Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens atrakcionų parkai

Mes per šias ilgas išeigines keliavome per Taliną, Parnu, Rygą. Parnu miestelyje buvome vandens atrakcionų parke „Tervise Paradiis“ ir likome labai patenkinti. Pačiame parke buvome ketvirtadienio popietę. Žmonių nedaug, kaina nedidelė (1žm. apie 20Lt.). Livu nesu buvusi, todėl negaliu palyginti, bet šitas patiko labai.
Gyvenaome šalia to parko, tai po 3h turškimosi vandenyje buvo labai netoli eiti iki lovos. ax.gif
Aišku, važiuojant iš Lietuvos arčiau yra Livu...
Vat čia galima šiek tiek pasiskaityti apie tervise paradiis:

http://www_terviseparadiis_ee/eng/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 20 vasario 2006 - 11:28
Sveiki,
Turiu toki aktualu klausima - ar tikrai taip labai neverta vaziuoti i Mikolaiku "Tropikana"? Pati esu ten buvusi pries keleta metu, tiesa, i pati baseina nepatekau, bet visa kita padare tikrai labai nebloga ispudi (uz 160lt vaziavom autobusu pirmyn atgal, nakvojom tikrai labai geruose 4 zvaigzduciu viesbucio kambariuose, vakare ejom i kluba, sestadieni gavom socia vakariene, o sekmadieni dar ir pusrycius, po kuriu skersi vaiksciojom).
Apie liepos menesi su kompanija noretumem vaziuot savaitgaliui i panasia kelione, ir man pirma mintis buvo - Tropikana. Taciau paskutiniu metu prisiskaiciau nuomoniu, kad Tropikanoj nieko gero. Labai daug kas siulo i LIVU. Taciau LIVU as buvau ir zinau, kiek ten zmoniu renkasi. doh.gif Juolab, kad mes galim tik savaitgali, tai tikriausiai puse duoto laiko prastovetumem eilese.
Cia temoje paskaiciau, kad Tropicana pries metus daresi remontus, tai gal jau dabar kazkiek atsinaujino? Ar niekas dabar ne per seniausiai nera ten buves?
Kitaip tariant, ar yra dar koks nors variantas savaitgaliui isvaziuoti i koki nors vandens parka, kad suma nevirsytu 250lt? (tiek praso firmos, organizuojancios kelione ir Tropicana)...
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2006 03 29, 23:21)
Sveiki,
Turiu toki aktualu klausima - ar tikrai taip labai neverta vaziuoti i Mikolaiku "Tropikana"? Pati esu ten buvusi pries keleta metu, tiesa, i pati baseina nepatekau, bet visa kita padare tikrai labai nebloga ispudi (uz 160lt vaziavom autobusu pirmyn atgal, nakvojom tikrai labai geruose 4 zvaigzduciu viesbucio kambariuose, vakare ejom i kluba, sestadieni gavom socia vakariene, o sekmadieni dar ir pusrycius, po kuriu skersi vaiksciojom).
Apie liepos menesi su kompanija noretumem vaziuot savaitgaliui i panasia kelione, ir man pirma mintis buvo - Tropikana. Taciau paskutiniu metu prisiskaiciau nuomoniu, kad Tropikanoj nieko gero. Labai daug kas siulo i LIVU. Taciau LIVU as buvau ir zinau, kiek ten zmoniu renkasi.  doh.gif  Juolab, kad mes galim tik savaitgali, tai tikriausiai puse duoto laiko prastovetumem eilese.
Cia temoje paskaiciau, kad Tropicana pries metus daresi remontus, tai gal jau dabar kazkiek atsinaujino? Ar niekas dabar ne per seniausiai nera ten buves?
Kitaip tariant, ar yra dar koks nors variantas savaitgaliui isvaziuoti i koki nors vandens parka, kad suma nevirsytu 250lt? (tiek praso firmos, organizuojancios kelione ir Tropicana)...

Mes buvom kovo 11. Remontai dar nebaigti, dar rengiamos kelios nusileidimo trasos(uždarytos). Jeigu norit pasiausti, važiuokit į Latviją. Lenkija- ramiam poilsiui. 3 gydomosios džakuzi- 1 su boru, 1magniu, viena dar kažkokia, nepamenu, didesnis baseinas su masažais visam kūnui, 3 saunos su skirtingais kvapais, turkiška pirtis, banguojantis baseinas, 25m plaukimo baseinas, upė(vanduo daug šiltesnis ir sraunesnis negu Latvijoj), 2 baseinėliai vaikams, druskų kambarys. Nusileidimų takai veikė tik 3 ir dar ta vadinama cibulia, kuria nedrįsau leistis. Patiko, kad duoda rankšluosčius- šiltutėlius, tvarkingus, kad baseine nėra alkoholio, kad daug mažiau žmonių. Nepatiko, kad buvo naujųjų rusų, galvojom, kad bus konfliktų, bet jie nelinkę aiškintis santykių, net labai draugiški. Personalas mandagus, draugai pametė kortelę, kuri atstoja raktą, nieko, sako, viskas "v požontku". Vakarienė į kainą neįeina, tik pusryčiai, jie tikrai geri. Įėjimas į naktinį klubą viešbučio svečiams nemokamas. Ir maudytis gali iki 22 val, rytą- nuo 7(spėjom ir prieš pusryčius, ir po). Viešbutis geras... Jei dar kas įdomu, klausk.

Pamiršau parašyti, kad agentūros šitam viešbuty retai apnakvindina, veža kitur- išsiaiškinkit. Viešbutis vadinasi Golebiewski, gali pažiūrėt jų psl www.golebiewski.pl, žiūrėk Mikolaikose, nes tokie viešbučiai Lenkijoj keli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dara: 01 balandžio 2006 - 19:53
Na, galiu tik pasakyt, kad 2 valandu tikrai mazoka, nes zmoniu ten visada daug, taip kad reikia paskaiciuot, jog nemazai laiko prastovesit eilese. Todel labai gali but, kad per 2h nespesit nei trecdalio apeit (nebent gulesit vienam baseine wink.gif ). O visai dienai, manau, brangoka gaunasi - darbo dienom visos dienos abonementas kainuos 12,9 latu, savaitgali 13,6 latu. Optimaliausia, manyciau, 4 valandos. Siaip apie kainas gali pasiskaityt http://www.akvaparks.lv/lt/prices/, o del kitu klausimu, tai negaliu pasakyt - senokai jau buvau LIVU, tai nelabai atsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 04 23, 20:41)
na paskaiciavom, mes gi studentai, tai kaina skirsis nedaug, o nuvaziuoju ne daznai, tai geriau visa diena atsibusim i vsio. smile.gif o mazdaug bent pasakyk kavines kaina, na kiek alus koks ar ledai, kava kainuoja.


Barų kainos tikrai nemažos - mes ten buvom per vasario 16. Kaaaaalnas žmonių, lietuviška trispalvė viduty kabojo ir dainas lietuviškas leido lithuania.gif
Ten kokteilių visa krūva įvairiausių. Kainos tarp 2 ir 3 latų, alaus irgi yra - lyg ir apie 6 Lt gaunasi. Maistas ten prastas - sudžiūvę picos. Gal mes taip pataikėm, bet ar gali būti du kartus tas pats g.gif
Dėl trukmės - jei žmonių nebus baisiai daug tų 4 valandų per akis. Jei žmonių daug - pusę dienos prastovėsit eilėse, o paskui dar kita tiek atstovėsite eilėse prie atrakcijonų. Baisu.
Iš tikrųjų geriausiai važiuoti darbo dieną, jei tik yra galimybė.
Jūrmaloje daugiau nieko labai ypatingo nepamatysit, bet yra Ryga, yra Gaujos nacionalinis parkas. Latvijoje pamatyti yra ką. Be to dauguma Jūrmalos viešbučių siūlo nakvynę ir Livu akvaparks bilietus 4 val. kartu. Kaina pusėtina gaunasi ir pusryčių duoda essen.gif
Kadangi mes buvome su vaikais - ėmėme pastarąjį variantą. Gyvenome Vila Joma, bet aš norėjau Lielupe hotel, nes jis šalia Livu. Vasario mėnesį tai buvo tikrai protingas sprendimas, nes iš vakaro mes į ta akvaparką net nepatekom. Varėm tik ryte ir tai prasigūmėm be eilės. Nu žodžiu blush2.gif
Atsakyti
mes irgi jau pabuvojom. smile.gif sekmadieni. buvom nuo ryto, tai is pradziu zmoniu nedaug, bet poto atsibodo eilese stoveti. imem 4 val. draugu ikalbeti, bet mums butu ir visa diena tikusi. biggrin.gif buvo super linksma . isbandem absoliuciai viska, galvos nusisukti neimanoma niekur, ir susizaloti nelabai imanoma, jei atsarguas busi. trukuma pastebejom tik toj centrifugoj, kur nusileidi i ta bliuda, ir tada kone islipt turi, persdukt nosim i prieki padanga ir leistis tolyn. nu cia biski nesamone. o daugiau patiko viskas. beje, iejom pigiau. biggrin.gif kazkoki dieda Vytauta sutikom, ir praleido pigiau, bei pas ji nakvoti nuvaziavom, nu pas ji vieta tai super. per langa ziuri i jura, pirtis kaip pragare, ausys raitesi, vantu dave, tai kepinomes, tik iki juros bijojom begti. biggrin.gif seip vieta super, jei kas norit su nakyne, galiu daugiau papasakoti. smile.gif bet ji 34 kilu nuo livu. rami vieta.
Atsakyti
JĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vakar ir aš aplankiau Livu aquaparką. Negaliu apsakyti, kokį įspūdį padarė ir kaip nerealiai patiko. Kažkaip visai neplanuotai mes ten atsidūrėme, tiesiog važiavome į Rygos oro uostą paimti parskridusio švogeriuko, ir visi ekspomtu besėdint picerijoje sumanėme užsukti į Livu. Aišku, aš nei maudymkės, nei jokio rankšluosčio nebuvau pasimėmusi, žodžiu, nieko, ko galėtų prireikti baseine. Bet švogeris pažadėjo supirkti viską, kas būtina (vis gi užsikalė pinigėlių užsieny blush2.gif ). Apsiprekinome šalia esančioje "Rimi", deja, kainos nenudžiugino. Pats pigiausias bikinis man atsiėjo 13 latų, o tai jau 65 litai, nors pirkome prekybos centre, o ne pačiame aquaparke (ten kainos kosminės-be 100 lito nenusipirksi paprasto turginio maudymuko). Tai va, patariu nieko neužmiršti, nes tokie, galima sakyti, šūdukai (atsiprašau) KAINUOJA.
Ką galiu pasakyt apie 4 val. praleistas Livu? Mūsų kompanijai žiauriai patiko, tos valandos prabėgo kaip viena. Svajoju greitu laiku vėl ten sugrįžti, nes niekad iki šiol dar neteko patirti tiek teigiamų emocijų, nepakartojamų įspūdžių, adrenalino ir euforijos vienoje vietoje vienu metu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
O kokių reik dokumentų važiuojant į Jūrmalą su 2 metų vaiku,per kiek laiko padaro ir kiek kainuoja? g.gif Dėkui už atsak. 4u.gif
Atsakyti
Mes tik vakar grizom is Latvijos. Irgi norejome su vaikais, bet reikalingas pasas, daro 30 d., tai nespejom, vaziavome be ju, o gaila...
P.S. Jei vaziuojate tik i parka, moketi nereikia, mes ir nemokejome; paskuj sugalvojom paziureti jura i nuvaziuoti i Riga, tai nieks netikrino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele: 12 birželio 2006 - 13:49
O 2 metukų vaikinas ten ne per mažas? Plaukt nemoka, bet vandenį be galo mėgsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 06 14, 15:36)
O 2 metukų vaikinas ten ne per mažas? Plaukt nemoka, bet vandenį be galo mėgsta  biggrin.gif

Mes vasarį buvom su dvimetinuku. Pasiplaukiojo ant pripučiamų ratų po upelį, bet krentančio vandens iš viršau Piratų laive bijojo. Patiko baseinas, kur bangos būna. Ten labai nuožulnu, tai taškėsi sau. Yra dar mini čiuožyklėlės, bet maniškis bailyvas, tai užsirėke aki nuo vienos nuleidom. Deja, daugiau mažiams ten veikt ne labai yra ką. Vistiek kas nors pastoviai turi būti su vaiku, o jei dar daug žmonių doh.gif Vien tik eilėje su tokiu išstovėt jau problema.
Bet mes nesigailim, nes prieš tai jau buvom buvę vieni, o čia buvo tarsi kelionės repeticija - gegužę skridom į Kretą.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 06 14, 14:36)
O 2 metukų vaikinas ten ne per mažas? Plaukt nemoka, bet vandenį be galo mėgsta  biggrin.gif



Ne per mažas tikrai, mes savo mažiui ten nupikom pripučiamą padangą viduje su tokia tipo kėdute. ir geriausiai jis ten sedėjo thumbup.gif Tik mano bailiukas, baseine kol neįjungė bangų buvo viskas čiki piki, o kai įjungė vsio schmoll.gif nei kojos į baseiną, bet yra pirmame aukšte ypač mažiukams čiuožyklėlės thumbup.gif
Atsakyti