūdinimas sako, kad ji tam skirta 4u.gif
paprastai būna klausimų tik dėl neišnešiotukų ar mažesnio nei 3 kg svorio naujagimių, ne visos 0-13 kategorijos autokėdutės tam tinka, bet išnešiotiems normalaus svorio kūdikiams, jei ne iš alia maxima prekybos centrų pirktos kėdutės (na, apie šitas tikrai nieko negaliu pasakyti, atrodo jos nekaip, bet daugiau nesidomėjau), tai tikrai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 06 24, 19:38)
jau vien autokėdutės apibūdinimas sako, kad ji tam skirta  4u.gif
paprastai būna klausimų tik dėl neišnešiotukų ar mažesnio nei 3 kg svorio naujagimių, ne visos 0-13 kategorijos autokėdutės tam tinka, bet išnešiotiems normalaus svorio kūdikiams, jei ne iš alia maxima prekybos centrų pirktos kėdutės (na, apie šitas tikrai nieko negaliu pasakyti, atrodo jos nekaip, bet daugiau nesidomėjau), tai tikrai tinka  4u.gif

dekoju mirksiukas.gif kedute-Delti...
Atsakyti